Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, přemýšlím o koupi kočárku Peg Perego book classico a tak zkoumám i jaký nánožník k němu. Na mimibazaru jsem objevila krásné nánožníky, paní jsou šikovné. Nemáte náhodou nějaké zkušenosti? Popřípadě fotky? Chtěla bych barvičku oceano, tak kdyby jste některá měla přímo tento kočárek, za fotku budu moc vděčná
.
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...Sice mam kocarek bugaboo, ale nechavala jsem si dodelavat nanoznik od pani NATYDOM z MMB.
Krasnej, nikdo nepoznal ze to neni original a pani vse zvladla rychle a dobre.
![]()
@pha Na její práce jsem se taky dívala a mám u ní pár favoritů
, ale nemůžu se nějak rozhodnout. Ještě jsem koukala na DARINT, má tam krásný látky…
Ale chtěla bych vidět nějaké fotečky, hledám inspiraci, jaké barvičky k tomu mému vybranému kočárku
. A to jsi jí řekla, co máš za kočárek? Nebo to je univerzální nánožník, který jsi si vybrala na webu? Myslíš, že bych tě ještě mohla otravovat o fotku, nebo popřípadě odkaz, jaký máš?
NATYDOM kocarky bugaboo zna a uz na ne nanozniky sila, tudiz miry znala.
Jen jsem ji poslala fotecku kocarku…kvuli barvam a perfektne se trefila (nanoznik mam cerveny).na fotce je nanoznik zalozeny…mam ho na kocarku i pres keto a uziju ho jako kapsu na hracky ![]()
Tak to je super, moc děkuji
. Vypadá fakt hezky i takhle založený
.
Potřebovala bych taky poradit, kdo ušije nánožník na book… paní „natydom“ zná kočárek book? nánožník sedí???
Jestli pani zna kocarek book…to nevim? Musis ji zkontaktovat mailem.
Ale na bugaboo mi nanoznik sedi jak ulitej!
@pha už jsem zjistila, zná!
nakonec jsem ale pořídila Emitex a je taky parádní!
Můžu se zeptat jaký typ nánožníku od Emitexu nejlépe pasuje na PP book plus?
@cicimana píše:
Můžu se zeptat jaký typ nánožníku od Emitexu nejlépe pasuje na PP book plus?
Také bych se chtěla zeptat, jaký nánožník na PP book plus. Děkuji
@paskuda Dobry den, muzu se prosim zeptat, ktery nanoznik od Emitexu mate a pasuje na Peg Perego Book Plus? Dekuji predem!