Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
6.9.13 20:58

Britax B Motion

Ahoj maminky, přemýšlím o koupi nového kočárku Britax B Motion, viděla jsem ho, velice se mi líbí, ale mám obavy z těch úzkých kol, byť jsou nafukovací a z prostoru pro děcko, zdali není příliš úzký. Prosím ty maminky, které kočárek již užívají, aby mi pomohly v rozhodování. Nejsem si jista :think:, zda je kočárek vhodný jak do města tak do terénu. Nechtěla bych, aby kola drnčela na dlažebních kostkách a zároveň bych byla ráda, kdyby projel trochu hrbolatý terén. Předem děkuji za příspěvky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
6.9.13 22:59

Mám Agile, který má stejnou sedačku, a nedostatku místa se bát opravdu nemusíš. Pokud máš drobnější dítě, tak spíš počítej s tím, že bude pěkně plavat :lol: Pokud jde o lehce hrbolatý terén, ten projede i Agile, i když to díky nic moc odpružení není zrovna super zážitek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
7.9.13 07:55

@pethruska B-motion máme zhruba 14 dní a prostoru je tam dost. S kočárkem jezdím po městě a na dlažbě nedrnčí a když jedeme na chatu, kde je horší terén tak taky projedem bez problému. Spíš bych vytkla, že polohování zádiček je nepohodlný, dolů to jde dobře, ale když chceš dát dítě do sedu tak musíš oddělat tašku a pomoct si obouma rukama. Co se týče skládání kočárku tak se nám to nejprve zdálo snadný a jednoduchý, ale už jsme nemysleli na to, že když jsou špinavý kolečka tak se ti ve složeném stavu zašpiní i zadní potah kočárku :roll:
A co mě dostalo, chtěli jsme dokoupit pláštěnku tak nám automaticky doporučili Britax, ale nemá vyřízlí okýnko na hlavu 8o Když jsem se ptala, jestli to je tak v pořádku tak prý jo. Radši jsme proto koupili univerzální Emitex, nebudu riskovat, že se mně tam dítě udusí, nebo když budu chtít dát třeba napít tak nebudu muset stahovat celou pláštěnku, abych se k dítěti dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
7.9.13 08:09

Já mám s Britaxem zkušenost už několikaletou, ale s B dual a s B mobile. Za mě můžu říct, ž e jde o kvalitní kočárky, u kterých se nemusíš bát, že by se při druhém dítěti rozpadly. Sice mají svoje mouchy, nemusí každému vyhovovat, ale žádný kočárek není dokonalý a záleží na tvých prioritách. Mám i originál pláštěnku od Britaxu, taky bez okýnka, teda dítě mi stále žije, neudusilo se :lol: Naučila jsem se pláštěnku používat tak, že je pro mě pohodlnější než nějaký Emitex, vůbec nemusím stahovat celou pláštěnku kvůli pití, a to ani když přestane třeba pršet, hrozí že brzo začne, připnu si ji na jednu stranu kočárku, tam nezavazí, voda poholně stéká a když zase prší, během pár sekund je pláštěnka zpátky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.9.13 17:10

Moc děkuji za příspěvky, hlavně jsem ráda, že na dlažebních kostkách B motion nedrnčí, myslím, že by kočárky měly mít nafukovací kolečka pro pohodlnou jízdu mimča…no, popravdě mě překvapilo, že ke kočárku není pláštěnka v ceně…to, že není v ceně nánožník, na to jsem si zvykla u většiny nabídek, i když mi to přijde nefér, je to jako by prodejci aut prodávali auta bez kapoty…ale budiž..ale ta pláštěnka by ke kočárku měla být automaticky…i přesto myslím, že mě B Motion oślovil nejvíc…na to skládání se ještě podívám, děkuji moc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
531
8.9.13 15:40

Já se rozhoduji právě mezi tímto kočárkem a Peg Perego book (http://www. detskyraj. cz/kocarky-a-doplnky/peg-perego-2013-book-classico). PP má spoustu vychytávek (v odkazu je i video), ale Britax zase ty nafukovací kolečka :think:, to polohování zad je šílené :cert:, ale zase má okýnko v boudičce, což PP book classico prý ne (i když všude v obchodech ho psaný mají). Takže fakt tápu, chce to vidět naživo, tak doufám, že brzy manžela udolám, abychom se na ně jeli podívat do Prahy do Malvíka, kde by je snad mohli mít na prodejně oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.9.13 22:28

Já má tento kočárek asi měsíc a jsem spokojená. Na prvního prcka jsem měla B-Agile, neměla jsem s ním problém, je prostorný, skladný, na polohování zádíček si člověk zvykne, chce to cvik. Nafukovací kola jsou super, je cítit rozdíl oproti B-Agile a navíc má polohovací rukojeť, díky nafukovacím kolům a poloh. rukojeti je i o něco vyšší, to ocení třeba můj 196cm vysoký manžel. :-) Pláštěnku mám z kočárku Jane Slalom a sedí perfektně. Má okýnko na suchý zip, je prostě nejlepší. Nová je drahá, ale na bazaru se dá koupit i za 300. Kolečka se dají jednoduše sundat, takže pokud jsou hodně špinavá, není nic jednoduššího, aby se potah neušpinil. Já jsem ale takový problém zatím neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
1.10.13 20:01

Děkuji všem za rady a za informace ke kočárku…ještě se rozhoduji, jestli mám koupit stříbrnou nebo černou konstrukci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.10.13 20:39

Já měla B-agile černou a teď B-motion stříbrnou. Pokaždé jsem měla červený. Líbí se mi oboje. Viděla jsem i ten hnědej, původně jsem ho chtěla, ale ta barva mě zklamala. Vypadal jinak než na obrázku, světlejší, takový smutný. Koukni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.10.13 20:40

Ještě pro upřesnění, přišel mi smutný pro holčičku, pro kluka myslím perfektní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
2.10.13 16:46

Joo, tahle varianta se mi moc líbí - černá konstrukce a hnědý potah…ale mám holčičku, tak uvažuji o té červené…no, spíš nevím s tou konstrukcí…černá versus stříbrná…z hlediska praktičnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
2.10.13 21:01

@pethruska My máme černý se stříbrnou konstrukcí a bohužel tím jak ho pořád skládáme do auta tak už je odřený, tak myslím že příště bych asi volila černou konstrukci na té se dají případné oděrky líp maskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.10.13 21:16

Máme černý B motion s černou konstrukcí (ani jsem nevěděla, že jde volit stříbná, ale i tak bych volila černou) a jsem s ním zatím moc spokojená. Díky nafukovacím kolům nerachtá a krásně jednoduše se s ním manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
3.10.13 20:26

@eternnity ju taky bych chtěla černý s černou konstrukcí, ale jak hledám, tak nemůžu ho najít, jenom černý se stříbrnou, prosím kde jsi ho kupovala a mohla bys dát foto? děkujii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.10.13 20:41

To se mi zdá taky zvláštní, B-motion je s černou konstrukcí jen ten hnědý. Leda že by sis s někým vyměnila potah. Taky jsem zvědavá, kde je kupovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí