Phil&Teds Navigator

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11117
2.9.13 12:46

Phil&Teds Navigator

Omlouvam se, jestli to je nekde zodpovezeno, ale nemam na to procist nekolik set stranek diskuze o Phil&Teds ;)

zatim se nejvic priklanim ke koupit verze Navigator - nemate nekdo cerstve zkusenosti a dojmy? vetsina diskuzi je o starsich modelech.
projede te trojkolka v pohode snehem?
jak velke dite se tak vejde do te „trouby“, kdyz pred nim bude nacvaknuty Double Kit?
je tam nejaky (byt maly) ulozny prostor pokud jedou dve deti?
jake prislusenstvi je dobre koupit a co je zbytecne (nebo zbytecne drahe a jde poridit jinde)?
jsou ty nafukovaci kola odolne, jde to eventualne zalepit nebo je pichnute rovnou na vyhozeni?

dekuji za jakekoliv postrehy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
2.9.13 12:59

Nemam teda navigatora, ale nejake postrehy jsou snad obecne.

ja nedokupovala nic navic - vloznou tasku mam nejakou starsi z jineho kocarku, vesla se v pohode, plastenku mam emitex, staci. Nic jineho nemam. jeste teda uchyty na tasku - to pouzivam svoje kabelky. trochu mi teda chybi zadni clona, ta se da sehnat na mimibazaru, na prani usiji.

jednou jsem pichla, zalepila dusi a jezdime dal, ale pekne jsem se u toho zapotila.

snehem jsem projela dobre, teda musi byt vypluhovano, ted jsme jezdili po pisku a taky to celkem slo - jen se clovek nadre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
2.9.13 13:10

@suik
takze klasicka z Emitexu na to sedne, i kdyz tak jsou dve deti? to by bylo fajn, protoze origo plastenku za tisicovku se mi prave kupovat nechtelo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
2.9.13 13:28

@Ali-Ali jo celkem jo, jako musim to nandavat fakt opatrne, je to tak tak a uz to mam trochu trhly…ale da se.

ja to taky nechtela davat.

jinak mrne se obecne vejde tak do pul roka, zalezi na velikosti, jako muj syn by tam mohl jezdit jeste ted - nozicky mu teda spodem koukaj, ale nelibi se mu to a nelibi se to ani dceri nahore - jednou jsem je prohodila, kdyz mel spat, bhužel to neproslo. to mel 11 mesicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.14 12:43

@Ali-Ali
Dobry den,
Chci se zeptata, zda jste nakonec navigatora poridila a jak jste s nim spokojena?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
18.5.15 14:46

Haló, haló,
chtěla bych oživit diskuzi. Máte někdo, prosím, ten nový Navigator s funkcí autostop?
Moc se mi líbí, tak o něm uvažuji. Hlavně by mně zajímalo, jak snadné/složité je v praxi to polohování sedátka hlavního kočárku. Ten starší model to měl jinak. Teď je tam provázek i zipy.
Prosím, pište.
A pokud by ho náhodou někdo měl na okouknutí v Plzni a okolí nebo v Praze 9, byla bych moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.17 21:38

Prosím maminky, mohla by jste mi změřit vnitřní část sedací plochy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
20.5.17 22:33

Dobrý večer,

já už jsem svůj Navigator prodala, takže ho nezměřím. Ale pamatuji si, že to bylo hodně úzké. Kdyžtak napište do obchodu https://www.detske-kocarky.cz/
Tam jsem ho kupovala a byli moc ochotní. Určitě Vám pomohou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.17 08:58

@Jana Doma Jak jste byla z kočárkem prosím spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
22.5.17 22:31

Dobrý večer,
nezapomněla jsem na Vás, jen teď nemám moc času psát své uživatelské zkušenosti. Je toho více. Musím si to trochu rozmyslet, už je to skoro rok, co jsem ho prodala. Ale brzy napíšu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí