Bugaboo Cameleon sporťák

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5865
22.8.13 11:26

bugaboo cameleon SPORŤÁK

Zdravím,
uvažuji o koupi tohoto kočárku, chtěla bych se zeptat zda jej někdo má pro 6 měs. dítě a jak se vám s ním jezdí? Tedy zajímá mě hlavně sporťák, jestli ta poloha pro dítko je v pohodě a jestli moc netrčí nohy???
Díky :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Bogaboo Cameleon?

Přidejte zkušenost s Bogaboo Cameleon
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1332
22.8.13 11:50

Tak neničí nohy vůbec, navrhoval to ortoped, navíc k tomu už přechází většina těch „lepších“ kočárků ;-)

Naopak je to super, syn je v tom hrozně spokojený, aktuálně v tom celé dopoledne spinká, protože je nemocný a neusne jinde, než v kočárku. Ve sporťáku jezdí od 6 měsíců. Je lehounký, perfektně ovladatelný, pro dítě prostorný a pohodlný… opravdu jen a jen doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
22.8.13 12:25

My sme měli Cama od narození do 16měs. ve spor´táku mi usínal během chviličky a vydrželi 3 hodinky byl moc spokojenej že měl nožičky na hoře, nerad leží na zádech na rovno jako prkno, takže max. spokojenost, kočárek sme už prodala ptž sme ve fázi kdy by ho už ničil (zbytečně tak drahý kočár) tak šel do světa a máme Valco snap 4 a spaní je teda špatný vadí mu ta rovná poloha, že nemá nožičky na hoře, takže usne když už je fakt ko a spí max. hodinku ani to ne :roll:, a nožičky si vždycky skrčí aspoň něco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.8.13 12:29
@Petruskabmw píše:
My sme měli Cama od narození do 16měs. ve spor´táku mi usínal během chviličky a vydrželi 3 hodinky byl moc spokojenej že měl nožičky na hoře, nerad leží na zádech na rovno jako prkno, takže max. spokojenost, kočárek sme už prodala ptž sme ve fázi kdy by ho už ničil (zbytečně tak drahý kočár) tak šel do světa a máme Valco snap 4 a spaní je teda špatný vadí mu ta rovná poloha, že nemá nožičky na hoře, takže usne když už je fakt ko a spí max. hodinku ani to ne :roll:, a nožičky si vždycky skrčí aspoň něco…

Můžu potvrdit, syn taky i v postýlce nahrabe peřinku a tou si podloží nohy, aby je měl nahoře :mrgreen: A někdy si ty nohy ve sporťáku hodí dokonce až na to madlo a spí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
22.8.13 13:01

@neprihlasena mě syn doma spí jen na bříšku a skrčený nožky a v kočáru je potřeboval na hoře :palec:, pro mě to byl nejlepší kočárek :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5865
22.8.13 13:19

@neprihlasena @Petruskabmw díky, ještě se zeptám náhodou fotku prcků v kočárku tak kolem toho 6. měsíce nemáte?
ještě se chci zepta, protože nemám s tímto kočárkem vůbec žádnou zkušenost, jestli je velký rozdíl mezi 2 a 3? Tedy krom ceny 8) nebo úplně tím prvním, jestli je to 1? :oops: fakt nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.8.13 13:25

Rozdíl nevím, mám trojku.
A fotku sem nedám… nedávám naše fotky na web… a ani nevím, k čemu by ti to bylo, když ten sporťák je na webu nafocený hodně, i s dětmi… :think: http://www.google.cz/search?…. r_qf.&bvm=bv.51156542,d.bGE,pv. xjs. s.en_US. yR6OC0MmjVk. O&biw=730&bih=605&um=1&ie=UTF-8&hl=cs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=FPUVUvXoB82Shgf53oHIDg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.8.13 13:28
@cococh píše:
@neprihlasena @Petruskabmw díky, ještě se zeptám náhodou fotku prcků v kočárku tak kolem toho 6. měsíce nemáte?
ještě se chci zepta, protože nemám s tímto kočárkem vůbec žádnou zkušenost, jestli je velký rozdíl mezi 2 a 3? Tedy krom ceny 8) nebo úplně tím prvním, jestli je to 1? :oops: fakt nevím…

Srovnání dvojky a trojky tady: https://www.emimino.cz/…oo-3-138637/ a http://www.babypark.cz/…o-cameleon-3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
22.8.13 13:30

@cococh já syna vozila až do 9měs v hluboké, takže fotku nemám,
No 1 určitě ne, sou cenově nízko, ale to už bude podle mě rozvrzaný, pak záleží na financích já sem zrovna prodávala krásnou zachovalou 2 s plnou výbavou za 18tis a do týdne byl pryč :palec:.3 má něco jiného nevím co přesně, ale myslím že na stránkách babyparku mají napsaný ty rozdíly já je už nestudovala.
Se dívám že fotky nemám skoro vůbec :(
Jen v hluboké to měl nějakých 6měs, a pak ve sportovní to měl asi 15měs a ještě jedna s fusakem 9měs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.8.13 13:33
@Petruskabmw píše:
@cococh já syna vozila až do 9měs v hluboké, takže fotku nemám,
No 1 určitě ne, sou cenově nízko, ale to už bude podle mě rozvrzaný, pak záleží na financích já sem zrovna prodávala krásnou zachovalou 2 s plnou výbavou za 18tis a do týdne byl pryč :palec:.3 má něco jiného nevím co přesně, ale myslím že na stránkách babyparku mají napsaný ty rozdíly já je už nestudovala.
Se dívám že fotky nemám skoro vůbec :(
Jen v hluboké to měl nějakých 6měs, a pak ve sportovní to měl asi 15měs a ještě jedna s fusakem 9měs

Ty jsi měla fusak Paul Frank :jazyk: Aaach :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
22.8.13 13:50

@neprihlasena jj a dávala sem ho na prodej ve 22h a ve 23h a ve 2h sem měla maily o podklady k platbě :mrgreen:
A kočár sem měla limitku silver metalic a za týden byl pryč :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.8.13 13:59
@Petruskabmw píše:
@neprihlasena jj a dávala sem ho na prodej ve 22h a ve 23h a ve 2h sem měla maily o podklady k platbě :mrgreen:
A kočár sem měla limitku silver metalic a za týden byl pryč :palec:

No, Paul Frank stříšku či fusak bych brala hned :mrgreen: Ale nějak se nedaří ho sehnat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12327
22.8.13 14:01

@neprihlasena no fusaky byli na netu asi 2 za 2500,– já sem ho dala za 2200,– i spoštou aby mi tu dlouho netrčel, ale že bude pryč během hodiny mě nenapadlo a dívala sem se že teď nikdo neprodává, ale je třeba počkat během září října začnou nabízet, ale asi kolem 2500 hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
22.8.13 14:06
@Petruskabmw píše:
@neprihlasena no fusaky byli na netu asi 2 za 2500,– já sem ho dala za 2200,– i spoštou aby mi tu dlouho netrčel, ale že bude pryč během hodiny mě nenapadlo a dívala sem se že teď nikdo neprodává, ale je třeba počkat během září října začnou nabízet, ale asi kolem 2500 hodně :nevim:

Já bych dala snad cokoli, o cenu mi nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5865
22.8.13 20:07

@neprihlasena díky za porování, tedy odkaz…tvoje fotky by mi osobně byly k ničemu, ale jen jsem se chtěla podívat jak je to v reálu, protože na netu jsem nenarazila na foto s mimčem, tedy ve sporťáku :cert: a fotky od výrobce jsou vždy takový jakoby hoodně „nahraný“ ale dík…

@Petruskabmw díííky za fotky :palec: ty jo on se ti vešel do 9 měsíců? A jak byl veliký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí