Spojené pásy u kočárků

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
21.8.13 23:19

Spojené pásy u kočárků

Ahoj holky. Chci se zeptat, jak řešíte spojené pásy u kočárků. Mám Prampol Gazelle a jsou spojené horní a boční pásy v té karabině. Potřebuji vytáhnout a vyprat tu vložku a nevím, jak jí dostat ven. Chtěla jsem koupit od Emitexu tu origo vložku a až se ochladí, tak dáme fusak a nevím, jak je tam dostanu - otvory mají, ale neprotáhnu pásy, když jsou spojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1067
21.8.13 23:33

Sice neznám tento kočárek, ale nejdou ty pásy nějak oddělat zezadu kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.8.13 23:41

No zkoušela jsem to dole u sedáku a tam to nejde. Pak skrz tu opěrku a nemůžu tam protlačit ten konec toho pásu, mají tam všitou plastovou přezku. Už mě napadlo, že to ustřihnu a pak tam dám sucháč nebo fakt nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
21.8.13 23:47
@Peťuše píše:
No zkoušela jsem to dole u sedáku a tam to nejde. Pak skrz tu opěrku a nemůžu tam protlačit ten konec toho pásu, mají tam všitou plastovou přezku. Už mě napadlo, že to ustřihnu a pak tam dám sucháč nebo fakt nevím.

a nejde ta plastová přezka strčit naštorc? ten sjem tak vytahovala u jidelní židle…kdyztak hodím foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.8.13 23:48

@Peťuše Já mám teda jinou značku kočárku, ale pásy jsou v něm spojené taky. U toho mého je teda nahoře na ramínkách spona, která se dá odepnout a tím pádem se pás rozdělá. Jinak vzadu v opěrce mám taky tu plastovou přezku a ono to vypadá, že to nejde, ale když to natočím jakoby z boku, tak to procpu. Ale jak píšu, mám jinou značku kočáru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.8.13 23:49

Ta spona je jinak schovaná v rameních vycpávkách, takže nejde vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
21.8.13 23:50

U našeho kočáru bylo taky potřeba tu plastovou sponu natočit, to by mohlo být ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.8.13 23:52

To budeš hodná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.8.13 23:54

To jsem zkoušela, ale neměla jsem moc času, tak jsem to neprocpala úplně. Ale přišlo mi, že ničím to polstrování - jak je ta díra obšitá, ale nic jiného mi asi nezbývá, než to zkusit procpat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.8.13 23:56

Jinak ta spodní - co je mezi nožičkama se mi procpat podařila, ale byl to nadlidský výkon 8o Aspoň jedna je venku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
21.8.13 23:59
@Efsheny píše:
a nejde ta plastová přezka strčit naštorc? ten sjem tak vytahovala u jidelní židle…kdyztak hodím foto :)

To budeš hodná, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.8.13 00:03
@ver0n1ka píše:
Ta spona je jinak schovaná v rameních vycpávkách, takže nejde vidět.

U našeho tam nic není :? Ale třeba u golfek, máme Chicca Multiway je dole na zádovém pásu očko a to jde provléct těma bočníma pásama, takže to jde lehce rozdělat i spojit. Jak jednoduché. Myslím, že u té Gazelly někdo moc neuvažoval :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
22.8.13 00:13
@Peťuše píše:
To budeš hodná, děkuju :)

aha, tak to potom nevim… leda rozpárat a potom sešít… nechces to ty vyfotit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2816
22.8.13 00:18

@Peťuše já takhle procpala i pásy u autosedačky. Zezadu jsem to natočila naštorc a procpala nejdřív plastem a pak potahem. Jde to blbě ale jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.8.13 00:22

Zkusím to zítra procpat těma dírama. Uvidím, zda se to poddá a půjde to. Jinak se pokusím pak hodit foto :( Děkuju za rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí