Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky. Chci se zeptat, jak řešíte spojené pásy u kočárků. Mám Prampol Gazelle a jsou spojené horní a boční pásy v té karabině. Potřebuji vytáhnout a vyprat tu vložku a nevím, jak jí dostat ven. Chtěla jsem koupit od Emitexu tu origo vložku a až se ochladí, tak dáme fusak a nevím, jak je tam dostanu - otvory mají, ale neprotáhnu pásy, když jsou spojené.
Sice neznám tento kočárek, ale nejdou ty pásy nějak oddělat zezadu kočárku?
No zkoušela jsem to dole u sedáku a tam to nejde. Pak skrz tu opěrku a nemůžu tam protlačit ten konec toho pásu, mají tam všitou plastovou přezku. Už mě napadlo, že to ustřihnu a pak tam dám sucháč nebo fakt nevím.
@Peťuše píše:
No zkoušela jsem to dole u sedáku a tam to nejde. Pak skrz tu opěrku a nemůžu tam protlačit ten konec toho pásu, mají tam všitou plastovou přezku. Už mě napadlo, že to ustřihnu a pak tam dám sucháč nebo fakt nevím.
a nejde ta plastová přezka strčit naštorc? ten sjem tak vytahovala u jidelní židle…kdyztak hodím foto ![]()
@Peťuše Já mám teda jinou značku kočárku, ale pásy jsou v něm spojené taky. U toho mého je teda nahoře na ramínkách spona, která se dá odepnout a tím pádem se pás rozdělá. Jinak vzadu v opěrce mám taky tu plastovou přezku a ono to vypadá, že to nejde, ale když to natočím jakoby z boku, tak to procpu. Ale jak píšu, mám jinou značku kočáru…
Ta spona je jinak schovaná v rameních vycpávkách, takže nejde vidět.
U našeho kočáru bylo taky potřeba tu plastovou sponu natočit, to by mohlo být ono.
To jsem zkoušela, ale neměla jsem moc času, tak jsem to neprocpala úplně. Ale přišlo mi, že ničím to polstrování - jak je ta díra obšitá, ale nic jiného mi asi nezbývá, než to zkusit procpat.
Jinak ta spodní - co je mezi nožičkama se mi procpat podařila, ale byl to nadlidský výkon
Aspoň jedna je venku ![]()
@Efsheny píše:
a nejde ta plastová přezka strčit naštorc? ten sjem tak vytahovala u jidelní židle…kdyztak hodím foto
To budeš hodná, děkuju ![]()
@ver0n1ka píše:
Ta spona je jinak schovaná v rameních vycpávkách, takže nejde vidět.
U našeho tam nic není
Ale třeba u golfek, máme Chicca Multiway je dole na zádovém pásu očko a to jde provléct těma bočníma pásama, takže to jde lehce rozdělat i spojit. Jak jednoduché. Myslím, že u té Gazelly někdo moc neuvažoval ![]()
@Peťuše píše:
To budeš hodná, děkuju
aha, tak to potom nevim… leda rozpárat a potom sešít… nechces to ty vyfotit?
@Peťuše já takhle procpala i pásy u autosedačky. Zezadu jsem to natočila naštorc a procpala nejdřív plastem a pak potahem. Jde to blbě ale jde.
Zkusím to zítra procpat těma dírama. Uvidím, zda se to poddá a půjde to. Jinak se pokusím pak hodit foto
Děkuju za rady ![]()