Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Pavlinka85 aha:-D já jen, že čtu, že jste nespokojená…ale to je jasné potom ![]()
@Pavlinka85 ojakém terenu prosím mluvíme? váhám právě kvůli tomu že jsem nenašla recenzi maminky která by s kočárkem projížděla třeba lesní cestu, polňačku apod. kočičí klavy jsou všude, to nepovažuji za terén. jde mi o to jestli se s kočárkem dá opravdu vyrazit i do přírody. Děkuji
Podle mě polňačka a dobré lesní cesty to snese, ale drncat to dle mého bude dost. Já osobně koupi lituju, ale už se nedá nic dělat. Zpětně bych volila něco víc odpruženého…
Holky, máte tříkolku nebo čtyřkolku?
Jaká je váha kočárku? Já našla, že 11 kilo, to mi přijde jako blbost, to je hodně těžký
@zabwicka Není to kočárek na tůry, spíš na menší město, kde občas nejsou chodníky nebo občas musíš polňačkou. Jestli plánuješ kros, tak spíš něco, co je na to určené.
@Pavlinka85 Dítko bude v pohodě, ono jako odpružení funguje i to uchycení sezení.
@Moňas.p Má to dost široký nafukovací kola, takže ty tři kilča oproti B-Agile tam prostě jsou ![]()
@kotyk píše:
@zabwicka Není to kočárek na tůry, spíš na menší město, kde občas nejsou chodníky nebo občas musíš polňačkou. Jestli plánuješ kros, tak spíš něco, co je na to určené.@Pavlinka85 Dítko bude v pohodě, ono jako odpružení funguje i to uchycení sezení.
@Moňas.p Má to dost široký nafukovací kola, takže ty tři kilča oproti B-Agile tam prostě jsou
díky ![]()
Jaké uchycení sezení? Jsem nechápavá
Jo, je to kočárek co dá nerovnost, ale na terén dle mého není. Jinak dle mého je lehoučký a dobře se s ním manipuluje, zabere nám jen půl kufru v autě ( ford focus combi ) takže jinak k němu nemám výtky. Jen mi vadí, že nemám kam zavesit nákep ( budu si kupovat háčky ) protože koš dole je dost malý…což si člověk v obchodě prostě neuvědomí, nezkouší si tam nic dávat ![]()
@Pavlinka85 Sezení není na konstrukci nikde napevno, pokud nepočítáš cvočky nad hlavou, takže se při větším drncání houpe.
Neplánuje někdo prodej b-motionu???neda mi abych ho nezkusila, ale na bazarech jsem zatím žádný neviděla a nový je docela drahý když nevím jestli sedne ![]()
Ještě se zeptám na zkušebosti s tříkolkou? jestli někdo může napsat recenzi, porovnání se čtyřkolou:-)
Díky
Já jsem se dlouho rozhodovala, jaký kočárek. Zvolila jsem Britax b motion, který splnil mě požadavky. Lehký, prostorný a skladny. Nafukovací kolečka, do města, kočičí hlavy, na zahradu pro mě super, polnacku v pohodě zvládne, ale na velký tury, to není, složený se vejde do malého kufru u auta. Jediné co mi chybí, je nedostatečné polohovani nozicek, ale malý si rychle zvyk…Jinak já jsem s kočárkem maximálně spokojena, mám čtyřkolku ![]()
Příspěvek upraven 10.05.14 v 08:57
Já mám tříkolku a terén lesní zvládá perfektně. Já dřív malou vozila v jané muum a tohle je podle mě nej kočárek. Lituji, že jsem ho nepořídila dřív. Srovnání se 4 kolkou nemám, ale za mě tříkolka je super.