Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...No tak pak je rozhodnuto, cerny se stribrnou konstrukci. Jenom mi teda unika, proc vubec vyrabi neco s jinym nazvem (myslim ten rok), kdyz neudelaji zadnou zmenu
Cekala bych nejake vylepseni. Co se ceny tyce, stoji stejne vsude stejne. Max. k nemu nachazim ruzne darky do max. hodnoty 500 Kc.
@adlita mrkni na křemílka. cz při platbě předem je o 500,– levnější
Taky jsem ho dnes objednala
prcek má 9 měsíců a čekat než se objeví nějaký bazarový…na který navíc čekají davy tak to bych se taky nemusela dočkat ![]()
Diky za tip
male je 8,5 mesicu, to jsme na tom podobne.. ja uz sice jeden kocarek mam, tak na nej ultra nespecham, ale tak kdyz uz jsem si ho vybrala, bude to fajn, aby byl doma co nejdrive
ad podlozka a taska od pinkie - kdo mate zkusenost? sedne to dobre do b-motion? delaji nejake univerzalni, tak nevim, jestli to bude ok
Co jsem četla, tak od Pinkie sedí vše dobře. Já tam pak budu asi objednávat fusak, ty mají skvělý, ale i podložky vypadají dobře a velký výběr barev ![]()
JJ, moc pekny
Ted jsem tady jeste nasla doporuceni na FLER http://www.fler.cz/shop/tallula?… Ta sije na objednavku a ma velky vyber latek. Tak jsem z toho jelen a nevim, co vybrat
Do cerneho kocarku to chce nejake oziveni (zebra mi doma neprosla
). Ale zase aby v tom mala nezanikla, neco rozumneho ![]()
@kotyk - tak tim se to resi, otocit sportovni verzi smerem ke mne chci, ale uz jsme se stejne pokoukli jinde a vyhral zatim Mutsy Igo Urban Nomad
Jsme oba vysoci a chceme s kocarkem behat a jezdit do Cech budeme taky, tak aby taky neco vydrzel. Cesty jsou tu jako koberec, to je pravda, ale mame radi prirodu, tak chceme vyrazet i mimo ![]()
Máte někdo originál organizel Britax? Jak na motionu sedí, musí se při skládání kočárku sundat? a co se do něj vejde
?díky
Já mám doma hnědý a nepřijde mi ta barva vůbec vybledlá..líbí se mi ![]()
Jak je to s váhou kočárku? A co je lepší? 3kolka nebo 4 kolka?
@Moňas.p 3-kolka me vetsi kola, ale podle prodavace je udajne mene stabilni v terenu, hl. v kopci. Resila jsem to same a nakonec vyhrala skladnejsi 4-kolka. U te 3-kolky mi prislo, ze to ma jen o fous lepsi reseni na „polohovani“ nozicek. Polohovani jako takove neni ani u jednoho kocarku, ale u te 3-kolky mi to prislo vice do lehu a pevnejsi. Ale myslim, ze to neni podstatne.
@Terunka Barvy jsou veci vkusu. Ja mam take doma hnedo-bezovy kocarek a proto chci zmenu a pujdu do cerneho. V ramci toho meho mi prisla tahle hneda bleda. Ale oskliva barva to neni
Jenom musi proste padnout do oka. Me se libil i cerveny, ale ten by se nam vubec nehodil.
@adlita píše:
@Moňas.p 3-kolka me vetsi kola, ale podle prodavace je udajne mene stabilni v terenu, hl. v kopci. Resila jsem to same a nakonec vyhrala skladnejsi 4-kolka. U te 3-kolky mi prislo, ze to ma jen o fous lepsi reseni na „polohovani“ nozicek. Polohovani jako takove neni ani u jednoho kocarku, ale u te 3-kolky mi to prislo vice do lehu a pevnejsi. Ale myslim, ze to neni podstatne.@Terunka Barvy jsou veci vkusu. Ja mam take doma hnedo-bezovy kocarek a proto chci zmenu a pujdu do cerneho. V ramci toho meho mi prisla tahle hneda bleda. Ale oskliva barva to neniJenom musi proste padnout do oka. Me se libil i cerveny, ale ten by se nam vubec nehodil.
díky, tak proto je asi 3kolka těžší, než 4 kolka. Mě to právě nějak nesedělo ![]()
@Moňas.p Oba jsem tam zkoumala skoro hodinu
Taky mi prisly stejne, az na ta kola.
Tak Britax B-Motion 4 Black objednan. Vybrala jsem obchod tady v Praze, at je osobni prevzeti pro pripadne reklamace (mam radeji os. kontakt nez si posilat krabici sem tam). Clovek nikdy nevi, snad se reklamovat nebude
Tak jsem zvedava, jestli me potesi tak, jak ocekavam. Doplnky budu kupovat az ho budu mit doma, at se neseknu s rozmery.
Můžete prosím někdo hodit odkaz kde jste si nechali ušít clonu na b-motion a seděla? rozměr je jiný než na b-agile ![]()
díííky