Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Tak jsem si přečetla příspěvky a nevím jestli koupit
, naživo jsem ho ještě neviděla, jen na nettu, děsim se těch zádíček, máme 4 měsíční mimčo, takže do toho lehu to budu dávat často. No asi vyrazim do obchodu, abych ho viděla na živo.
Napište prosím někdo, jestli ta černá opravdu šisuje, chtěla jsem ji totiž koupit. Diky
Tak jsem z obavy z toho šisování nakonec objednala ten hnědý
Zase jsem totiž viděla další inzerát s vyšisovanou černou
Ten můj Casual má už 7 let a tak vyšisovaný není ani po těch letech. Třeba už teď tak nešisují, ale prostě jsem to nechtěla riskovat a aspoň bude změna
Akorát je v tříkolce všude vyprodaný
Ale neva, do týdne bych ho měla mít ![]()
Tak trochu se bojím, viděla jsem červený a ten šisnutý byl
Na té hnědé to nakonec bude vidět asi nejmíň ![]()
No co už, černý je doma tak uvidíme přes léto. Co jsem koukala po inzerátech tak agile bývá docela často šisnutý…na druhou stranu jsem měla černý smart a ten mi nešisoval vůbec ![]()
@zabwicka Možná už tu látku vylepšili a šisovat tak nebude ![]()
Jinak jako dárek jsem si mohla vybrat nánožník nebo organizér, vybrala jsem si organizér
Ten nánožník jsem tady viděla u někoho ve fotogalerii na agile a byl takový dost otevřený
Pořídím jiný. Jaký máte?
A má někdo origo fusak?
@zabwicka Vidim to stejne. Napred jsem hnedou nechtela, ale ted bych ji brala. Ta cerna je sice pekna a hodi se uplne ke vsemu, ale je fak SILENE MOC CERNA! No uz aby prisly ty svetle doplnky.. eh ![]()
@zabwicka Vidim to stejne. Napred jsem hnedou nechtela, ale ted bych ji brala. Ta cerna je sice pekna a hodi se uplne ke vsemu, ale je fak SILENE MOC CERNA! No uz aby prisly ty svetle doplnky.. eh ![]()
Můžu se zeptat, jestli jde sedačka otáčet po i proti směru jízdy? Díky za info
Ještě k té barvě, já nic hnědého nenosím, ani ji jako barvu nemám moc ráda, ale jak jsem to tak kolem a kolem furt řešila, tak jsem našla tyhle fotky a bylo rozhodnuto
Ona to ani není typicky hnědá a díky tomu jsem ji taky vzala
Snad si na ni zvyknu i v praxi
Jsem obecně na černou…
@katarina82 Me se zacala ta hneda libit. Ale pozde.. uz tyden mam cerny. Ale tak beru to pozitivne, mam alespon stribrnou konstrukci, hnedy ma cernou a ta se pry rychleji poskrabe. Ale ta hneda je hezci (a pred tim se mi vubec nelibila).
@adlita No my jsme s chlapem vlezli do obchodu a měli vedle sebe všechny tři barvy a já říkám, tak kterou? A on, hnědou určitě ne… A já, no hnědou rozhodně neee
A pak se mi to nějak rozleželo a jak jsem viděla tu fotku, tak jsem se rozhodla
Ale zase já přemýšlela i dopředu, že černá se zase asi bude lépe prodávat, víc lidí chce univerzální černou. Jak to vytuníš těmi doplňky, tak to bude pěkné, uvidíš ![]()
@katarina82 ja prave na zivo videla jen cernou a cervenou. Cervena se jasne zamitla, mala chodi prevazne v ruzove. Hnedou jsem si nebyla jista a jeden bezovy kocar uz mame.. no tak mame MEGACERNUCHA
Doplnky dorazi do dvou tydnu ![]()
@adlita Ty doplňky trvají tak dlouho??? To to paní šije v ruce, ne? ![]()