Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
26.5.14 13:06

Tak už navržeme ufff :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.5.14 20:53

Tak jsem si přečetla příspěvky a nevím jestli koupit :nevim:, naživo jsem ho ještě neviděla, jen na nettu, děsim se těch zádíček, máme 4 měsíční mimčo, takže do toho lehu to budu dávat často. No asi vyrazim do obchodu, abych ho viděla na živo.
Napište prosím někdo, jestli ta černá opravdu šisuje, chtěla jsem ji totiž koupit. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.14 21:16

Tak jsem z obavy z toho šisování nakonec objednala ten hnědý :) Zase jsem totiž viděla další inzerát s vyšisovanou černou :? Ten můj Casual má už 7 let a tak vyšisovaný není ani po těch letech. Třeba už teď tak nešisují, ale prostě jsem to nechtěla riskovat a aspoň bude změna :) Akorát je v tříkolce všude vyprodaný :zed: Ale neva, do týdne bych ho měla mít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.5.14 21:24

Tak trochu se bojím, viděla jsem červený a ten šisnutý byl :( Na té hnědé to nakonec bude vidět asi nejmíň :think:
No co už, černý je doma tak uvidíme přes léto. Co jsem koukala po inzerátech tak agile bývá docela často šisnutý…na druhou stranu jsem měla černý smart a ten mi nešisoval vůbec :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.14 21:30

@zabwicka Možná už tu látku vylepšili a šisovat tak nebude ;)

Jinak jako dárek jsem si mohla vybrat nánožník nebo organizér, vybrala jsem si organizér :dance: Ten nánožník jsem tady viděla u někoho ve fotogalerii na agile a byl takový dost otevřený :? Pořídím jiný. Jaký máte?
A má někdo origo fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.5.14 21:38

@zabwicka Vidim to stejne. Napred jsem hnedou nechtela, ale ted bych ji brala. Ta cerna je sice pekna a hodi se uplne ke vsemu, ale je fak SILENE MOC CERNA! No uz aby prisly ty svetle doplnky.. eh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.5.14 21:38

@zabwicka Vidim to stejne. Napred jsem hnedou nechtela, ale ted bych ji brala. Ta cerna je sice pekna a hodi se uplne ke vsemu, ale je fak SILENE MOC CERNA! No uz aby prisly ty svetle doplnky.. eh :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.14 21:42

@adlita Jo jo, megačerňuch :? Ale ty doplňky to oživí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.5.14 21:49

Můžu se zeptat, jestli jde sedačka otáčet po i proti směru jízdy? Díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.14 21:50

@pisi1 Nejde, to jde myslím u Britaxu jen na Smartu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.14 21:55

Ještě k té barvě, já nic hnědého nenosím, ani ji jako barvu nemám moc ráda, ale jak jsem to tak kolem a kolem furt řešila, tak jsem našla tyhle fotky a bylo rozhodnuto :) Ona to ani není typicky hnědá a díky tomu jsem ji taky vzala :) Snad si na ni zvyknu i v praxi :think: Jsem obecně na černou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.5.14 22:00

@katarina82 Me se zacala ta hneda libit. Ale pozde.. uz tyden mam cerny. Ale tak beru to pozitivne, mam alespon stribrnou konstrukci, hnedy ma cernou a ta se pry rychleji poskrabe. Ale ta hneda je hezci (a pred tim se mi vubec nelibila).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.14 22:05

@adlita No my jsme s chlapem vlezli do obchodu a měli vedle sebe všechny tři barvy a já říkám, tak kterou? A on, hnědou určitě ne… A já, no hnědou rozhodně neee :twisted: A pak se mi to nějak rozleželo a jak jsem viděla tu fotku, tak jsem se rozhodla :potlesk: Ale zase já přemýšlela i dopředu, že černá se zase asi bude lépe prodávat, víc lidí chce univerzální černou. Jak to vytuníš těmi doplňky, tak to bude pěkné, uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.5.14 22:11

@katarina82 ja prave na zivo videla jen cernou a cervenou. Cervena se jasne zamitla, mala chodi prevazne v ruzove. Hnedou jsem si nebyla jista a jeden bezovy kocar uz mame.. no tak mame MEGACERNUCHA :cert: :dance: Doplnky dorazi do dvou tydnu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
26.5.14 22:12

@adlita Ty doplňky trvají tak dlouho??? To to paní šije v ruce, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie