Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
27.5.14 21:04

@Vankule To jsou adaptéry na Baby Safe bez SHR verze ;) Je to levnější verze než SHR a adaptéry se k ní musí dokoupit zvlášť.
Ale třeba to tím vůbec není, jen dedukuji :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.5.14 12:25

Děkuju :) snad až tam dáme mimi to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.5.14 13:22

Holky mam b motion a jsem s nim naprosto spokojena, predtim x lander a des…mam cerny a zadne sisovani se zatim nekona. Budu nejspis na podzim prodavat a porizovat phil teds navigator double:,tak kdyby mel nekdo zajem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
28.5.14 13:51
Navigatora máme, ne teda double, nevím, jaká je tam inovace, ale řeknu Ti, je to tak do necelýho roka mladšího děcka, protože on je ten kočárek těžší, aby byl stabilní a ačkoliv perfektně jezdí a třeba do stran manipulace jednoruč je fakt ideál, tak obrubníky a nálezy do busu - no urvala jsem si zápěstí, doslova…jedno nalomené a ve druhém rosol…Našemu mladšímu byl nedávno rok a tak jsem okamžitě hledala něco lehkého a přecházím na B-Motion.
@Zazena píše:
Holky mam b motion a jsem s nim naprosto spokojena, predtim x lander a des…mam cerny a zadne sisovani se zatim nekona. Budu nejspis na podzim prodavat a porizovat phil teds navigator double:,tak kdyby mel nekdo zajem:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
28.5.14 18:16

@Vankule Jo,ta hluboká korba se taky trošku houpe, ale v porovnání s tou autosedačkou je to jak nic…myslím, že až tam bude prcek, tak to bude ok..
A jinak korbu máme taky Affinity a ještě nevozíme, termín mám příští pátek :-D Jinak se mi zdá poměrně malá a úzká, tak doufám, že tam prcek nějakou dobu vydrží..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20798
28.5.14 21:03

@Zazena

Zdravím,
k nabídce prosím využijte místní Bazar - tam jistě najde Vaše zboží svého kupce. :)

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.5.14 07:22

Vodolejka:diky za prispevek, ale on by ten navigator mel vazit zhruba 12 kg a b motion ma 10,5kg, tudiz zadny velky rozdil…hromadkou nejezdim, takze snad v poho…takze se navigatora zbavujes? za kolik?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
29.5.14 15:27
@Zazena píše:

mohu vědět co budete prodávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.5.14 20:18

Samostatny sportak…korbu jsem nepouzivala a plastenku take ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
29.5.14 23:42

Je to sakra rozdíl. Zbavovat se budu, ale az koncem leta a za 80% ceny, jako u predchozích 2 kocaru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.14 09:46

@vodolejka
A muzu vedet kolik tech 80% z ceny znamena konkretne prosim pekne:) Koncem leta by mi to bohate stacilo…
A jeste dost dobre nerozumim tomu, ze je do roka ditete, to jako, ze se tam nevejde starsi dite?
 Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.5.14 10:50

@Zazena Admin vas ukamenuje, ze to mate resit v bazarku :-) Doporucuji psat si pres SZ. Navic se ani nejedna o kocarek, ktery je predmetem teto diskuse :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.14 12:40

@adlita
Mate pravdu…omluva…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.5.14 15:10

@Zazena V pohode, ja jen ze mi porad chodi upozorneni na nove prispevky, ale o nasem kocarku nic noveho :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
30.5.14 15:48
Promiň :kytka: Já jen odpovídala a chtěla varovat před neuváženou koupí. Pro mne byl ten dvojkočár nutnost, děti mám brzo po sobě, ale ráda jsem přešla k B Motion :palec: Nikomu nic nenabízím, takže těžko mne bude admin kamenovat ;)
@adlita píše:
@Zazena Admin vas ukamenuje, ze to mate resit v bazarku :-) Doporucuji psat si pres SZ. Navic se ani nejedna o kocarek, ktery je predmetem teto diskuse :kytka:
/citace
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4