Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Vankule To jsou adaptéry na Baby Safe bez SHR verze
Je to levnější verze než SHR a adaptéry se k ní musí dokoupit zvlášť.
Ale třeba to tím vůbec není, jen dedukuji
![]()
Holky mam b motion a jsem s nim naprosto spokojena, predtim x lander a des…mam cerny a zadne sisovani se zatim nekona. Budu nejspis na podzim prodavat a porizovat phil teds navigator double:,tak kdyby mel nekdo zajem:)
@Zazena píše:
Holky mam b motion a jsem s nim naprosto spokojena, predtim x lander a des…mam cerny a zadne sisovani se zatim nekona. Budu nejspis na podzim prodavat a porizovat phil teds navigator double:,tak kdyby mel nekdo zajem:)
@Vankule Jo,ta hluboká korba se taky trošku houpe, ale v porovnání s tou autosedačkou je to jak nic…myslím, že až tam bude prcek, tak to bude ok..
A jinak korbu máme taky Affinity a ještě nevozíme, termín mám příští pátek
Jinak se mi zdá poměrně malá a úzká, tak doufám, že tam prcek nějakou dobu vydrží..
Zdravím,
k nabídce prosím využijte místní Bazar - tam jistě najde Vaše zboží svého kupce. ![]()
Monika
Vodolejka:diky za prispevek, ale on by ten navigator mel vazit zhruba 12 kg a b motion ma 10,5kg, tudiz zadny velky rozdil…hromadkou nejezdim, takze snad v poho…takze se navigatora zbavujes? za kolik?;)
@Zazena píše:
mohu vědět co budete prodávat?
Samostatny sportak…korbu jsem nepouzivala a plastenku take ne…
Je to sakra rozdíl. Zbavovat se budu, ale az koncem leta a za 80% ceny, jako u predchozích 2 kocaru.
@vodolejka
A muzu vedet kolik tech 80% z ceny znamena konkretne prosim pekne:) Koncem leta by mi to bohate stacilo…
A jeste dost dobre nerozumim tomu, ze je do roka ditete, to jako, ze se tam nevejde starsi dite?
Dekuju
@Zazena Admin vas ukamenuje, ze to mate resit v bazarku
Doporucuji psat si pres SZ. Navic se ani nejedna o kocarek, ktery je predmetem teto diskuse ![]()
@Zazena V pohode, ja jen ze mi porad chodi upozorneni na nove prispevky, ale o nasem kocarku nic noveho
![]()
@adlita píše:
@Zazena Admin vas ukamenuje, ze to mate resit v bazarkuDoporucuji psat si pres SZ. Navic se ani nejedna o kocarek, ktery je predmetem teto diskuse
/citace