Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@katarina82 Ta konikova je vtipna
Tu golfovou potkavam hodne v kocarkach, je takova hodne rozsirena. Videla jsem ji na zivo uz v x barvach. Jako je pekna, ale prijde mi okoukana. Taky se mi libila v ruzove kombinaci, ale nechala jsem si zajit chut kvuli masovosti.
@adlita Já jsem tu golfovou ještě neviděla, taky v zapadákově vídám buď nic nebo Pinkie. Ale to jsi mě nahlodala, možná ji ještě vyměním za nějakou jinou, ovšem paní nemá v látkách tak moc výběr, tak uvidím…
@triada To jsem ráda ![]()
@katarina82 Tak ja bydlim v Praze, tady je to uplna modni prehlidka kocarku a jejich doplnku
Nekdy zasnu, co potkavam!
@adlita Do Prahy jedeme v neděli, tak uvidím, kolik kočárků v Aquapalace potkám
![]()
@adlita Pošli mi prosím ještě rozměr toho potahu na madlo, děkuji ![]()
@katarina82 Ja dnes vuuuuuubec nestiham. Jestli to specha, tak to muzu zkusit spachat dnes pozdeji vecer nebo ve ctvrtek, to uz budu mit klid ![]()
@adlita Kdybys mohla poměřit ten potah na madlo, tak bych byla ráda, paní už došla ta koníková látka
Ale pokud nestíháš, nevadí, nějak to poměřím ![]()
Zitra rano odjizdim na cely den mimo mesto, ale ve ctvrtek uz budu doma, tak to spacham ![]()
@adlita Nevadí, tak já to poměřím nějak, ona to bude potřebovat asi už zítra. Kašli na to ![]()
Maminky. Pořídila jsem si britax B motion. Také mate problém tam nandat na hlubokou kornicku ten vrchní dil na za krytí? Je tam tak málo mista mezi konstrukci a korbou. Taky nevíte, proč je tam ta tyč u rukojeti?
@baranespor Ja ma jenom sportak, tkz neporadim. Ale nekdo tu nedavno psal, ze ma i hlubokou, tak se nekdo urcite ozve ![]()
@katarina82 Tak je to presne ten rozmer, co jsem psala, ze jsem ji posilala, jak je madlo velike. Usila to uplne stejne: delka 36 cm a sirka 13 cm ![]()
@adlita Díky, přesně tohle jsem naměřila i já
Jinak ještě jednou díky za obrázek, už jsem ho posílala té paní, co mi bude šít koníkovou podložku ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda Vám nevadí, že u kočárku nejdou polohovat nožičky… Nebo jak to řešíte? Kočárek se mi zdá být pro nás ideální, ale tohle jediné mě mrzí
Chtěla bych ho jako trojkombinaci od narození, tak mám strach, že mi dítko pak bude sjíždět… Díky za radu.
Nemáte třeba foto se spícím dítkem?