Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
8.6.14 16:17

@katarina82 Ta konikova je vtipna 8) Tu golfovou potkavam hodne v kocarkach, je takova hodne rozsirena. Videla jsem ji na zivo uz v x barvach. Jako je pekna, ale prijde mi okoukana. Taky se mi libila v ruzove kombinaci, ale nechala jsem si zajit chut kvuli masovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
8.6.14 19:58

@katarina82 jj, jsem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.6.14 20:46

@adlita Já jsem tu golfovou ještě neviděla, taky v zapadákově vídám buď nic nebo Pinkie. Ale to jsi mě nahlodala, možná ji ještě vyměním za nějakou jinou, ovšem paní nemá v látkách tak moc výběr, tak uvidím…

@triada To jsem ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.6.14 22:11

@katarina82 Tak ja bydlim v Praze, tady je to uplna modni prehlidka kocarku a jejich doplnku :twisted: :mrgreen: Nekdy zasnu, co potkavam!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.6.14 12:19

@adlita Do Prahy jedeme v neděli, tak uvidím, kolik kočárků v Aquapalace potkám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
9.6.14 12:21

@adlita Pošli mi prosím ještě rozměr toho potahu na madlo, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
9.6.14 13:25

@katarina82 Ja dnes vuuuuuubec nestiham. Jestli to specha, tak to muzu zkusit spachat dnes pozdeji vecer nebo ve ctvrtek, to uz budu mit klid :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.6.14 22:26

@adlita Kdybys mohla poměřit ten potah na madlo, tak bych byla ráda, paní už došla ta koníková látka :mrgreen: Ale pokud nestíháš, nevadí, nějak to poměřím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
10.6.14 22:42

Zitra rano odjizdim na cely den mimo mesto, ale ve ctvrtek uz budu doma, tak to spacham :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
10.6.14 22:45

@adlita Nevadí, tak já to poměřím nějak, ona to bude potřebovat asi už zítra. Kašli na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 23:44

Maminky. Pořídila jsem si britax B motion. Také mate problém tam nandat na hlubokou kornicku ten vrchní dil na za krytí? Je tam tak málo mista mezi konstrukci a korbou. Taky nevíte, proč je tam ta tyč u rukojeti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
11.6.14 07:28

@baranespor Ja ma jenom sportak, tkz neporadim. Ale nekdo tu nedavno psal, ze ma i hlubokou, tak se nekdo urcite ozve :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.6.14 09:37

@katarina82 Tak je to presne ten rozmer, co jsem psala, ze jsem ji posilala, jak je madlo velike. Usila to uplne stejne: delka 36 cm a sirka 13 cm :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.6.14 13:35

@adlita Díky, přesně tohle jsem naměřila i já 8) Jinak ještě jednou díky za obrázek, už jsem ho posílala té paní, co mi bude šít koníkovou podložku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.6.14 11:28

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zda Vám nevadí, že u kočárku nejdou polohovat nožičky… Nebo jak to řešíte? Kočárek se mi zdá být pro nás ideální, ale tohle jediné mě mrzí :-( Chtěla bych ho jako trojkombinaci od narození, tak mám strach, že mi dítko pak bude sjíždět… Díky za radu.

Nemáte třeba foto se spícím dítkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4