Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
26.7.14 20:28

Dekuji i ja. Kazda rada dobra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
26.7.14 21:04

@adlita Tak to bude úzké podobně, popravdě jsem ještě tak úzkou korbu jako tu Affinity asi neviděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
26.7.14 21:05

@Vankule Taky mi najíždění na obrubník přišlo dost těžký, ale jezdíme už skoro dva měsíce a nevím, jestli to je zvykem nebo jestli to povolilo, ale už mi to nějak nevadí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3025
27.7.14 00:07

Ahoj,
zvazuju b-motion jako jediny kocarek a nejsem si jista, jak bude zvladat snih…
Uz jste s nim nekdo jezdil ve snehu?
Nemate nahodou dokoupena ta velka predni kolecka? Nebo jsou to vyhozeny penize?
Diky moc,
 Irucha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
1.8.14 08:13

Ahojte, mam dotaz ohledne kocarku. Odkdy jste daly deti do sportaku? Mam moznost prodat svůj kocarek a chci si koupit Britax b motion uz jen sportak. Vim, ze lze dat do uplneho lehu, ale je to vhodne pro 5ti mesicni mimco?
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
1.8.14 08:29

@Petta29 Ja myslim, ze je. Taky jsem tam dala malou od pul roku, ale jezdila jenom v leze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
1.8.14 08:48

@adlita Ja si taky myslim, ze by cca za mesic sla do sportaku, takze kupovat si korbicku na tak kratkou dobu je zbytecne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
1.8.14 08:56

@Petta29 No to urcite, vyhozene penize. Hl. je vedro, alespon bude mit trochu vzduchu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
1.8.14 09:08
@adlita píše:
@Petta29 No to urcite, vyhozene penize. Hl. je vedro, alespon bude mit trochu vzduchu :-)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.14 14:18

Ahoj holky, já mám motiona 4 od duba a jsem neštastná. Aretují se mi kolečka be mé pomoci, vrže… když si syn sedne lehce na stranu tak je kočár neovladatelný. BUdu ho reklamovat a pní v obchodě mi po tel řekla, že budu první a že silně pochybuje, že mi to uznají. Ztatila jsem důěru v tento kočár, nějraději bych aby mi vrátili peníze :( máte některá zkušenost? Kupovala jsem ho v dětském ráji v praze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
4.8.14 14:49

@zlatonka123 Ja bych se te reklamace nebala. Prodavacka neni zrvn ten spravny clovek, ktery rozhoduje o tom, co se uzna a co ne. To musi preci vyrobce. Me osobne se tohle zatim nestalo, akorat mi teda taky vrze. Si ale rikam, jestli vubec existuje kocarek, ktery by nevrzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
4.8.14 14:54

Co se týká vrzání, to snad po ježdění vrže každý. Měli jsme firkon a taky vrzal. Motion ještě nemám vyzkoušený.
Kamarádka měla jané a taky jí vrzal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
4.8.14 15:30

Tak ho máme doma a dokonce v té barvě cool berry. Prodavačka neměla nic proti tomu, prevleknout kočárek z b agile. Zatím jsme nevyjeli, ale včera v něm malá na zahradě prospala tři hodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
4.8.14 16:42

Nám kočárek nevrže a malému se v něm perfektně spí. Někdy v něm vezu i oba prcky, sedí za sebou :) Kočárek má spoustu „much“, ale v celku si zatím nestěžuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.8.14 19:37

Vím, že o to tu už dávno neběží, jen jsem chtěla říct, když jste tu v historii diskutovali o barvě, že v našem městě jezdí dva červené, již několik měsíců a vím, že vnímání barev je asi relativní, ale je to krásná sytá červená a zatím ani jeden nevypadá, že by se šisoval…sama mám černý a kdybych měla možnost vidět na živo červenou, asi bych se rozhodovala jinak, minimálně pro sporťák. To jen info pro nově příchozí diskutující, nebo zájemkyně o barvu. Jinak já jsem pláštěnku našla překvapivě jako součást zásilky, takže o starost méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí