Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@adlita Tak to bude úzké podobně, popravdě jsem ještě tak úzkou korbu jako tu Affinity asi neviděla ![]()
@Vankule Taky mi najíždění na obrubník přišlo dost těžký, ale jezdíme už skoro dva měsíce a nevím, jestli to je zvykem nebo jestli to povolilo, ale už mi to nějak nevadí..
Ahoj,
zvazuju b-motion jako jediny kocarek a nejsem si jista, jak bude zvladat snih…
Uz jste s nim nekdo jezdil ve snehu?
Nemate nahodou dokoupena ta velka predni kolecka? Nebo jsou to vyhozeny penize?
Diky moc,
Irucha
Ahojte, mam dotaz ohledne kocarku. Odkdy jste daly deti do sportaku? Mam moznost prodat svůj kocarek a chci si koupit Britax b motion uz jen sportak. Vim, ze lze dat do uplneho lehu, ale je to vhodne pro 5ti mesicni mimco?
Díky ![]()
@Petta29 Ja myslim, ze je. Taky jsem tam dala malou od pul roku, ale jezdila jenom v leze ![]()
@adlita Ja si taky myslim, ze by cca za mesic sla do sportaku, takze kupovat si korbicku na tak kratkou dobu je zbytecne…
@Petta29 No to urcite, vyhozene penize. Hl. je vedro, alespon bude mit trochu vzduchu ![]()
Ahoj holky, já mám motiona 4 od duba a jsem neštastná. Aretují se mi kolečka be mé pomoci, vrže… když si syn sedne lehce na stranu tak je kočár neovladatelný. BUdu ho reklamovat a pní v obchodě mi po tel řekla, že budu první a že silně pochybuje, že mi to uznají. Ztatila jsem důěru v tento kočár, nějraději bych aby mi vrátili peníze
máte některá zkušenost? Kupovala jsem ho v dětském ráji v praze
@zlatonka123 Ja bych se te reklamace nebala. Prodavacka neni zrvn ten spravny clovek, ktery rozhoduje o tom, co se uzna a co ne. To musi preci vyrobce. Me osobne se tohle zatim nestalo, akorat mi teda taky vrze. Si ale rikam, jestli vubec existuje kocarek, ktery by nevrzal.
Co se týká vrzání, to snad po ježdění vrže každý. Měli jsme firkon a taky vrzal. Motion ještě nemám vyzkoušený.
Kamarádka měla jané a taky jí vrzal ![]()
Tak ho máme doma a dokonce v té barvě cool berry. Prodavačka neměla nic proti tomu, prevleknout kočárek z b agile. Zatím jsme nevyjeli, ale včera v něm malá na zahradě prospala tři hodky…
Nám kočárek nevrže a malému se v něm perfektně spí. Někdy v něm vezu i oba prcky, sedí za sebou
Kočárek má spoustu „much“, ale v celku si zatím nestěžuji ![]()
Vím, že o to tu už dávno neběží, jen jsem chtěla říct, když jste tu v historii diskutovali o barvě, že v našem městě jezdí dva červené, již několik měsíců a vím, že vnímání barev je asi relativní, ale je to krásná sytá červená a zatím ani jeden nevypadá, že by se šisoval…sama mám černý a kdybych měla možnost vidět na živo červenou, asi bych se rozhodovala jinak, minimálně pro sporťák. To jen info pro nově příchozí diskutující, nebo zájemkyně o barvu. Jinak já jsem pláštěnku našla překvapivě jako součást zásilky, takže o starost méně.