Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2449
15.9.14 07:40

Ahojte, tak jsem nechtěla davat o par stovek vice za origo pláštěnku na kocarek. Tak jsem koupila na doporuceni par z vas pláštěnku Emitex aluspacer 1 a sedi jako ulita :palec: :potlesk: Včera vyzkousena ve vydatnem desti a opravdu super!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
15.9.14 09:38

Ahoj chtěla bych se zeptat zdali nevíte jestli pasuje na podvozek i jiná autosedačka (vajíčko) než romer? :think: Adaptéry mám k podvozku britax bmotion.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.9.14 14:42

@mminka1991 Jen Römer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.14 13:16

Tak ušitá taška nad košík super :palec: :palec: Opravdu mělčí košík už tam asi neuměli udělat. Ještě, že existuje mimibazar :) Clona taky dobrý, nění nějak parádní, ale účelná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.9.14 13:19

Hoky jak to resite v zime, kdyz mrzne ve sportaku? Jaky fusak vam vyhouvuje, prip. jaky ne, pro 1,5 rok stary dite? Nejak nevim, ktery koupit, maji toho na vyber az prilis. Prip. jestli si ho nechat usit, jako soupravu do kocarku.. fakt nevim. Chci hl. praktickej, rozepinaci, v miste nozicek omyvatelnej, proste ten NEJ :dance: Diky za rady! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.9.14 13:19

Jo a klidne davejte vc. fotek nebo linku, at to nelovim na netu. Diky! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.14 13:25

Já mám fusak Emitex už po prvním synovi a je jak nový. Plně mi vyhovoval. Někdo třeba preferuje rozepínání uprostřed, tento ho má po obou stranách. Spodní část fusaku se dá odepnout (v nožičkách). Jinak mám ušitý i nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.9.14 13:31

@vodolejka A k cemu je ten nanoznik, kdyz mas fusak? Ten je na podzim nebo taky na zimu jeste k tomu fusaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.14 13:36

Já nánožník ve většině případů vozím na kočárku celý podzim, když už je chladněji. Hodí se perfektně přes dečku nebo slabší fusak. Pak vůbec nepoužívám nikdy pláštěnku, protože bouda a nánožník nepromoknou. Zároveň chrání proti chladu. Pláštěnku používám jen při letních bouřkových přeháňkách.

Jinak v zimě lze místo nánožníku použít samozřejmě jen samotný fusak. U prvního prcka jsem to tak měla, to jsem nánožník ještě nevlastnila. Loňská zima byla ale tak mírná, že jsem zimní fusak téměř nevyužila a využívala nánožník a pod to slabý fusak a nánožník. Mám nánožník ještě i s clonou proti větru, tak je to taky bezva.

Ale fusak stopro také stačí. Jak jsem psala u prvního prcka jsem měla jen ten. Teď když mám obojí, používám dle vývoje teplot venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.9.14 13:50

@vodolejka A kdo ti to sil - ten nanoznik? Se to bojim nekde objednat, aby to sedlo do britaxu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.14 14:05

No mě nánožník šila paní z mimibazaru, ale je na Phil and Teds (měla jsem sourozenecký kočár). Pak jsem zjistila, že celkem padne i na Britax. Někdo si to tam ale dal tady v diskusi šít a říkal, že mu to nepasuje…nevím proč, mě ano :nevim: Paní má nick Natydom. Platí se předem, ale do týdne je to hotové a má jen samé pozitivní recenze, o peníze nepřijdeš.

@adlita píše:
@vodolejka A kdo ti to sil - ten nanoznik? Se to bojim nekde objednat, aby to sedlo do britaxu :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.14 14:06
@vodolejka píše:
No mně nánožník šila paní z mimibazaru, ale je na Phil and Teds (měla jsem sourozenecký kočár). Pak jsem zjistila, že celkem padne i na Britax. Někdo si to tam ale dal tady v diskusi šít a říkal, že mu to nepasuje…nevím proč, mě ano :nevim: Paní má nick Natydom. Platí se předem, ale do týdne je to hotové a má jen samé pozitivní recenze, o peníze nepřijdeš.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.14 14:07

Zkus nejdřív pořídit normálka v obchodě ten fusak a uvidíš, jestli Ti nebude stačit. Jak jsem psala, mně to u prvního stačilo, ale protože druhý sourozenecký jsem měla u druhého už od malého miminka a je to typ sporťák, kdy sourozenci sedí nad sebou, tak jsem raději koupila i nánožník. Později jsem zjistila, že mi prostě vyhovuje dle teplot střídat obojí. Ale nutnost to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.9.14 14:20
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
19.9.14 14:59

No nevím co ten smajlík znamená ;)…stručně řečeno, když jsem měla jen fusak, byla jsem spokojená a nic mi nechybělo, když mám oboje, jsem taky spokojená a můžu si to střídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí