Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Ahojte, tak jsem nechtěla davat o par stovek vice za origo pláštěnku na kocarek. Tak jsem koupila na doporuceni par z vas pláštěnku Emitex aluspacer 1 a sedi jako ulita
Včera vyzkousena ve vydatnem desti a opravdu super!!! ![]()
Ahoj chtěla bych se zeptat zdali nevíte jestli pasuje na podvozek i jiná autosedačka (vajíčko) než romer?
Adaptéry mám k podvozku britax bmotion.
Tak ušitá taška nad košík super
Opravdu mělčí košík už tam asi neuměli udělat. Ještě, že existuje mimibazar
Clona taky dobrý, nění nějak parádní, ale účelná.
Hoky jak to resite v zime, kdyz mrzne ve sportaku? Jaky fusak vam vyhouvuje, prip. jaky ne, pro 1,5 rok stary dite? Nejak nevim, ktery koupit, maji toho na vyber az prilis. Prip. jestli si ho nechat usit, jako soupravu do kocarku.. fakt nevim. Chci hl. praktickej, rozepinaci, v miste nozicek omyvatelnej, proste ten NEJ
Diky za rady! ![]()
Jo a klidne davejte vc. fotek nebo linku, at to nelovim na netu. Diky! ![]()
Já mám fusak Emitex už po prvním synovi a je jak nový. Plně mi vyhovoval. Někdo třeba preferuje rozepínání uprostřed, tento ho má po obou stranách. Spodní část fusaku se dá odepnout (v nožičkách). Jinak mám ušitý i nánožník.
@vodolejka A k cemu je ten nanoznik, kdyz mas fusak? Ten je na podzim nebo taky na zimu jeste k tomu fusaku?
Já nánožník ve většině případů vozím na kočárku celý podzim, když už je chladněji. Hodí se perfektně přes dečku nebo slabší fusak. Pak vůbec nepoužívám nikdy pláštěnku, protože bouda a nánožník nepromoknou. Zároveň chrání proti chladu. Pláštěnku používám jen při letních bouřkových přeháňkách.
Jinak v zimě lze místo nánožníku použít samozřejmě jen samotný fusak. U prvního prcka jsem to tak měla, to jsem nánožník ještě nevlastnila. Loňská zima byla ale tak mírná, že jsem zimní fusak téměř nevyužila a využívala nánožník a pod to slabý fusak a nánožník. Mám nánožník ještě i s clonou proti větru, tak je to taky bezva.
Ale fusak stopro také stačí. Jak jsem psala u prvního prcka jsem měla jen ten. Teď když mám obojí, používám dle vývoje teplot venku.
@vodolejka A kdo ti to sil - ten nanoznik? Se to bojim nekde objednat, aby to sedlo do britaxu ![]()
No mě nánožník šila paní z mimibazaru, ale je na Phil and Teds (měla jsem sourozenecký kočár). Pak jsem zjistila, že celkem padne i na Britax. Někdo si to tam ale dal tady v diskusi šít a říkal, že mu to nepasuje…nevím proč, mě ano
Paní má nick Natydom. Platí se předem, ale do týdne je to hotové a má jen samé pozitivní recenze, o peníze nepřijdeš.
@adlita píše:
@vodolejka A kdo ti to sil - ten nanoznik? Se to bojim nekde objednat, aby to sedlo do britaxu
Zkus nejdřív pořídit normálka v obchodě ten fusak a uvidíš, jestli Ti nebude stačit. Jak jsem psala, mně to u prvního stačilo, ale protože druhý sourozenecký jsem měla u druhého už od malého miminka a je to typ sporťák, kdy sourozenci sedí nad sebou, tak jsem raději koupila i nánožník. Později jsem zjistila, že mi prostě vyhovuje dle teplot střídat obojí. Ale nutnost to není.
No nevím co ten smajlík znamená
…stručně řečeno, když jsem měla jen fusak, byla jsem spokojená a nic mi nechybělo, když mám oboje, jsem taky spokojená a můžu si to střídat…