Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1665
25.9.14 21:32

Ahoj holky, tak pridavam sve zkusenosti s trojkolkou :). Je naprosto suprova do terenu! krasne se s ni jede, projede sterk, kameni, hlubokou travu, hrbolate polni cesty, zatim jsem se nikde nesekla… :palec:, podle me za tu cenu skvela…do mesta je to malinko horsi - mam srovnani s vice kocarky a Britax mi prijde trosku tezkopadnej, clovek ho daleko vic tlaci a celkove se hur ovlada, ale zadna tragedie to zas neni, jednou rukou zvladam zatacet i najizdet na obrubniky, jen musim vic zabrat nez u jinych kocarku…nekdo se ptal, jestli ta trojkolka neni vratka, tak neni :)

@vodolejka nebyla bys tak hodna a nevyfotila ten obsity kosik?…taky bych do toho sla a kdo ti to sil? Natydom? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
25.9.14 22:45

Já nemám obšitý košík, ale tašku ze zadu :) Košík by určitě obšít chtěl a ano je to od Natydom. Zkus jí napsat. Já to ale vyřešila tou taškou/kapsou, která se připne zezadu za košík - ty ona šije jak na běžícím pásu a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
25.9.14 22:57
No a já si právě od Britaxu slibovala tlačení zlehka a dobre
ovládání…
@EtaOva píše:
Ahoj holky, tak pridavam sve zkusenosti s trojkolkou :). Je naprosto suprova do terenu! krasne se s ni jede, projede sterk, kameni, hlubokou travu, hrbolate polni cesty, zatim jsem se nikde nesekla… :palec:, podle me za tu cenu skvela…do mesta je to malinko horsi - mam srovnani s vice kocarky a Britax mi prijde trosku tezkopadnej, clovek ho daleko vic tlaci a celkove se hur ovlada, ale zadna tragedie to zas neni, jednou rukou zvladam zatacet i najizdet na obrubniky, jen musim vic zabrat nez u jinych kocarku…nekdo se ptal, jestli ta trojkolka neni vratka, tak neni :)@vodolejka nebyla bys tak hodna a nevyfotila ten obsity kosik?…taky bych do toho sla a kdo ti to sil? Natydom? Dekuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
25.9.14 23:02

@vodolejka Holky a existuje vubec DOKONALY KOCAREK, ktery splni vsechny predstavy? Me prijde, ze takovy fakt neni. Odebiram dTest a tam dost smetli vsechny super-drahe kocarky typu Stokke. Podle ceho si teda vybrat.. ja fakt nevim. Me u Britaxu chybi akorat polohovani nozicek, jinak jsem spokojena. Male uz byl rok a dorostla do delky, tkz kdyz spinka, ma nozicky trosku proste dolu. Jinak mi prijde uplne v pohode na ovladani a i se mi libi opticky :-) A hlavne, vejde se mi do auta! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.9.14 00:01

@adlita Tak urcite vybirat podle jinych kriterii, nez je cena. Stokke je predevsim designovy kocar (ackoliv treba ja osobne nevidim na barove stolicce nic uchvatneho), takze divit se, ze moc neprosel, i kdyz je to drahy kocar - nevim nevim :)
Hlavne kazdy ma uplne jiny naroky, takze pochopitelne dokonaly kocar je docela utopie :) Treba me naroky splnoval Brio Go (mimochodem, uz jde o Britax Go :mrgreen: ), ale neprekousla jsem v prvni rade cenu a take to, ze mi prijde neuveritelne skaredy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.9.14 10:01

@vodolejka dekuji, uz jsem na to koukala, akorat primo na Britax tam fotku nema, ale predpokladam, ze bude vedet, kterej tam sedne :)…a jinak Britax do mesta neni no, ja ho kupovala vylozene do lesa a poli, do mesta mam jinej uzasnej kocar :-D

@adlita neexistuje dokonaly kocarek na vsechno… Ja mam 2- jeden do mesta a druhej na offroad vylety ;). A pak jak pise Fjodorka - kazdymu sedi neco jineho, takze to chce proste hledat a vybirat…a kocarky typu Mima a Stokke jsou kocarky do obchodnich center…strasny, nepochopitelny pro me, jak za tohle nekdo muze dat takovy penize :zed: a Dtest me s tema kocarkama hodne pobavil, psali tam veci totalne mimo misu, srovnavali uplne odlisny typy kocarku, psal to podle me totalni laik, kterej kocarek v zivote nedrzel v ruce :zed:…jsem na kocarky dost orientovana, hodne jsem jich uz mela a ten Dtest byla fakt snuska nesmyslu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.9.14 10:08

@EtaOva Ja mam take 2 kocarky :-D Podle me to jinak nejde. Jeden mesto a obchodni centra. Druhy na ven 8) A na dovcu jsem si koupila jeste golfky :dance: A ted to nemam uz ani kde mit! Chtelo by to garaz na kocarky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
26.9.14 10:35

@adlita jo tak tu bych taky potrebovala :-D, golfky mam taky, podedila jsem, ale nepouzivam je…prijdou mi pro malyho nepohodlny a ten mrnavej kosik me uplne vytaci :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
26.9.14 11:06

@adlita :D Mám doma patero kočárků. Jeden sólo pro starší, Britax pro mladší, Plika, do kterých nacpu v nouzi obě (samo ne najednou ;) ), jedny pidi golfky (a chtěla bych ještě víc pidi) a dvojkočár, když jsme na delší štrece, kam narvu obě :nevim: Není kočár, co by zastal všechno. Do města chceš lehoučký maličký mrštný kočárek, ven zase velká kola a slušné odpružení. Můžeš si koupit křížence, ale ten prostě bude občas někde trošku horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.9.14 12:48
A jaký kočár mas do města?
@EtaOva píše:
@adlita jo tak tu bych taky potrebovala :-D, golfky mam taky, podedila jsem, ale nepouzivam je…prijdou mi pro malyho nepohodlny a ten mrnavej kosik me uplne vytaci :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.9.14 12:50

Jinak čtyřkolový Britax byl stopro vyráběn do města. Do terenu neni určité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
26.9.14 17:41
@vodolejka píše:
Jinak čtyřkolový Britax byl stopro vyráběn do města. Do terenu neni určité.

Mne prave v obchode pani rekla, ze pokud chci projet lepe teren, mam si vybrat ctyrkolku, pokud chci rychlejsi kocarek, tak trojkolku. Ja mela předtím trojkolku Casualplay, tak jsem chtěla zkusit ctyri kola a jak je zaaretuju, tak jsou v terenu fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.9.14 17:49

Praha je plna ctyrkolek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.9.14 18:01
@vodolejka píše: