Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7974
29.9.14 09:43

Olivky obtocis kolem konstrukce a prostrcis gumickou, aby držely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
29.9.14 17:04

@kotyk jo olivky!!! Tak se tomu říká :-) Jdu vyzkoušet, dekuji za radu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
11.10.14 16:51

@vodolejka prosim prosim, muzu se te jeste zeptat…ta taska ze zadu na kocarek, nezavazi pak pri polozeni do lehu? A dostanes se do nej? a mas tu mensi nebo vetsi? Porad na ne koukam, ale mam strach objednat, at to zas nemam pak ve sbirce nepouzivanych veci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
11.10.14 17:41

Já to vyfotim, ale nevím, kdy se k tomu dostanu. Ani jsem nevěděla, ze šije vice velikosti. Ale asi malou. Mám tam plastenku, deštník, opakovak a sprej na klistata. Nikdeto neprekazi, mám ji připevněnou za kosikem. A fakt jsem rada, ten košík je takt nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.10.14 18:40

Takto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
14.10.14 13:45

Ahoj, jakou emitex pláštěnku máte na hlubokou korbu. díky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
16.10.14 00:23

Ahoj, patram po golfkach a na Britaxy ctu samou chvalu, tak se chci zeptat, jestli je ještě nějaký dalšáí rozdíl mezi B-Motion a B-Agile kromě koleček a nosnosti?
Achápu správně, že ty nové modely mají u sebe už adaptéry na autosedačku a ke starším modelům se musí dokupovat?
Díky moc za upřesnění, prvně v životě hledám golfky a nechci hledat dlouho, to jsem si užila s velkým kočárem dost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.10.14 08:23

@Jaja157 No ja nevim. Britax jako golfky? Je docela tezky. Mam ho vylozene jako sportak. Od golfek bych cekala, ze budou hl lehke a skladne. A to bmotion neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
16.10.14 09:28
@adlita píše:
@Jaja157 No ja nevim. Britax jako golfky? Je docela tezky. Mam ho vylozene jako sportak. Od golfek bych cekala, ze budou hl lehke a skladne. A to bmotion neni.

Ale B-agile si kazdy chvali, ze je lehky, to je v nich takovy rozdil? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
16.10.14 10:08

@Jaja157 B-motion vazi podle stranky vyrobce 10,5 kg, B-Agile jen 8 kg. Tak to rozdil uz docela je. Ja kdybych si vybirala goflky, tak pujdu do neceho, co vazi jeste mene, tak max. 7 Kg (zvazovala jsem Valco Baby Snap 4, ten vazi 6,6 kg, ale nechci treti kocarek do baraku, uz takhle je nemam kam davat :-D).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
16.10.14 10:51

@adlita
Jj, uz jsem nasla vahovy rozdil. |Tak je to jasne; shanim golfky pro vajicko Römer, tudiz B-Agile vede. Tech 8kg neni moc, nejsem narocna :D. A ten uplny leh je super. Akorat nevim, jestli ho „umi“ i starsi modely, nebo jen ten 2014 :palec: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
16.10.14 11:41

@Jaja157 B-Agile a Motion jsou dělané tak, že se autosedačka zapichuje místo madla před dítě. Adaptéry jsou součástí balení, kromě madla není nutné nic sundavat a po sundání autosedačky je tam můžeš normálně nechat. U obou kočárků jdou do lehu i starší modely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1962
16.10.14 11:59

@kotyk
Moc dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
16.10.14 15:00

Zdravim všechny, chci se zeptat, jestli ma někdo podobnou zkušenost. Ten original nanoznik mi prijde priserny. Nebudu resit to, ze kocarek s tim vypada hrozne. Ale z praktického hlediska mi prijde naprosto nevymakany. Nez ho clovek nanda, tak to trva vecnost, kratke suche zipy, otoci se kolem konstrukce tak tak. Když chci dite vyndat, musim nanoznik sundat..No hruza. Mela jsem perfektni zkušenost s nanoznikem na Casualplay, ale tohle, to je teda sila. Je tu někdo takovy, kdo ma s tim stejnou zkušenost? nebo delam něco spatne? Přemyslim, ze ho nebudu vůbec pouzivat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
17.10.14 10:39

Chtěla jsem se zeptat, máte někdo koupený nánožník od pinkie? Píšou tam, že to sedí na většinu kočárků, tak jsem se chtěla zeptat, zda s tím máte zkušenost… zvažuji koupi od pinkie anebo ušití od natydom…
díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4