Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Mám BM3 a s jízdními vlastnostmi i ovladatelností jsem spokojena ![]()
U nás půjde Britax z domu, jen se musím dokopat k tomu nafotit ho a vložit inzerát…je mi líto, že prodávám kočár po tak krátké době, ještě se mi to nestalo…
@vodolejka píše:
U nás půjde Britax z domu, jen se musím dokopat k tomu nafotit ho a vložit inzerát…je mi líto, že prodávám kočár po tak krátké době, ještě se mi to nestalo…
Co budete kupovat místo něj? Moje zkušenost je, že každý kočár má něco…
@vodolejka Ja myslim, ze kdyz das tvou B4 tady na prodej, ze ho mas do 24 hod. pryc
A muzes si koupit ten, co jsi chtela puvodne.
Ja jsem teda s B4 taky spokojena, tak mi rve srdce, jak ho tady porad hanis
Prodej ho jine mamine, co bude spokojena
A nemyslim to nijak zle. Me kdyz kocar nevyhovoval, tak sel a koupil se jiny (tento). A jsem v poho ![]()
To já mám stejnou zkušenost, ale záleží na tom, co se dá a nedá odstranit. To že např. velikost košíku kočárku je žalostná jsem vyřešila přídatnou taškou na zakázku, ale ty vážně z mého pohledu hrozné jízdní vlastnosti - přejezdy přes překážky (Praha jich je plná, díry v chodníku a pod), blokace koleček při sjezdu z obrubníku a hlavně neovladatelnost čtyřkolky jednou rukou, s tím nic nenadělám. Manžel taky stále říká, že jsem koupila max. šmejd a má pravdu ![]()
Zkusím Bebé Beni Izzy 2014.
Teď bude ještě sranda slušně ho prodat. Máme ho jak nový, tak nechci jít pod 5000,– Kč
@vodolejka ja myslim, ze ho udas.. pro nekoho je i sleva 1000 Kc hodne
a pokud je v perfektnim stavu a jeste na nem mas nejake vychytavky, prip. kdyz pridas nejaky doplnek navic, bude fuc.. ja kdyz shanela ojety, tak nebyl nikde vubec zadny, proto jsem vzala novy (uz jsem se bala riskovat dalsi novy kocar, ale zaplatpanbuh se povedl)
na heurece nejde zadna barva noveho britaxu pod 6790 Kc
tkz 5 litru je podle me ok cena
My jsme s ním taky naprosto spokojený, dlouho jsme hledali nějaký, který nebude polský, těžký, zbytečně obrovský ale aby projel tady každou polňačku a zvládl les (naše vesnice nemá ani chodníky), no a tenhle nám vše splnil
Ale každému vyhovuje něco, to je jasné ![]()
Jo jo, je to tak
Ono ani si nedělám iluze, že každý z těch kočárků jezdí jinak
No ale dost mě šoklo, to co tady někdo psal o výměně koleček při píchnutí. To až se roznese, tak bude kočárek neprodejný.
Jinak taky jsem nechtěl polský kočár, ale tuším že ten bebé Izzy je, tak to jsem dopadla
ještě jsem zvažovala golfky Cybex, ale zas to už jsou fakt golfky…
Ahoj, můžu se zeptat, da ten Britax B-Motion 3 2015 čtyřkolka, jak nejdou dát nožičky do lehu, zda to hodně vadí. chci tam mít 4m miminko, do lehu, tak aby mu neviseli nožičky. Děkuji za odpověď.
@barabelka4 4-mesicni miminko je tak male, ze k nozickovemu prostoru vubec nedosahne, tkz uplne v pohode
Ja mam 14-ti mesicni a vyspi se tam uplne v pohode (meri 82 cm). Teda kdyz laskave usne, protoze v kocarku spi naprosto vyjimecne, tak jsem si to musela vyfotit
![]()
A jinak asi myslis Britax Motion 4 ne? To cislo urcuje pocet kolecek a pises ctyrkolka ![]()
To je krasna princezna
taky mam holcicku, ma nejakych 65cm. a pak i tedy u vetsiho ditete nevadi, ze nozicky nejdou do lehu? neni to nepohodlne?
@Barabelka44 Ja myslim, ze kdyz je dite unavene, tak proste usne. X hodin v tom kocarku preci denne spat nebude ne?
Me v nem nespi fakt vubec. Kocarek ma na objevovani sveta a jako rychle presouvadlo, kdyz uz boli nozicky. Fakt v nem vubec nespi ![]()