Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Holky, prosim, kde jste koupili takovou tu vlozku do strisky?? Když se cela roztahne, tak at tam nesviti slunko… Díky ![]()
@Petta29 Já jsem si jí nechala ušít na fler.cz od Zuli original. Mám od ní všechno do kočárku na míru. Je šikovná a má dobré ceny. Ale nevím, kolik stála stříška samostatně, beru vždy cely komplet.
@Petta29 na fcb do skupiny „Britaxacky“ - tam siji asi 3 pani, cena kolem 180-190,–
@Jaja157 Neco takoveho existuje?
Jdu do skupiny mrknout. Treba tam objevim neco uzitecneho. Dekuji za tip ![]()
@adlita píše:
@Jaja157 Neco takoveho existuje?Jdu do skupiny mrknout. Treba tam objevim neco uzitecneho. Dekuji za tip
Nz
Objevis urcite, je to hodne sikovna skupinka
![]()
@Petta29 nechala som si usit na mmb - uzivatel darint
Cau holky
Tak ja uz mam objednan b-motion 4, jak tady vsude ctu, ze 4kolka stoji za starou belu, snad se to nepotvrdi
Objednala jsem v barve hidden treasure a uz se na nej tesim! Akorat me teda financne vysal, takze nanozniky, tasky a podobne nezbytne hovadinky budu resit nejdriv pristi mesic
Mate nektera zkusenost s nanoznikem od pinkie? jak sedi, jak se upina apod? Diky
@Zoot Ja jsem s B4 VELMI SPOKOJENA
Kazdemu proste vyhovuje neco jineho, tak drzim palce, at i tobe tento kocarek sedne
Nanoznik mam origos, tkz se znackou Piknie neporadim, ale ostatni urcite ano.
@adlita Dík, kamarádka ho taky má a je spokojená
No, když mi nesedne, tak holt půjde o dům dál… Ale to už asi manžela šlehne ![]()
@Zoot Njn, vybrat spravny kocarek je veda! Ja mam dva, abych uspokojila vsechny potreby
a na dovcu jsme jeste koupili pro jistotu golfky, ale ty uz jsem zase prodala, protoze je neupotrebim.