Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
21.2.15 23:55

@40 Já na něj jednoduše neměla peníze, tak mám Motiona a jsem spokojená ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
22.2.15 08:25

Tak k B motionu, u nej me teda zaujala i ta cena a me prisel pekne zpracovany za ty penize, libil se mi nejvic. Nevidela jsem rozdil od kocarku za jednou tolik a nevidim ho porad. Puvodne jsem mela v planu kocarek za 13000kc koupit… penize jsem na to mela a nebyl by to problem. Ale jestli je ten go drazsi, tak bych predpokladala, ze ho aspon ‚lepe‘ zpracuji… ja si radsi klidne koupim tento na druhe dite jeste jednou, ale nemyslim ze to bude treba :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.2.15 15:40

Ahoj maminky, zvažuji koupit britax b-motion limitovana edice 2015 (http://www.funbaby.cz/…ited-edition), mam temer 7mesicni mimco, do kocarku jsem ho dnes zkousela davat v malvikovi, pripadal mi super a mala se v nem smala. chci ho vymenit za jiny kocar, ktery se mi prevraci, resp. moje 3leta druha dcerka ho uz dvakrat prevratila, proto bych rada, aby tento drzel, tj. aby byl dobre vyvazeny. muzete mi prosim napsat, jestli se vam u nej stava, ze se prevrati? je mi jasne, ze na riditka nemuzu veset nakupy, ale kabelku s par drobnostma unese? muj stary ne a jsem z toho opravdu na nervy.. jinak bych ho mela jak do mesta, tak na venkov, kde mam teda jeste humpolacou inglesinu magnum, kt. vse jisti :). dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.2.15 17:10

@Lusijka no já ho zatím používám s korbičkou a vajíčkem, ale od narození mimča na to věším celou přebalovací tašku, ve které mám mnohdy mimo klasických věcí ještě dvoulitrovku kojenecké vody a plný velký nutrilon, svou tunovou peněženku a ještě se mi nikdy nepřevrátil. Teda jednou jo, ale jsem byla blbá a místo tašky jsem sundala nejdříve vajíčko a to už tu tíhu (min 4-5 kilo) ta konstrukce bez ničeho nedala :oops: :mrgreen: Takže o kabelku s drobnostma bych se asi nebála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.2.15 23:50

Já na madlo věšela i nákup a ani se nehnul :mrgreen: Ale mám tříkolku, ta je lépe vyvážená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.2.15 06:56

@Fjodorka To vis, ze je lepe vyvazena? V cem spociva jeste vyhoda trikolky, nikdy jsem ji nemela.. Dnes uz pro kocar chci jet, ale porad vaham, jestli neexistuje lepsi varianta.. tj. nejen lepsi, ale i stejne hezka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.2.15 06:57

@Moncinas Dekuju za info, on se pry sem tam prevrati i nejlepsi kocar, kdyz se na nej povesi dite, tak to je jasne, ze se to zriti, ale o tom mym starym se to traduje..diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.2.15 11:32

@Lusijka Na FB skupině jsou ženské šílené, pořád je mění a zkouší a víceméně všechny se shodly, že tříkolka je lepší :think:
Já pořídila rovnou 3, jsem zvyklá, 4 se mi nelíbí a velké přední kolo se nám hodí do terénu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.2.15 22:16

@Fjodorka Hm, to děkuju teda za info. Ten můj vyhlídlý z limitované edice je bohužel jen 4kolka. ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
27.2.15 00:53

@Lusijka On ale není špatný :) Pokud se ti líbí, jdi do něj, ta barva je pěkná!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.2.15 07:35

@Fjodorka jojo líbí… chtěla jsem počkat pár dnů, jestli se neokouká, ale nee. malá v nom byla hezoučká, mám po ségre ten cervenej lodger fusak, tak jsem to zkousela i s miminem v kocaru a bylo to bozi no… ale nechci dat jen na vzhled. rada bych jeste od britaxacek zjistila, jestli by ted sly do jineho kocarku a kdyz, tak do jakeho? ja chci nafukovaci kola, tj. aby nedrncal a zvladl jak trochu terenu tak aby nebyl nepohledny a alespon trochu skladny, dneska uz tam mozna pojedu.. ale porad vaham vaham..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
27.2.15 10:49

@Lusijka tak já do sporťáku budu přendavat na začátku dubna, ale s korbičkou jsem nadmíru spokojená, takže počítám, že budu i se sporťákem. Bydlíme na vsi, takže tady jezdíme jen polňačky a lesy a vše ostatní máme ve městě, kam musíme autem. Skládání kočárku je boží a je lehký, takže ho nehážu do auta jak mrtvolu, což je fajn. Takže já nemam vůbec důvod měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
27.2.15 14:50

výška madla

Jak je na tom Britax B Motion s výškou madla?

Mám 184 a manžel 192. Mám do města Valco Baby Snap a to je opravdu moc nízko, celodenní procházku s ním si neumím představit, mám ho spíš jako rychlovku, do tramvaje a na nákupy.

Ráda bych ale k tomu nějaký sporťák vhodný i do terénu.

Díky za tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
27.2.15 15:04

@tersev Ja mam 178 cm a madlo mam tak tak. Manzel 183 cm a ještě to jde, ale porad si na to stezuje :-( Pro vysoke lidi nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
27.2.15 15:05
@tersev píše:
Jak je na tom Britax B Motion s výškou madla?

Mám 184 a manžel 192. Mám do města Valco Baby Snap a to je opravdu moc nízko, celodenní procházku s ním si neumím představit, mám ho spíš jako rychlovku, do tramvaje a na nákupy.

Ráda bych ale k tomu nějaký sporťák vhodný i do terénu.

Díky za tipy

Predtim jsme měli Casualplay S4 a tak bylo madlo ok..ale zase mel jiné mouchy. Tosi clovek nevybere, každý kocar ma neco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí