Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Petta29 píše:
Predtim jsme měli Casualplay S4 a tak bylo madlo ok..ale zase mel jiné mouchy. Tosi clovek nevybere, každý kocar ma neco
Diky. Tak to bychom si bohuzel nepomohli. Mam ted pujceny ICOO Peak a tam je neskutecne dlouhe madlo, vysunovaci a ne polohovaci, super, takze jsme strasne zmlsani. Ale budu muset vratit.
U rodicu Inglesina Magnum, kopeme do nej oba. Na chalupe v horach Xlander X3, ten je super. Ale rada bych na prochazky ve meste prece jen neco trochu lepe ovladatelneho nez tyhle tanky.
@Fjodorka píše:
@40 Já na něj jednoduše neměla peníze, tak mám Motiona a jsem spokojená
A jak dlouho B-Motion používáš? Je to B-Motion 4? Bylo by jedině dobře, kdyby to byl kvalitní kočárek za dobré peníze ![]()
Ahojte, zkušenost s kočárkem Britax vás tu má hodně, ale chci se zeptat, jestli vám nevadí na rukojeti ta kovová tyčka pod rukojetí (u kloubů ze strany na stranu). Na videu co jsem viděla na youtube to není vidět ale když jsem to viděla v prodejně, tak mě to zarazilo. Esteticky se mi to moc nelíbí, i když paní prodavačka říkala, že tam dám tašku a nebo omotám nějakou hračkou. Nevíte jestli se to dá sundat? Aby se kočárek potom nerozpadnul
díky
Holky, neslyšely jste něco o GB Hardy a papiwi sky? Jsem objevila jako konkurenci britaxe motion, o kt. ted uvazuju, libi se mi, ze jde pretocit korba..
@vodolejka Podle mého názoru, i když zatim b-motion nevlastnim, je horsi ovladatelnost spojena s lepsi stabilitou, tj. ze se kocarek nemuze lehce prevratit. Kocarky, kt. se daji dobre ovladat jednou rukou maji teziste vice v zadu a pak se take snadneji prevraceji. Tato horsi ovladatelnost me prijde jako vyhoda, tj. zaruka stabilnejsiho kocarku, zatim ale vaham, zda-li ho koupit a hledam alternativy.
@monivan tak ta tyčka mi tam teda vůbec nevadí, spíš si na ní teď furt dávám šáku, a bundu malé, když jdeme třeba do marketu ![]()
@Lusijka no koukala jsem na ně a GB hardy nesplňuje to, co jsem chtěla od Britaxu a to skládání sporťáku do sebe jako golfky a ten papiwi sky mi přijde jako fejkové bugaboo
Ale jinak jsem o nich neslyšela
@tersev, @Petta29: měřím něco kolem 195cm, manželka cca 187 a s Britaxem Motion 4 nemáme problém. Nachodili jsme s ním už spoustu kilometrů a záda nebolej. Ruce jak opičáci taky nemáme
. Za más je to i pro takhle vysoký lidi v pohodě.
Než jsme si na to zvykli, tak jsme párkrát kopli do košíku při extrémně rychlý chůzi (někdo by to už nazval během
- holt dlouhý nohy).
@Pawpaw Manzel se kope do kolecek porad a to ma 183 cm
A to nemusi jit ani rychle ![]()
Ahoj holky, nezkoušeli jste s kočárkem někdo běhat, kdo máte čtyřkolku i trojkolku? Mám na mysli nějaký lehčí běh na rovném terénu, budoucí babička je vášnivá sportovkyně, tak bych ráda věděla zda nám kočárek vydrží ![]()
@Clarri Kočárek to vydrží určitě. Spíš aby to vydrželo to mimčo
Snad babička nebourá! Ale zase je fajn, že je v jejím věku tak vitální ![]()
@Petta29 to se mně ze začátku stávalo taky, pak jsem přestal chodit tak zeširoka a od tý doby dobrý ![]()
@Clarri já vyběhávám s kočárkem tady u nás na vsi do kopce a super
Tím že to nemá tu brzdu jako tyč mezi kolečkama, tak si do toho nekopu a běhá se mi dobře ![]()
Tak mam holky b-motiona limitovanou edici, jsem teda jeste ve skupine na fb, ale nemate nekdo tipy na vlozky do tohoto kocarku? Mozna i s postranicemi a fakt kvalitne provedene, takze muzou byt i drazsi. Neco na zpusob loopu od gessleinu, nevite? A nanoznik, je nejlepsi oroginal na motiona, nebo nechat zpichnout?..ja jsem teda spis pro origos, ale pokud mate lepsi tip..dekuji