Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7266
26.5.15 12:58

Tak ještě jednou a tentokrát i s fotkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
26.5.15 20:27
@Moncinas píše:
Tak ještě jednou a tentokrát i s fotkama :mrgreen:

Děkuji moooc:) už se nám to podařilo složit. Nicméně ho i přesto vracíme v 14 denní lhůtě vracející i s korbou a budem ho měnit za trojkolku a korbu britax smile, protože ta affinity je dle mě fakt děsně uzká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.5.15 13:00

B-motion korbička pro podzimní miminko

Ahoj mamimky, přemýšlím o koupi trojkombinace B-motion, kočárek už mám předvybraný a moc se mi líbí, jediné čeho se trochu obávám je velikost korbičky. Termín porodu mám na začátku října, tak mám strach, aby se tam pak mimi vešlo i přes zimu v zimním fusaku. Tak se chci zeptat, jestli máte někdo zkušenost a mimi se tam vejde i s fusakem.

Díky předem za příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
27.5.15 13:05

@Evelina3 úplně v klidu, malá se narodila 2.10. a měla jsem ten origoš britax fusak a vešla se tam i přesto, že trhá váhové i výškové rekordy, na sporťák jsme vyměnili až na začátku květla, kdy už jí korba byla teda vážně těsná, ale ostatním mimčům by ještě byla :mrgreen: (máme teď přes 10 kg a odhadem asi 75 cm, což většinou mají děti mnohem později). :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.5.15 13:23

Jéé, tak to díky moc za uklidnění, to jsem ráda :potlesk: :) Já mám totiž tušení, že ten náš taky nebude žádný drobeček :) A jinak jsi s kočárkem spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
27.5.15 13:39

@Evelina3 nesmírně, za celých těch 8 měsíců jsem nepřišla na nic, co by mi vadilo, bydlíme na vsi, takže kočárkujeme jen na polňačkách a v lese a projel vždy vše, i když byl sníh, potom naopak když jsem u tchýně v Praze, tak jsem zase ráda, že není těžkej a velkej, jak tank a dobře se mi s ním manipuluje mezi davy a v MHD. O skladnosti ani nemluvím, to bylo naše jedno z hlavních kritérií, narvu ho s klidem do twinga, který mám na nákupy a k doktorce. Jediné, co je snad horší je košík, moc se do něj nevejde, ale to zjistila až moje máma, já v něm totiž v životě snad nic nevezla :mrgreen: Ale pro tento případ se dá u šikovných šicích maminek objednat jeho vylepšení za pár peněz. Já vše tahám v tašce, kterou mám přes madlo a nikdy se mi kočárek nepřevrátil a to jsem do ní narvala i mlíka, pro které si chodím tady k místním zemědělcům :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.5.15 14:59

Tak to je super, díky za postřehy :D Já to mám zase obráceně, bydlíme v Praze, ale rodiče mám na vesnici, tak je dobrý slyšet, že se kočárek hodí do MHD i na polní cestu. Tak je asi rozhodnuto, vezmu B-motion :potlesk: Díky moc a ať malá pěkně prospívá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
27.5.15 16:54
@Moncinas píše:
@Evelina3 nesmírně, za celých těch 8 měsíců jsem nepřišla na nic, co by mi vadilo, bydlíme na vsi, takže kočárkujeme jen na polňačkách a v lese a projel vždy vše, i když byl sníh, potom naopak když jsem u tchýně v Praze, tak jsem zase ráda, že není těžkej a velkej, jak tank a dobře se mi s ním manipuluje mezi davy a v MHD. O skladnosti ani nemluvím, to bylo naše jedno z hlavních kritérií, narvu ho s klidem do twinga, který mám na nákupy a k doktorce. Jediné, co je snad horší je košík, moc se do něj nevejde, ale to zjistila až moje máma, já v něm totiž v životě snad nic nevezla :mrgreen: Ale pro tento případ se dá u šikovných šicích maminek objednat jeho vylepšení za pár peněz. Já vše tahám v tašce, kterou mám přes madlo a nikdy se mi kočárek nepřevrátil a to jsem do ní narvala i mlíka, pro které si chodím tady k místním zemědělcům :mrgreen:

Vylepšení na košík? To existuje? Mohu poprosit o více informací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
27.5.15 19:14

@zupe no mě jak to nevadí, tak jsem se po tom nijak zvlášť nepídila, ale vím, že na FB ve skupině BRITAXAČKY a nebo NÁŠ BRITAX to občas proběhne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 12:07

Ahoj, je tu takových příspěvků.. jak jste s tímto kočárkem spokojeni? je vhodný do terenu, na štěrk, do lesa, polní cesta??? už nevím, co hledat… každý doporučuje něco jiného :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.5.15 12:51

Nekoukej doprava ani doleva, jestli se ti líbí, tak ho vezmi. Štěrk, les i polní cestu to zvládne.
My spokojený jsme a v našem okolí počet Britaxů za poslední měsíc vzrostl asi o pět kousků. Všichni z X-Landerů, Camarell apod přecházej právě na Britaxy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 13:16

Chtěla jsem právě zvolit jinou značku, avšak mi byl doporučován tento místo něho, neměla jsem možnost si ho vyzkoušet, takže nevím a ptám se tu. ono je jedna věc vidět kočár na prodejně a něcco jiného je realita a kočárek v provozu.. zaujalo mě, že vyhrál test kočárku v r. 2013

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
29.5.15 14:50

Já dám na rady těch, kteří ho už mají, a půjdu do něj. Dneska jsem si na prodejně vyzkoušela i dát zimní fusak do korbičky a je to ok :palec: V porovnání s ostatními kočárky, co jsem viděla, si myslím, že to je dobrá volba a dobrý poměr kvality a ceny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
29.5.15 16:40

Projede to všechno, i když je mokro a sníh ;) Ani jsem si nepořizovala ty terénní kolečka a to tady v Brdech je terénu až až :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 17:10

Mám z toho radost, právě že bych zvažovala i koupě těch náhradních koleček a využívala bych je opravdu do terenu a n sníh, tak já ještě probrouzdám internet a pak už jen kočárek zkusit naostro v nějakém obchodě :) cena je tké přijatelná a máte k tomu i tu autosedačku nebo ste volili jiný typ? aby byla bezpečná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí