Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7266
12.7.15 20:01

Pruží dobře, to že se na něm zhoupnete a on se nehne neznamená, že při jízdě je tvrdý. Za prvé nafukovačky sami o sobě nabízí dobrý komfort, pak tam je pružení a nakonec se korba houpá v adaptérech, což znamená, že každý náraz se tlumí 3×. Kolečka jsou u b-motion super, plast je pevný a hlavě plášť koleček je mnohem tužší než u Poláků, takže se nepíchne na prvním kamínku. Korba je v zimě úplně v pohodě a na rozdíl od poláků je sporťák hezkej… to se u poláků říci nedá… korba super, ale jakmile lidi přejdou na sporťák, tak ho většinou mění, protože je většinou těžký, ale vždy ošklivý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
12.7.15 21:09

@Moncinas dekuju moc za info. Tak to jsi me uklidnila s tim pruzenim! On se opravdu ani nehne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
12.7.15 21:45

@Pampeliska78 hele my bydlíme na vesnici, ve které nejsou chodníky (mimo jednoho od hospody ke škole) a tak kočárkujeme jenom v lese a po polňačkách (aby nás sebou nevzalo nějaké auto) a odjezdili jsme korbu, teď jsme na sporťáku a stále spokojenost největší a ještě ani jednou jsem ani nepíchli a to jsem jednou jela s kámoškou, co měla poláka a ta na štěrku hned píchla a říkala, že to je už potřetí za 2 měsíce 8o, já tamtudy jezdím skoro denně a ještě ani jednou a to už jezdíme 9 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
12.7.15 22:39

@Moncinas Fakt? :palec: Dam te precist partnerovi, tak snad psk uz da pokoj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.15 16:42
@Pampeliska78 píše:
Tak jsem vas holky konecne cele docetla a mela bych na vas par takovych souhrnnych otazek :mrgreen:

1.plastenku musim asi dokoupit zvlast na korbu a zvlast na sportak, že? Na sportak tu byla doporucovana Emitex aluspacer nebo Emitex tracking universal?

2. Zimni fusaky doporucujete do korby Emitex cocoon nebo Ivemababy. Nebo se tam vejdou vsechny?

3. clona-tu porad nejak nechapu, respektive jak to tam drzi? Neposouva se pri vetru? To je na suche zipy? A usiti doporucujete od Natydom na mmb.

4. je dobra original prebalovaci taska? Nebo jakou? A mate nekdo ten jejich organizer? Ten se mi treba libi moc :D

5.je nutne koupit podlozku do sportaku? A do korbicky taky jeste nejake prosteradlo ci podlozku? :nevim:

6. kolecka, kdyz se teda pichnou, tak jdou nakonec vyresit samoopravou?

7. vajicko-zjistila jsem, ze jdou na kocar jenom 3-Romer BABY-SAFE plus 2015, Römer BABY-SAFE plus II 2015 a Römer BABY-SAFE plus SHR II 2015, je to tak? Ceny tech dvou mi teda prijdou priserne, ale asi bych sla zlatou stredni cestou. Je ale potreba do Baby safe plus II dokoupit adaptery? To uz by se vyplatilo koupit tu nejdrazsi, ktera ty adaptery ma snad uz v sobe :nevim:

To je zatim vse, co me napada :mrgreen: Tak kdyby mel nekdo chut mi odpoved, budu jenom rada! :hug:

Na některé ti už bylo odpovězeno.. já odpovím jen na část :) snad ti pomůže :)

3. já mám clonu na suché zipy je po celém obvodu guma a na koncích suchý zip, ten se omotá kolem rámu a drží perfektně, nesundávám vůbec jen zatáhnu stříšku a je to :) Jinak je ještě na patentky, ale musíš si našít protikusy na stříšku a pak se to dá zapnout a nejde to vidět. Ale to se mi nechtělo :D

6. co se týče obyčejného pýchnutí. Lze to samozřejmě zalepit, ale kdyby to bylo horší, tak jde to sundat, ale ta oska co drží kolečko pohromadě je jednorázová a už se nedá vrátit zpět. Takže původní šroub vytažen na konci provrtaná dírka, pak vložen zpět do kola na druhý konec vložena podložka a drátek.. dá se tam vložit i cokoliv jiného.. Drátek se ohne a při sundání narovná a vytáhne.. S reklamací tedy již asi nepočítejte, ale jinak to nepůjde :( Ale hlásím, jedná se o případ, když máte v háji i plášť nebo se oprava musí udělat s vytáhnutým kolem. Vyzkoušené to již máme na našem BM3.

Snad pomůže :) Případně ti pošlu i foto, kdybys potřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
17.7.15 21:48

@lennullinkaa dekuju moc za odpovedi! Tu clonu sis nechala sit napr.od Natydom na mmb? Popis opravy kolecka ukazu priteli a kdyby to nepochopil tak bych pak kdyztak poprosila o fotky, ale treba to nebude nikdy potreba resit, doufejme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.15 14:54
@Pampeliska78 píše:
@lennullinkaa dekuju moc za odpovedi! Tu clonu sis nechala sit napr.od Natydom na mmb? Popis opravy kolecka ukazu priteli a kdyby to nepochopil tak bych pak kdyztak poprosila o fotky, ale treba to nebude nikdy potreba resit, doufejme :pankac:

nechala jsem si to šít přes facebook. Je tam skupina a v ní super maminka co má taky britaxe, takže není potřeba nic měřit.. dá se s ní domluvit úplně na všem :) mě tam našila mou vybraný obrázek.. no prostě naprostá spokojenost :) Šije úplně vše, podložky, tašky, tašku na pláštěnku, rukávníky.. no fakt vše :) případně bych hodila kontakt.

Příteli držím palečky, kdyby něco není problém víc poradit :) klidně i do zpráv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
19.7.15 21:56

@lennullinkaa ja uz jsem v nejake skupine Britax na FB, tak to bude asi ta stejna skupina, tak se pak pozeptam, ale to budi resit az tak na jare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.15 13:18
@Pampeliska78 píše:
@lennullinkaa ja uz jsem v nejake skupine Britax na FB, tak to bude asi ta stejna skupina, tak se pak pozeptam, ale to budi resit az tak na jare

uvidíte.. ta moje se jmenuje Leona Křenková zkuste si ji tam najít :) její práce je super.. jinak její skupina se jmenuje Jako v bavlnce.. je tam i ukázka její práce co již dělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
20.7.15 16:19

@lennullinkaa dekuju moc za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.15 07:33
@Pampeliska78 píše:
@lennullinkaa dekuju moc za tip!

nz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.7.15 17:38

Meli jste nekdo problem se skladanim kocarku? Nam ted absolutne nefunguje skladani. Musim zezadu na kocarku uvolnovar takove packy, protoze ten cuplik na skladani nejde. Stalo se to nekomu? Kocar mam teprve rok…jezdeny minimalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.8.15 14:12

Páčky by měly být spojeny páskem, který je protažený vrchem sedáku. Zmáckneš a posuneš čudlík na boku, zatáhneš za pásek a kočárek je složený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.8.15 13:26

Jak se kočárek skládá vím. Bohužel celý skládací mechanismus se po… Nechápu proč ani jak. Jestli je to tím, že kočárek skládáme málo často :think:. Proto se ptám jestli se to už někomu pokazilo. Prostě ten čudlík na boku je nefunkční. Je to na takovému systému lanek, tak jestli se to lanko uvolnilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
4.8.15 15:54

My skládáme kočárek denně několikrát už 10 měsíců a teda zatím žádný problém. Je teda málem hned na začátku, bo jsme aktivně sundali i ten pásek na skládání :mrgreen: Ale díky youtube jsme pochopili, že tam patří :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí