Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14112
17.9.15 19:41

MÁ DOTAZ ŠISUJOU SE KOČÁRKY? CHTĚLA BYCH BMOTION, MÁTE ZKUŠENOSTI S NĚJAKÝMI NEDOSTATKY REKLAMACEMI ATD???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.10.15 14:52

Prosím, jaký nánožník na motiona máte? ten maxisport, nebo ten menší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
4.10.15 15:21

@Moncinas A jak je tam přichycené to polohování? Tohle se mi výjimečně líbí!
Jinak bych měla mít nové nánožníky příští týden, tak dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
22.10.15 10:52
@zupe píše:
@Moncinas A jak je tam přichycené to polohování? Tohle se mi výjimečně líbí!
Jinak bych měla mít nové nánožníky příští týden, tak dám vědět…

Ahijky, tak jaký nánožník nakonec zvítězil? Taky to budu brzy řešit, malá se mi do korby brzy nevejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
22.10.15 11:12
@jedna85 píše:
Ahijky, tak jaký nánožník nakonec zvítězil? Taky to budu brzy řešit, malá se mi do korby brzy nevejde.

Mam od darint z mimibazaru ajsem maximalne spokojena - dela specialne na britax (a kocarky co maji madlo hodne vepredu. Fakt super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4218
22.10.15 21:20
@Lucka-G píše:

Omlouvám se, že vstupuji do diskuze :oops: :),ale tady musím :potlesk: :palec: super šikivný jednoduchý a nenáročný nápad. Taky jsem přemyšlela :think: jak to vymyslet s těma nožičkami. Zatím si kočárek prohlížím jen v obchodě… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
22.10.15 23:37

Má první zkusenost s hlubokou korbou

Tak muzu konecne napsat i ja prvni dojmy z hluboke korby britax b-motion 4:

1. ovladani kocarku jednou rukou :palec: Opravdu se s nim krasne otocim na miste.
2. slozit strisku musite obema rukama, jednou to nejde :zed:
3. kos je opravdu maly :nevim: plastenka po prvnim rozlozeni zabere pulku kose. Mj.furt nechapu jak se tam ta plastenka (origos Britax) spravne dava :zed: Je to na vyssi divci :mrgreen:
4. kopu se do kolecek (i partner)-holt modelkovskou chuzi fakt nemame :mrgreen:
5. madlo kocarku se vikla :zed: I predni kolecka jsou takova vyviklana. Od nemecke kvality bych teda cekala vic :nevim:
6. odpruzeni-to me zklamalo asi nejvic :cert: Vcera jsem byla s malou v lese, nic hrozneho, normalni lesni pesina a pak beton se sterkem, ale prislo mi, ze z ni fakt vytresu dusi :nevim:
7. kocarek tahne na jednu stranu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
23.10.15 08:21

@Pampeliska78 Tak to neni moc povzbudive :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
23.10.15 08:30

Ad 2 - to jsem měla i u jiného kočáru
ad 4 - já taky, ale především kvůli tomu, že jsem se u předchozího kočáru kopala do brzdy, tak jsem si zvykla chodit trochu zeširoka :mrgreen:
ad 5 - řešila bych, jezdíme 2 měsíce a madlo je pevné, kolečka taky, žádné viklání!
ad 6 - bohužel normálka, taky pozorováno u více typů kočáru
ad 7 - též bych řešila, při jízdě žádné tahání na stranu necítím, akorát když ho pustím, tak po pár metrech se stočí, záleží i jak je naložený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
23.10.15 10:43

@barbuchablond dekuju za reakci! Taky mi to viklani neprijde normalni :nevim: My ale fakt reklamujeme snad kazdou druhou vec :zed: A do tehle reklamace se mi teda vubec nechce-v cem bychom jezdili? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
23.10.15 12:55

@Pampeliska78 já taky reklamovala hluboký kočár (ne Britax), v Malvíku mají zapůjčit náhradní, jenže ten v té době neměli. Čekala bych 14 dní s nepojízdným kočárem :zed: Nakonec jsme přes známé měli kočár půjčený. Taky jsem měla ještě záložní plán koupit nějaký hluboký za pár kaček. Sehnat se dají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
23.10.15 20:26

@jedna85 nekonec mám originální, chlap chce vše origonální :)
@Pampeliska78, ty jo, tak mě se madlo ani kolečka nevyklají ani po 13 měsících :think: S tou pláštěnkou nám to taky trvalo, ale potom už v tom člověk chytil grif a nasazení už bylo rychlé :mrgreen: Ještě se mi nestalo, že bych si kopla do kolečka, ale jsem šťastná, že tam není ta tyč od brzdy, do té jsem při běhu kopala u vození dětí kámoškám :mrgreen: A odpružení mi přijde fajn :nevim: jezdíme většinou jen po lese a jak se ta korba ještě houpe v těch adaptérech, tak dítě nikdy nenadskakovalo :think: Ale možná se vám to ojezdí a bude to lepší ;) Koš nepoužívám, max do něj hodím pláštěnku, takže nemám nějak názor na jeho velikost :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.10.15 10:59

Ahoj děvčata, prosím o radu. Koupila jsem si B Motion sporťák. U sporťáku mám adaptéry. Dá se na tyto adapútéry opravdu nasadit korbička? Nemyslím vložnou tašku. Na ulici jsem totiž viděla jet maminku s B Motion, měla normálně sporťák, na tom adaptery a ještě na tom vajíčko. Dost mě to zarazilo.
Prosím ještě napsat, jak se tam ta korba popř. nandavá. Děkuji za odpověď.
(bojím se totiž prodat svůj starý kočár s korbou, kdyby… :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
25.10.15 11:21

Ty adaptéry jsou na sedačku. Ke korbě myslím dostaneš adaptéry jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.10.15 12:58

@Fjodorka že se tak blbě ptám…a to celý sporťák tedy odstrojím z té konstrukce? Jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí