Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@smutná máma no kdysi dávno jsem četla, že se to jedné snad nějak povedlo, ale zbytek to reklamoval a dožadoval se nového kolečka
@Moncinas mě právě na prodejně řekli, že si mám koupit nový kolečko. Kočárek mám od podzimu. Díky
Ahoj holky, používal tu někdo b motion s vložnou taškou? Nemáte fotku?
Děkuji ![]()
Řešil jste někdo náhradní kola pro Britax b-motion3??? Nemůžeme je nikde sehnat!!díky za tipy!
Máme zníčený/protržený plášť u zadního kolečka..
@miishaa já píchla přední, je to neopravitelné, musela jsem koupit celé kolečko i s trnem. Objednávala jsem tam, kde jsem kočárek kupovala www.bejbycentrum.cz
Ahoj holky, neprojížděla jsem celé téma. Kamarádka si objednala kočárek britax b-motion 4 2015 a doma má autosedačku Maxi Cosi pebble. Nějak nepředpokládala, že by na to nebyly adaptéry
a moje otázka zní, dá se to nějak udělat? četla jsem, že by byla možnost koupit adaptéry značky Oyster, ale který? A opravdu to pasuje, máte některá zkušenosti? Díky moc za odpovědi! ![]()
Ve skupině Britaxačky na FB někdo psal, že jsou potřeba adaptéry jiné běžné značky, které se dají do adaptérů Britax. Ale nějak to nemůžu najít.
Já měla autosedačku Maxi Cosi a bohužel mi všude říkali, že na Britax ji prostě nedostanu, tak jsme museli koupit Romer…
@mookiee sedačku Maxi-cosi na kočárek nepřiděláte, žádné takové adaptéry neexistují.
Obě tyto značky vyrábějí jak kočárky tak autosedačky a není v jejich zájmu dělat adaptéry pro konkurující firmu, když můžou ke kočárku prodat svoji autosedačku.
Dobrý den, chci se zeptat který z Britaxů má nafukovací kola a zároveň i polohování nožiček? Děkuji moc za odpovědi… ![]()
@Libusa motion plus ma polohovani nozicek, ale nema nafukovaci kola, ale gelova, ktera se nedaji pichnout ![]()
@mookiee Bude potřebovat adaptéry určené pro Oyster. Typ LB321.
Ahoj, nam se to ted deje taky.mame tam dokonce diry a nevime co stim. reklamaci nam dokonce zamitli a poslaly poskrabany kocarek.jak jste to nakonec vyresili?