Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7266
3.12.15 21:02

@smutná máma no kdysi dávno jsem četla, že se to jedné snad nějak povedlo, ale zbytek to reklamoval a dožadoval se nového kolečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
4.12.15 07:34

@Moncinas mě právě na prodejně řekli, že si mám koupit nový kolečko. Kočárek mám od podzimu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.2.16 22:17

B-motion vložná taška

Ahoj holky, používal tu někdo b motion s vložnou taškou? Nemáte fotku?

Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
16.2.16 20:26

Řešil jste někdo náhradní kola pro Britax b-motion3??? Nemůžeme je nikde sehnat!!díky za tipy!
Máme zníčený/protržený plášť u zadního kolečka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
17.2.16 07:14

@miishaa já píchla přední, je to neopravitelné, musela jsem koupit celé kolečko i s trnem. Objednávala jsem tam, kde jsem kočárek kupovala www.bejbycentrum.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
8.4.16 10:40

Ahoj holky, neprojížděla jsem celé téma. Kamarádka si objednala kočárek britax b-motion 4 2015 a doma má autosedačku Maxi Cosi pebble. Nějak nepředpokládala, že by na to nebyly adaptéry :zed: a moje otázka zní, dá se to nějak udělat? četla jsem, že by byla možnost koupit adaptéry značky Oyster, ale který? A opravdu to pasuje, máte některá zkušenosti? Díky moc za odpovědi! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
8.4.16 12:35

Ve skupině Britaxačky na FB někdo psal, že jsou potřeba adaptéry jiné běžné značky, které se dají do adaptérů Britax. Ale nějak to nemůžu najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Honey007
8.4.16 22:02

Já měla autosedačku Maxi Cosi a bohužel mi všude říkali, že na Britax ji prostě nedostanu, tak jsme museli koupit Romer…

• Citovat
  • Upravit
7159
20.4.16 16:42

@mookiee sedačku Maxi-cosi na kočárek nepřiděláte, žádné takové adaptéry neexistují.
Obě tyto značky vyrábějí jak kočárky tak autosedačky a není v jejich zájmu dělat adaptéry pro konkurující firmu, když můžou ke kočárku prodat svoji autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
30.4.16 08:28

Dobrý den, chci se zeptat který z Britaxů má nafukovací kola a zároveň i polohování nožiček? Děkuji moc za odpovědi… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
30.4.16 18:00

@Libusa Motion Plus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
22.5.16 22:25

@Libusa motion plus ma polohovani nozicek, ale nema nafukovaci kola, ale gelova, ktera se nedaji pichnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.5.16 11:33

@barbuchablond myslím, že jsou to adaptéry na x-lander

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
23.5.16 17:33

@mookiee Bude potřebovat adaptéry určené pro Oyster. Typ LB321.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.16 13:02

Ahoj, nam se to ted deje taky.mame tam dokonce diry a nevime co stim. reklamaci nam dokonce zamitli a poslaly poskrabany kocarek.jak jste to nakonec vyresili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí