Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@kotyk píše:
Jsou to 11. Nějaké má servis-kocarku.cz, ale nejsem si jistá, jestli budou sedět šířkou.
No nějaké asi 11 to budou, v servisu britaxu mi řekli, že mají prostě svůj vlastní rozměr, že to nikde jinde neseženu… na stránkách co píšete nějaké celé kolečko mají a mají i spoustu pláštů, kde mají i jinak psané rozměry, v tom se nevyznám, asi tam budu muset zkusit zavolat. Děkuji
Ahoj, objednala jsem si kočárek Britax b motion 4 plus, prodavačka mě ujistila že na něj pasuje univerzální pláštěnka. Uvítala bych názor někoho s praktickou zkušeností
jestli není přece jen lepší ta originální?
@Verpa5 ahoj,ja měla univerzální a byla suprová takže mužu doporučit ![]()
Nam na plusko zadna z univerzalnich, ktere v danem obchode nabizeli nepasovala, byla kratka, plusko je delsi nez starsi verze
Nam v obchode zkouseli myslim Emitex a Valco, treba budes mit stesti a existuje jina univerzali, musi se to vyzkouset ![]()
Snad jo
ještě mám jeden dotaz a to jak to je s nánožníkem? Na stránkách britaxu žádný nevidím… máš s tím zkušenost?
My jsme nanoznik nekupovali, ted mame v kocarku fusak a kdyz bylo na jare nebo podzim chladno, tak jsme to resili dekou a v desti plastenkou.
Ahoj všem. Vážně uvažuji o koupi Britaxu B Motion 4 plus. Co zatím čtu, tak je super. Jen mně v jenom příspěvku překvapila reakce jednoho tatínka. Prý když je ve spodní poloze - že dítě leží - tak je hlava níž než nohy, o 7 cm. Je to pravda? Máte s tím některá zkušenosti? A univerzální pláštěnka pasuje i na 4 plus?
@vrvla 7 cm je celkem dost. To by bylo vidět. Já teda plusko nemám, ale má ho kamarád a nevšimla jsem si. Můžu se ho zeptat. Co jim trochu zlobí je to polohování nožiček. Občas spadne.
Kočárek mám zatím vozík jen v leže ale ničeho jsem si nevšimla
zítra to tedy prozkoumám blíže…
@Verpa5 My máme plusko a k tomu tuto pláštěnku: https://www.feedo.cz/…-kocarek-3v1?…
a pasuje výborně, všechno schová a je pomalu až na zem.
Nánožník na něj ještě nemáme, protože se nemůžu rozhodnout který. Originál na Britax Plus měl být v ČR v listopadu, ale prodej přesunuli na leden. Jsem ve skupince na Fb a tam hodně doporučují Pinkie. Britax nánožník co je teď k prodeji nepasuje na Plusko, je krátký.