Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Zdravim holky, jezdila ste nektera s motion 3 a s hlubokou korbou? Potrebuji jenom tak na mesic ji tam nasadit, tak jestli to neni moc nestabilni???? dekuju za odpoved ![]()
Holky, oživuji diskusi ![]()
Konečně mi dorazil můj vysněný Britax B4
z bazárku… a je moc krásnej, jen bych ho ráda vyprala, ale netuším, jak vše svléknout… tu stříšku asi chápu, to se musí asi po stranách odšroubovat, že… ale jak třeba tu ležící část, dá se to?
@megy.misa striska se vycvakava
Po stranach lezici jsou cvoky
@Ornwen Jo díky moc, to mě nějak nenapadlo. Asi jak jsem nadšená
![]()
@Ornwen Děkuji ![]()
Můžu se zeptat jenom, jak jste s ním spokojená? Já ho sháněla už dlouho, pořád jsem někde četla, jak jsou nafukovací kola nejlepší a hlavně tedy jsem hledala nějaký dlouhý, aby když malý spal, se tam vešel… No a dnes co mi přišel, najednou všichni kolem, že ta nafukovací kola jsou nejhorší, zbytečně těžká a drahá, v tom potahu je jen nějaký karton, takže se upřímně dost bojím, aby se nezlomil, protože to by bylo v háji a celé mi to přijde takové vratké ta zádíčka, jedna strana mi pořád přijde trošku níže než ta druhá a nejde mi to moc srovnat, no nevim ![]()
@megy.misa ja spokojena byla, odvozil hedno dite od narozeni cca do dvou let a ted se ho chystam zas vytahnout pro rocniho. (Ted jsem mela dvojkocar) Zatezovali jsme ho i v terénu a ok. Obcas chtel namazat. Vyhovovala mi hmotnost, skladnost, kapsa v zadu, kombinace mhd/teren
Krivou operku mam treba ted u toho dvojkocaru, ale tam jsme treti nebo ctvrti majitele. Na funkcnost to nema vliv a je to videt jen při castecnem sklopeni
@megy.misa už jsi kočár vyprala? jak jsi to prosím vyřešila s tím kartonem?
Já mám tento kočár již 2,5 roku a vždy jsem prala jen madlo a stříšku. Na zbytek jsem si netroufla. Právě ten karton mě odradil… Proto se ptám.
@smutná máma Zatím jsem vyprala jen stříšku, ale už mi pár holek poradilo, že ten karton se z toho jen vyndá, vypere se to a pak se to tam zase vrátí. Ještě jsem neměla čas to udělat, nějak mi to dole vůbec nešlo sundat z toho kočárku… Hlavně vyprala jsem tu stříšku a teď nevím, jak to dát zpátky. Jsem na tohle trochu antitalent, tak se bojím, abych ten kočárek pak složila vůbec ![]()
@megy.misa JÁ VÍM, ŽE JSEM TU STŘÍŠKU PRALA I S TĚMA DRÁTY
Jinak kočár mám jak jsem psala 2,5 roku. Ještě dnes v něm vozím 3,5 letou a nedala bych ho z ruky. Kočár dokonce už 2× letěl i letadlem a nikdy se mu nic nestalo. Je nesmrtelný. Koupila sis dobře.
@smutná máma To jsem moc ráda, děkuji
Jedna paní mi dnes trochu dala brouka do hlavy, když říkala, že jsem měla koupit jiný, že nafukovací kola jsou blbá a kočárek je díky tomu těžký, ale už jsem zase klidná
je fakt moc pěkný, já ho chtěla hlavně právě kvůli těm kolečkům a pak proto, že je tak dlouhý. Jinak stříšku jsem prala bez těch drátů, ale teď musím vykoumat, jak to tam zas vrátit správně
![]()
@megy.misa kočárek musí něco vážit, abys s ním taky něco ujela, ne? u mě zvítězila ta velikost. Nic většího neznám. Používáme na spaní v terénu ještě dnes.
No, nafukovačky jsou dobrá věc, ale nesmíš píchnout. Ale i píchlé kolečko se dá vyřešit.
@smutná máma Mě jen trochu děsí ta opěrka z toho kartonu, no, snad se to časem nezlomí, nebo něco. A také nejdou polohovat ty nohy, ale tak to už jsou detaily ![]()
@megy.misa já to určitě stříkala hadicí a sprchou… než jsem přišla na to, že by ten karton šel vyndat
Ale on to není úplně obyč karton. Vydržel to dobře.