Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.9.18 11:38

@Ivulenka Mám dvouleté dítě a 1500kč se mi už do toho nechce vrážet, tak zkouším ještě sehnat opravdu jen pláště. Ale stejně mi to přijde jako nefér vydírání od výrobce. Díky za tip na Britaxacky na fb :)

• Citovat
  • Upravit
5342
24.9.18 13:32
@Anonymní píše:
@Ivulenka Mám dvouleté dítě a 1500kč se mi už do toho nechce vrážet, tak zkouším ještě sehnat opravdu jen pláště. Ale stejně mi to přijde jako nefér vydírání od výrobce. Díky za tip na Britaxacky na fb :)

To je jasný, mě nic jiného nezbylo. Plášť jsem měla úplně rozpadly a kočárek potřebuji denně. Zkuste tam ve skupině napsat poptávku, třeba se někdo ozve. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
24.9.18 15:11
@Anonymní píše:
@Ivulenka Ahoj dámy. Našly jste kolečka? Máme kočárek tři roky, hodně ježděný 2 dětmi, mám ráfek, duše, ale sháním „jen“ plášť a ty prevíti Britax prodávají jen celá kola. Kočárek potřebuju už jen příležitostně a 1300kč za dvě nová kola už nechci dávat. Našla jsem náhradní pláště na Amazonu Uk, vyrábí je náchodská Rubena, dám vědět, jestli tam pasují.https://www.amazon.co.uk/…f=mp_s_a_1_1?…

V cykloservisu normalne vymeni dusi nebo i plast, byla jsem v Plzni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5342
24.9.18 15:35

@Káťa19 Taky jsme byli v cykloservisu a vůbec takový plášť neměli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
24.9.18 18:28

já tu kdysi psala o stejném problému - píchneš?- tak si kup nové kolo. A byly tu ženský, co mi psaly, že šikovný manžel opraví. Šikovného mám, ale neopravil, prostě se tam nedá dostat, je to tak malé…nepřístupné… I já kupovala už kolečka, nic jiného mi nezbylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
25.9.18 13:47

Plášť http://www.cyklozone.cz/…mfort-cerny/ se dá běžně koupit v ČR a na BM4 NESEDÍ! (je moc velký). Fakt nechápu ty blbé kecy lidí, co mají jiný kočár nebo BM3 a tvrdí, jak se to dá vyměnit v každém cykloservisu. Nedá! Já musela koupit nová zadní kola, protože duši si sice zalepit dokážu, ale plášť sjetý tak, že praskne duše nikde nekoupíte. Ani v čínských eshopech ani na Amazonu ani na ebay. :cert:
Teď pro změnu řeším přední kolečko, odešel ventilek a to spravit nejde. Takže v cykloservisu mi aspoň dokázali to kolečko rozebrat a teď doufám, že tam bude pasovat koupená duše. Správně tam má být opět atypický rozměr, který nelze nikde koupit a musí se tam dát nová osa. A nová kolečka prostě kupovat už nebudu, nehodlám podporovat šmejdy z babydirectu. Fakt zlaté polské tanky, tam jsem píchla, koupila v prvním obchodě duši a za 2 minuty vyměněno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
25.9.18 13:51

@smutná máma přední kolo jsem si dokázala zalepit sama, ale je to neskutečné s*%ní, málo místa, strašně nafest plášť. Mnoho nadávek a zničené nehty zaručeny. :mrgreen: Ale rozebrat ten střed se nám doma nepodařilo, v cykloservisu dostali pokyn, ať to klidně vymlátěj, hlavně když to půjde sundat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.9.18 14:08

@barbuchablond mám z lepení koleček od Britaxu stejné osypky jak ty. Na druhou stranu mi kočár opravdu posloužil a smekám před ním, co všechno projel, vydržel, dokonce i 6× letadlo a kamenitý terén. Holce teď budou na podzim 4 a my ho pořád sem tam využíváme. Jsme obě líný, a tak jedem nebo se v něm i v lese spí :oops:
Bude mi po něm smutno.
Mě jako malou vozila babička v kárce taky dlouho. Sama si to pamatuju, když jsme jely třeba na houby spolu. Taky položila a já jsem spala. Ale to byl starý pérák a ten ještě k toimu houpal, jsem husákovo dítě :oops: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
25.9.18 14:12

Jj, na jednu stranu je to držák, ale ty kolečka :zed: Včera jsem táhla syna (3,5) po víkendu v teplotách k doktorce v golfkách, strašná pakárna. V Britaxu by to bylo v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
25.9.18 14:17

@smutná máma vozim v nem ted nekdy dve deti. Dohromady nejakejch 23kg plus veci. A porad je v pohode. Pichla jsem jen parkrat zadni.
Plaste jsem menila na jinem kocarku. Zdanlive bezne 12 a stejne meli vsude jen tereni plaste, ktere byly vetsi a drhly o blatniky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.18 18:19

@Káťa19 Opravdu vymění jen plášť na Britax B-motion? Prosím o telefonní číslo. Díky!

• Citovat
  • Upravit
21680
25.9.18 19:28
@Anonymní píše:
@Káťa19 Opravdu vymění jen plášť na Britax B-motion? Prosím o telefonní číslo. Díky!

Me nabidl vymenit oboji, ale ja chtela jen dusi
 http://www.cyklonemec.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.18 13:26
@Káťa19 píše:
Me nabidl vymenit oboji, ale ja chtela jen dusi
http://www.cyklonemec.cz

„Dobrý den,
kočárky se běžně nezabýváme. V případě potřeby to řešíme metodou pokus-omyl, prostě vyzkoušet. Je to jiné, než u kol, každý výrobce to má jinak.
Zdraví Němec
Cyklonemec“

• Citovat
  • Upravit
21680
2.10.18 16:07
@Anonymní píše:
„Dobrý den,
kočárky se běžně nezabýváme. V případě potřeby to řešíme metodou pokus-omyl, prostě vyzkoušet. Je to jiné, než u kol, každý výrobce to má jinak.
Zdraví Němec
Cyklonemec“

Byla jsem tam osobne, kolo ukazat. Je jasne, ze nemaji prehled v kocarkach a nevi z hlavy, jak kolecko vypada. Ja jen psala moji zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.18 23:01
@Káťa19 píše:
Byla jsem tam osobne, kolo ukazat. Je jasne, ze nemaji prehled v kocarkach a nevi z hlavy, jak kolecko vypada. Ja jen psala moji zkusenost

Jo, to je v pořádku, díky za tip, jen jsem chtěla, aby v tomto vlakne bylo doreceno, že to taky není cesta pro ty, co se nechtěli vzdát stejně jako já. Nová kolečka už mám doma. :nevim: :roll: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4