Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Holky, obnovuju tema, neumim se rozhodnout mezi 3 nebo 4 kolakem
je tam nejak vyraznej rozdil? Krom toho l, ze u 3 kolaku nejdou polohovat nozicky..to uz jsem cetla vychytavku, jak se to da udelat
a pisou, ze kolecka jsou odolna proti propichnuti, je to pravda? Dekuju za odpovedi… ![]()
@romik0013 vyzkousej si, jak se ti se trikolkou manipuluje na malem prostoru. Ja mam ted přechodně trikolovy kocarek a do mhd je to blby.
@Ornwen fakt jo? Ja si to myslela, a to ja v mhd budu hodne..tak doufam, ze je u nas budou mit oba na vyzkouseni..
@romik0013 protože na malém prostoru dost často manévruješ tak, že zvedneš zadek a potřebuješ to posunout jen po tom předním kole. No a to je výrazně méně stabilní, než když jsou dvě, že jo. Kor já mám teď tříkolku dvojkočár a to je fakt o hubu
@Ellusa nemáš? A zkoušelas to i se čtyřkolkou? Já si třeba s trojkolkou netroufnu na jezdící schody (metro, no) protože se bojím, že tu rovnováhu na jednom kole neudržim. Nebo když u našich jedu na zahradu-jsou tam takové křivolaké kamenné schůdky, přední kolo nadzvednu a položím až nahoru, ale zvednout zbytek kočáru a posunout ho na tom předním kole tam, kam chci je děs, skoro vždycky skončím v kytkách okolo (jo, aretace by možná v tomhle případě pomohla, ale to je opruz to furt zadělávat).
No a nebo je to tím, že je to dělané i jako dvojkočár, tak to má těžiště jinde než Britax, to je taky možný.
Do terénu je ale trojkolka lepší, to zas jo.
No holky, asi to vidim.na 4 kolak..snehu tu celu zimu skoro nemame, do terenu pojedu jenom vyjimecne,to.snad zvladne i 4 kolak, kolesa ma na to velka dost a asi na tu stabilitu to bude lepsi ![]()
@Ellusa nastupovat vystupovat celkem ok, ale treba porovnat se v buse, kdyz jede vic kocarku. Uhnout ho, kdyz se lidi presunou. Jde fakt o to, jak zvednes zadek a pptrebujes pohyb na prednim kole. No ja uz se tesim, az se vratim k britaxu se ctyrma
@romik0013 hele teren da. My s mim. jezdili i v lese normalne po tur. Znackach. Je to vyzaduje vic sil, nez ta trikolka. Prostě musis urcit, ceho bude vic. Mimochodem ja mam jeste stary britax a ten je kratsi nez plus a nekdy se hodi i to
Holky pomooc…na b motion plus nejsou adaptery, abych mohla nacvaknout autosedacku maxi cosi??? Vzdyt jsem nasla obchod, kde ho prodavaji v setu s maxi cosi cabriofix i s adapterama..jak to, ze nekoupim jenom ty adaptery? ![]()
@romik0013 oni.nefunguji ty, co jsou na korbicku? Ja nejak zila v tom, ze jo
@Ornwen nene,jenom na ty jejich sedacky
ale prej se do tech co jsou na kocarku daji jeste jedny, ale. nevim ktere
budu muset do prodejny asi..chjo…
A jeste mam otazecku, jaka by byla nejlepsi vlozka do hluboke korby? Nebo ste davali jenom prosteradlo, deku?
@romik0013 aha, tak to je blbe. Ja vajicko na podvozku nikdy nepouzila.
V korbe byl zimní novos v perove zavinovacce a fusaku. Pak uz jen fusak-3v1 od emitexu
@Ornwen jo,tak fusak budu mit i ja..takze ta podlohka je vlastne zbytecna..jo, tak se muzu zaobejit i bez vajicka ba podvozku
ja myslela az pojedem autem, ze se to vyuzije na prevoz ![]()
@romik0013 no nejaky molitan tam je.
Na kratke trasy (nakoupit, kratke navstevy) jsme autem. nejezdili. kdyz, tak jsme jeli na dyl. Aspon pres vikend. A to jsem korbu brala. V sedacce nemaji byt dlouho.
@Ornwen
tak na to kaslu snad to nejak prezijem
dekuju za reakce.. ![]()