Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@smutná máma prostě se vyndá nýt nebo co to tam je a po výměně se to tam vrátí zpět, a myslím si, že koupit novou duší za 80 kč je lepší než nové kolečko za 250 - 400 kč ne?
@Figgurka nýt je na pevno a vrátit už nejde, pouze v cykloservisu to nějak tenkrát udělali.
Tak si kupte novou verzi, tam už nafukovací kola nejsou. Jsou nějaká specielní.
Jinak ho mám rok a půl a bez problému jakýkoliv terén.
@katka710 píše:
Britax B-motion 3 NIKDY VIC TENHLE KOCAREK!!!
tohle se stavalo holkam, co vytlacovaly nahoru to vybouleni ![]()
@ArumLily0 doporucuji s eprihlasit na FB do skupiny Britaxacky. Je tam spousta fotek. Holky tam kocarky i zajimave tunej
A je tam spousta rad jak si co vyrobit (pasek do uplne sedu, polohovani nozicek), kde nechat usit atd.
@Ornwen píše:
Tak si kupte novou verzi, tam už nafukovací kola nejsou. Jsou nějaká specielní.
Jinak ho mám rok a půl a bez problému jakýkoliv terén.
V nové verzi jsou kola gelová. Ale popravdě nic moc, připadnou mi taková tvrdá. Nafukovací víc pruží ![]()
Tak čerstvá zkušenost s děravou duší:
Náhradní koupena ve sportu za 80Kč. Asi mohla být užší, ale nevypadá, že by vadilo. Uvidíme z praxe.
Výměna mnou, naprosto nezkušenou osobou, cca půl hodiny. Možná víc, kluk pomáhal ![]()
@Amaly8 píše:
V nové verzi jsou kola gelová. Ale popravdě nic moc, připadnou mi taková tvrdá. Nafukovací víc pruží
My mame prave dobrou vychytavku-vepredu gelova a vzadu nafukovaci
Predtim vsechna 4 nafukovaci, ale ted je to konecne super!
@kotyk jj, zadní. S předním by byl problém?
Napadá mě snad akorát že ta duše se musí lepit.
Děvčata nemáte zkušenost s tímto kočárkem do letadla? Berou ho jako za golfky? Neletěl s ním někdo?
@kotyk no proto říkám, ze ta by se musela lepit. Ale imho to musí jít nějak rozdělat. I když doufám, ze to zjišťovat nebudu muset
@Ornwen nejde to rozdělat, přední kolečko jsem musela koupit nové i s tím trnem
@Pampeliska78 píše:
My mame prave dobrou vychytavku-vepredu gelova a vzadu nafukovaciPredtim vsechna 4 nafukovaci, ale ted je to konecne super!
Ony jdou koupit k tomu všechna nafukovací? Já našla jen ta terénní přední. To chci takyyy, kde mám hledat, odkud je máte? prosím prosím prosím ![]()