Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11439
25.10.15 13:25

@smutná máma Ano. Dole u nohou odepneš zip, zbytek je na patentky a dole na sucháče ;) Když se to pere, tak se to sundavá stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.10.15 19:29

@smutná máma adaptéry jsou na obojí, jak na vajíčko, tak na korbičku. Já jsem měla sundaný sporťák a střídala jsem korbičku s vajíčkem, podle potřeby. No a potom jsem korbičku uložila a nandala sporťák, tak jsem tam vajíčko připínala na cestu k autu, neboť jsem už to vajíčko s dítětem neunesla :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
25.10.15 19:52

@Moncinas na mě ale ten sporťák působí, že nejde celý sundat, že jsou tam takové ty nastřelené šrouby, co nejdou odšroubovat. Ale samozřejmě ti věřím, musím se na to ještě pořádně podívat. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
25.10.15 20:00

Sporťák sundat jde, část je na patenty, část na šrouby, část karabina a takový ten kroužek ke klíčům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.10.15 20:45

@smutná máma přesně jak říká @barbuchablond Sundat to jde ;) My ho koupili a hned ten den sundali a pak jsme ho nandavali :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
25.10.15 22:49

@barbuchablond jeee my ho mame z Malvika! Tak jestli tam pujcuji behem reklamace kocarek, tak bychom to mozna zkusili :nevim: Jinak dnes jsme byli na prochazce v lese a dali jsme si dopredu nahradni terenni kolecka. Jizda s nima byla o moc lepsi, ale opet ta kolecka jsou rozvyklana. Proste jako kdyby cely ten kocarek nemel dotazeny srouby :nevim: Kdyby nebyl cely nytovany tak si to clovek sam utahne, ale takhle…

@Moncinas tobe se taky nevykla?! Ach jo holky, my fakt nemuzem koupit nic normalne :nevim: S tou tyci se taky utesuju, ze aspon to jsem vybrala dobre a trvala na tom, ze kocarek musi byt bez teto tyce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
26.10.15 08:18

@Pampeliska78 zavolej si na reklamace, jestli mají k dispozici kočárek, telefon je 321 123 823, řekni, že potřebuješ hluboký pro malé mimino a oni ti řeknou, jestli nějaký mají anebo ti udělají rezervaci a zavolají, až bude nějaký k půjčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
26.10.15 16:20

@Pampeliska78 no vyklá se jen ta korba v těch adaptérech, to tak má být, pomáhá to pružení kočárku a mírnému houpání na místě, ale kolečka se nám nevyklají vůbec, drží dobře :nevim: a to i když jsem nešika a vždy když ho vyndavám z auta (což je často), tak si jedno omylem zaaretuju a pak samozřejmě na sílu chci kočárkem otočit :oops: a i tak drží už 13 měsíců bez jediného problému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
26.10.15 17:02

@barbuchablond Díky,dnes jsem to viděla v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
27.10.15 08:40

@barbuchablond dekuju moc za cislo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
28.10.15 19:32

Zdravím chci jen nabídnout kdyby mě někdo zájem prodávám hlubokou korbičku britax smile barva navy koupenou 05/2015 používaná ani ne měsíc, měli jsme dva kočáry bez vad jako nová. Kdyby měl někdo zájem pište do zpráv díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.11.15 20:43

parani pod nozickami

Zdravim vsechny, mam b-motion 3, koupeny v kvetnu 2015. Vyuzivany minimalne. Z pevne latky, ktera je pod nozickami, nam zacinaji lezt nite a celkem hodne. Reklamovali jsme, ale neuspesne. Opravili nam to a ted, po trech vyjeti to mame zas a je to teda dost nehezky. Deje se to i nekomi dalsimu? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
20.11.15 18:17

Holky, máte některá prosím barvu ocean blue? Daly byste foto, jak vypadá v reálu? Moc děkuju! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.12.15 11:17

nánožník

Ahoj holky, koupila jsem si nánožník Britax na B- motion, ale bohužel mi na trojkolku nesedí, kdyby jste teda někdo měli zájem tak klidně pisněte, je uplné novy nepoužity, pouze vyzkoušení.
A k tomu bych se chtěla zeptat na radu jaky nánožník by mi na tu trojkolku seděl? děkuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
3.12.15 19:01

píchla jsem přední kolo

Omlouvám se, možná to tu bude někde zmíněno…Jak tedy opravit. když sice kolečko jde vysunout z kočárku, ale jak dále. Co ta černá kovová konstrukce, která je z boků koleččka? Jak prosím opravujete? Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí