Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
8.9.15 18:55

@Pampeliska78 no trošku jo…ale my stejně jezdíme jedině na břiše aby měl výhled (zatím nesedí)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
9.9.15 10:06

okno v boudě

Ahoj dámy, koupili jsme právě Britax b-motion 4, jsme moc spokojení, ale to okno v boudě je fakt nešikovný - nevíte někdo kde sehnat něco na zakrytí té síťky? Já moc švadlena nejsem.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.9.15 13:31

Ahoj holky, mohla bych vas poprosit, jestli byste nektera vyfotila, jak u sportaku b-motion 4 jsou zespodu usporadane ty pasky na skládání kocarku? Porad mi to nemuze dosahnout, kdyz to provlecu sedackou a celkove jsem v pasti. V obchode nam to dali s hlubokou korbou a pri skladani sportaku to s navodem nejak nedavam :oops: :roll: :) Diky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.9.15 13:48

rozhodování

Ahoj holky,
už nám nevyhovuje neskladný a tankoidní sporťák (roan marita) a tak sme se rozhodli koupit něco ovladatelnějšího a skladnějšího (máme malé auto i byt). Naši favoriti jsou nakonec Britax B-motion a celkem Valco sporťáky. Náš malý má 10 měsíců, jak si vaše děti zvykly na jízdu po směru? Toto vidím u Valco snap ultra jako výhodu, ale zase je strašně uzounký.
Když by ste šly do Britaxu, 3 nebo 4 kola? A proč? Párkrát jsem četla že dvě kola ve předu o sebe později nějak dřou a zasekávají se.
Chceme rozhodně kočárek s nafukovacími koly, já nějak nedůvěřuju těm plastovým a nemám s nimy zkušenost.
Díky za tipy a postřehy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.9.15 14:34

Tak na ten pasek na skladani uz jsem prisla, ale porad mi tam zustavaji dve ocka po stranach, kterymi nevim co provleknout, a pak niz pod sedackou zustaly viset dva pasky se cvockem a ty taky nevim, kam pripnout :) diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
9.9.15 15:36

@MarkyMM my budem sportak skladat az nekdy na jare, ted tam mame jen korbu, takze bohuzel ja nepomuzu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
9.9.15 15:45

@elatine tak tohle jsem taky resila, zda valco snap sport nebo britax b-motion, ale kdyz jsem videla nazivo jak je valco uzky (prave kvuli te moznosti po/proti smeru jizdy), tak me to odradilo. I me na tu sirku upozornil hned prodavac! Taky rikal, ze Britax je proste uplne jiny „level“ ve zpracovani. Co se tyce 3 nebo 4 kol, tak udajne je dle zase jineho prodavace (v Malviku) 4 stabilnejsi-nekdo ti bude, ale tvrdit opak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
9.9.15 21:54

@Pampeliska78 To nevadi, klido pockam, jestli se nikdo jiny neozve, budu ho potrebovat taky tak az nekdy na jare… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.9.15 22:02

Díky, něco takového jsem potřebovala slyšet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
10.9.15 14:41

@MarkyMM tady mam fotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
10.9.15 14:45

@elatine valco je takové šustkové, prostě na první pohled jde vidět rozdíl, fakt je britax jinej level. Malá je ve sporťáku od 7. měsíce a je šťastná z toho, že čumí furt po okolí (proto mi ani moc nespí, aby jí náhodou něco neuniklo) :mrgreen: Máme čtyřkolku, protože ani jeden jsme se nenaučili s tříkolkou zacházet. Kočárek používáme už skoro rok (nejdřív s korbou a teď sporťák) a ještě se nám nic nikdy nesekalo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.9.15 15:48

@Moncinas Díky za názor :) takže jste měli i hlubokou korbičku, a spokojenost? Kdyby sme se rozhodli vozit v tom případně i druhé dítě od mala…
Jako já ten Valco viděla a souhlasím, že určitě nevypadá tak bytelně, aj se mi zdálo že se paní prodavačka celkem nadřela když ho polohovala a tak…Už jsme také asi na 98% rozhodnuti pro Britax, a asi tu čtyřkolku.
Můžu se zeptat, jaké barvy kočárů jste si koupily? Třeba ta černá varianta, vydrží ta barva na sluníčku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
10.9.15 16:30

@elatine jj máme tu obyčejnou korbičku (ta affinity mi přišla úzká a blbě řešená slída) a i když máme obří dítě, tak v ní vydržela do 7 měsíce, kdy už stejně vyčumovala furt ven a byla zvědavka, takže i kdyby byla menší, tak by stejně do sporťáku už šla. Máme červený… černý jsme nechtěli (navíc prý šisuje), hnědý se nám nelíbil vůbec (taková zvláštní barva) a tak jsme šli do červena (ten odstín nám přišel fajn, že se dá i pak pro kluka) a teď po létě mi přijde barva furt stejná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
10.9.15 17:09
@Moncinas píše:
@MarkyMM tady mam fotku ;)

Juuu, super, diky moc!!…takze ty dve ocka nad tim skladacim paskem jsou provleceny necim nahoru…na ty pravy strane bych vedela, ale na ty levy se mi setkavaji dve ocka a to jedno tim druhym nejde provlict :oops: Vis, co myslim? 8)…ja asi stejne budu muset jit do obchodu, kde ho maji slozenej a podivat se nazivo… ale i tak moc diky za fotku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
10.9.15 17:25

@Moncinas Anebo jedine vytahnout ten pasek celej a provliknout ho nejdriv jednim ockem, pak sedackou, pak druhym ockem…jestli to jde..to zjistim az v listopadu, pac uz jsme kocar odvezli ke tchyni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí