Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Pampeliska78 no trošku jo…ale my stejně jezdíme jedině na břiše aby měl výhled (zatím nesedí)…
Ahoj dámy, koupili jsme právě Britax b-motion 4, jsme moc spokojení, ale to okno v boudě je fakt nešikovný - nevíte někdo kde sehnat něco na zakrytí té síťky? Já moc švadlena nejsem.
Díky
Ahoj holky, mohla bych vas poprosit, jestli byste nektera vyfotila, jak u sportaku b-motion 4 jsou zespodu usporadane ty pasky na skládání kocarku? Porad mi to nemuze dosahnout, kdyz to provlecu sedackou a celkove jsem v pasti. V obchode nam to dali s hlubokou korbou a pri skladani sportaku to s navodem nejak nedavam
Diky moc!!
Ahoj holky,
už nám nevyhovuje neskladný a tankoidní sporťák (roan marita) a tak sme se rozhodli koupit něco ovladatelnějšího a skladnějšího (máme malé auto i byt). Naši favoriti jsou nakonec Britax B-motion a celkem Valco sporťáky. Náš malý má 10 měsíců, jak si vaše děti zvykly na jízdu po směru? Toto vidím u Valco snap ultra jako výhodu, ale zase je strašně uzounký.
Když by ste šly do Britaxu, 3 nebo 4 kola? A proč? Párkrát jsem četla že dvě kola ve předu o sebe později nějak dřou a zasekávají se.
Chceme rozhodně kočárek s nafukovacími koly, já nějak nedůvěřuju těm plastovým a nemám s nimy zkušenost.
Díky za tipy a postřehy ![]()
Tak na ten pasek na skladani uz jsem prisla, ale porad mi tam zustavaji dve ocka po stranach, kterymi nevim co provleknout, a pak niz pod sedackou zustaly viset dva pasky se cvockem a ty taky nevim, kam pripnout
diky!
@MarkyMM my budem sportak skladat az nekdy na jare, ted tam mame jen korbu, takze bohuzel ja nepomuzu ![]()
@elatine tak tohle jsem taky resila, zda valco snap sport nebo britax b-motion, ale kdyz jsem videla nazivo jak je valco uzky (prave kvuli te moznosti po/proti smeru jizdy), tak me to odradilo. I me na tu sirku upozornil hned prodavac! Taky rikal, ze Britax je proste uplne jiny „level“ ve zpracovani. Co se tyce 3 nebo 4 kol, tak udajne je dle zase jineho prodavace (v Malviku) 4 stabilnejsi-nekdo ti bude, ale tvrdit opak ![]()
@Pampeliska78 To nevadi, klido pockam, jestli se nikdo jiny neozve, budu ho potrebovat taky tak az nekdy na jare… ![]()
@elatine valco je takové šustkové, prostě na první pohled jde vidět rozdíl, fakt je britax jinej level. Malá je ve sporťáku od 7. měsíce a je šťastná z toho, že čumí furt po okolí (proto mi ani moc nespí, aby jí náhodou něco neuniklo)
Máme čtyřkolku, protože ani jeden jsme se nenaučili s tříkolkou zacházet. Kočárek používáme už skoro rok (nejdřív s korbou a teď sporťák) a ještě se nám nic nikdy nesekalo ![]()
@Moncinas Díky za názor
takže jste měli i hlubokou korbičku, a spokojenost? Kdyby sme se rozhodli vozit v tom případně i druhé dítě od mala…
Jako já ten Valco viděla a souhlasím, že určitě nevypadá tak bytelně, aj se mi zdálo že se paní prodavačka celkem nadřela když ho polohovala a tak…Už jsme také asi na 98% rozhodnuti pro Britax, a asi tu čtyřkolku.
Můžu se zeptat, jaké barvy kočárů jste si koupily? Třeba ta černá varianta, vydrží ta barva na sluníčku?
@elatine jj máme tu obyčejnou korbičku (ta affinity mi přišla úzká a blbě řešená slída) a i když máme obří dítě, tak v ní vydržela do 7 měsíce, kdy už stejně vyčumovala furt ven a byla zvědavka, takže i kdyby byla menší, tak by stejně do sporťáku už šla. Máme červený… černý jsme nechtěli (navíc prý šisuje), hnědý se nám nelíbil vůbec (taková zvláštní barva) a tak jsme šli do červena (ten odstín nám přišel fajn, že se dá i pak pro kluka) a teď po létě mi přijde barva furt stejná ![]()
@Moncinas píše:
@MarkyMM tady mam fotku
Juuu, super, diky moc!!…takze ty dve ocka nad tim skladacim paskem jsou provleceny necim nahoru…na ty pravy strane bych vedela, ale na ty levy se mi setkavaji dve ocka a to jedno tim druhym nejde provlict
Vis, co myslim?
…ja asi stejne budu muset jit do obchodu, kde ho maji slozenej a podivat se nazivo… ale i tak moc diky za fotku ![]()
@Moncinas Anebo jedine vytahnout ten pasek celej a provliknout ho nejdriv jednim ockem, pak sedackou, pak druhym ockem…jestli to jde..to zjistim az v listopadu, pac uz jsme kocar odvezli ke tchyni ![]()