Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
30.5.16 13:09

@katka710 bohuzel zatim nijak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.16 13:14

A s kočárkem pořád jezdíte? Drží to? Mám strach, že když budeme jezdit dál tak že to povolí úplně. S dodavatelem se domluvit nedá tak zvažuji mimosoudní jednání přes ČOI. A Vám to tedy opravili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.5.16 13:18

@katka710 odepisovala jsem na zpravu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.16 14:21

Britax B-motion 3 NIKDY VIC TENHLE KOCAREK!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
30.5.16 14:30

@katka710 tak to je sila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.5.16 14:35

A to tam měl syn nohy tak maximálně 6 měsíců. Kočárek sme koupili a začali používat když tam ještě s nožkami nedosahl.:cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.6.16 17:24

Ahojky. Omlouvám se ale nemám čas pročítat celou diskuzi. Přemýšlím o nějakém sporťáku Britax. Může mi prosím někdo poradit jestli je vhodný do terénu (lesní cesta, polní,..), případně odkaz o který Britax jde? Teď mám Tako laret ale dosluhuje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.6.16 17:33

Ahojky, já mám doma zhruba měsíc Britax b-motion 4 a jsem nadmíru spokojená, předtím jsme měli x-landera xq, ten byl do terénu super, ale je těžký, navíc nejde moc skládat, hodně cestujeme a vždycky nám zabral celý kufr :mrgreen:… b-motion je i do terénu fajn, polní cesty i cestu kolem rybníka zvládá v pohodě. V diskuzích hodně doporučují i britax b-motion 3, ale mně osobně se tříkolky prostě nelíbí ;)… tak hlavně, ať dobře vybereš :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.6.16 17:38

@yweth Díky. Já právě hledám nějaký co zvládne i lesní cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
20.6.16 17:39

@ArumLily0 já mám taky Britax b-motion 4,s nafukovacími koly. Kočár jezdí na 1.Jen 2 výtky mám-píchnutí kolečka to je trageedie, nejde zpravit, musí se kupovat celé v tom trnu. A druhá věc, co mi na něm vadí-malá se vyvleče z pětibodových pásů jak kouzelnice a když ji položím, sama si sedne i s těmi zády. Je jí 19 měs a to už mi to dělá tak od 1 roku. Jinak do terénu je kočárek opravdu super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
20.6.16 17:40

@ArumLily0 já s ním jezdím i po poli kolem rybníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
20.6.16 17:46

@smutná máma Tak já když u Taka položila kluka, tak mi taky sedl i s tima zádama. Takže to bych neřešila. U Taka jsem ještě nepíchla. Holky a pošlete prosím i foto jakou máte barvu? Mě ty prodejní fotky přijdou někdy barevně úplně jiné a bohužel nemám možnost se jet na ten kočárek podívat osobně. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
20.6.16 17:53

@ArumLily0 mám černý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.6.16 22:23

u všech nafukovacích koleček jdou vyměnit duše

Šikovný tatínek to zvládne doma, jinak cykloservis nebo opravna kočárků, jde to vyměnit i u předních, je to vyzkoušené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
20.6.16 22:29

@Figgurka tak mám doma asi nešikovného tatínka :think: :lol: A jak to nandá zpět do té kovové konstrukce s trnem? Není tam šroub, je to napevno. Měla jsem 2 kočáry a u obou se řešilo to samé.
Dokonce i v cykloservisu to museli násilím vyndat a pak to tam vrátit na pevno. Navíc duše do takto malých koleček se nelepí a nová stojí 80kč i více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí