Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Amaly8 vy mate pluskovy Britax? My stary, takze tam byla od zacatku vsechna nafukovaci. Pak jsme ale reklamovali rukojet a oni nam nepochopitelne vymenili presni kolecka za ta gelova, co se nedaji propichnout. Nechapeme opravdu proc, kdyz jsme reklamovali neco jineho
Podle me ale jdou prikoupit ta nafukovaci. Vzdyt, kdyz se pichne predni, tak se musi koupir cele nove
@Pampeliska78 Ano ano, my máme pluskový
Děkuji za odkaz, omrknu to.
Tak to máte dobré, že vám udělali takovou hezkou „nepochopitelnou“ výměnu
A možná někomu jinému budou zase chybět přední kolečka ![]()
Holky, mela bych dotaz. Pasuje na B-motion 4 hluboka korbička Affinity 2? Prijde mi lip řesena a aji vetší než ta co obvykle byva v setu k b-motion. ![]()
@Amaly8 neni zac za odkaz. No taky jsme to nepochopili a vsimli si az doma, ze mame vymenena kolecka
Dali nam ale i nova nafukovaci zadni. Fakt nechapeme ![]()
@lany2 ja bych rekla, ze to jde, prt.to ma adaptery click & go.
@lany2 Jedničku jsem s Motion viděla přímo prodávat, ale dvojka je krapet širší, takže si nejsem jistá, jestli to tam nacpeš.
@anylek píše:
@Modry pes zkušenosti s maxi cosi mura nemám, jen jsem slyšela od kamarádky, že jí vadil sportak, že byla malá ta sedačkajinak je to kočárek pěkný
Co se týká britaxe b motion, je to skvělý kočárek, ale někomu může u sportaku vadit polohovani nožiček, není úplně v rovině, jen tzv. vyboulenim. Někomu zase vyhovuje. Eventuelně se dá dokoupit polohovani nožiček easywalker. Nejlepe někde kouknout a vyzkoušet na prodejně, který kočárek by vyhovoval:-)
Dobry den,
da se nekde koupit zminovane polohovani EasyWalker?
Dekuji
@LUCYcz ve skupině Britaxačky na FB se poptejte, šije se polohování nožiček na míru nebo se to řeší kapsou, kam se dá dát pláštěnka a jiné věci, čímž se vyboulení zpevní, jinak se propadá
Hezky den, prosim o radu, mame b-motion a sjely se na zadni kolecka, tak, ze uz tam vykukuje nejaky jako vyplet ci co, a shanime alternativu porizeni celych kolecek za 1200… neresil uz nekdo takovy proble? v cyklo servisech rikaji, ze ac to maji psane jako velikost 10" tak to neni a 12" by uz bylo zase moc… dekuji za radu
Tyjo, fakt nejsou náhradní pláště, ani u výrobce? Máme zadní kola po roce užívání taky dost sjetá, ale kupovat kvůli tomu celá kola mi přijde trochu luxus ![]()
Nen, volal sem i do britax servisu a duše prodávaji ale pláště ne… tak prave zkousim, zda uz to nekdo resil, prece je je na trhu uz chvili, tak to snad uz nekd resit musel…
Koukám, že už jsem to jednou zkoumala a žiju v přesvědčení, že by tam měly jít tyhle pláště.
Jsou to 11. Nějaké má servis-kocarku.cz, ale nejsem si jistá, jestli budou sedět šířkou.
Tam pisou, ze jsou to 12", ale, take jsem koukala, ale v servisech nam rikali, ze 12 uz je moc,..