Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6324
8.7.16 13:58

@Amaly8 vy mate pluskovy Britax? My stary, takze tam byla od zacatku vsechna nafukovaci. Pak jsme ale reklamovali rukojet a oni nam nepochopitelne vymenili presni kolecka za ta gelova, co se nedaji propichnout. Nechapeme opravdu proc, kdyz jsme reklamovali neco jineho :mrgreen: Podle me ale jdou prikoupit ta nafukovaci. Vzdyt, kdyz se pichne predni, tak se musi koupir cele nove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
8.7.16 14:12
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
9.7.16 15:18

@Pampeliska78 Ano ano, my máme pluskový :) Děkuji za odkaz, omrknu to.

Tak to máte dobré, že vám udělali takovou hezkou „nepochopitelnou“ výměnu :D A možná někomu jinému budou zase chybět přední kolečka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
9.7.16 20:56

Holky, mela bych dotaz. Pasuje na B-motion 4 hluboka korbička Affinity 2? Prijde mi lip řesena a aji vetší než ta co obvykle byva v setu k b-motion. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6324
11.7.16 17:43

@Amaly8 neni zac za odkaz. No taky jsme to nepochopili a vsimli si az doma, ze mame vymenena kolecka :mrgreen: Dali nam ale i nova nafukovaci zadni. Fakt nechapeme :palec:

@lany2 ja bych rekla, ze to jde, prt.to ma adaptery click & go.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.7.16 18:28

@lany2 Jedničku jsem s Motion viděla přímo prodávat, ale dvojka je krapet širší, takže si nejsem jistá, jestli to tam nacpeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.9.16 03:51

Polohovani nozicek

@anylek píše:
@Modry pes zkušenosti s maxi cosi mura nemám, jen jsem slyšela od kamarádky, že jí vadil sportak, že byla malá ta sedačka :cert: jinak je to kočárek pěkný :nevim: Co se týká britaxe b motion, je to skvělý kočárek, ale někomu může u sportaku vadit polohovani nožiček, není úplně v rovině, jen tzv. vyboulenim. Někomu zase vyhovuje. Eventuelně se dá dokoupit polohovani nožiček easywalker. Nejlepe někde kouknout a vyzkoušet na prodejně, který kočárek by vyhovoval:-)

Dobry den,
da se nekde koupit zminovane polohovani EasyWalker?

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.9.16 11:35

@LUCYcz ve skupině Britaxačky na FB se poptejte, šije se polohování nožiček na míru nebo se to řeší kapsou, kam se dá dát pláštěnka a jiné věci, čímž se vyboulení zpevní, jinak se propadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
3.10.16 17:29

Hezky den, prosim o radu, mame b-motion a sjely se na zadni kolecka, tak, ze uz tam vykukuje nejaky jako vyplet ci co, a shanime alternativu porizeni celych kolecek za 1200… neresil uz nekdo takovy proble? v cyklo servisech rikaji, ze ac to maji psane jako velikost 10" tak to neni a 12" by uz bylo zase moc… dekuji za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
4.10.16 08:42

Tyjo, fakt nejsou náhradní pláště, ani u výrobce? Máme zadní kola po roce užívání taky dost sjetá, ale kupovat kvůli tomu celá kola mi přijde trochu luxus 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.10.16 08:56

Nen, volal sem i do britax servisu a duše prodávaji ale pláště ne… tak prave zkousim, zda uz to nekdo resil, prece je je na trhu uz chvili, tak to snad uz nekd resit musel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
4.10.16 10:56

Na Amazonu něco je… ale je to jiný výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
4.10.16 11:12

Koukám, že už jsem to jednou zkoumala a žiju v přesvědčení, že by tam měly jít tyhle pláště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.10.16 14:30

Jsou to 11. Nějaké má servis-kocarku.cz, ale nejsem si jistá, jestli budou sedět šířkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
4.10.16 17:06

Tam pisou, ze jsou to 12", ale, take jsem koukala, ale v servisech nam rikali, ze 12 uz je moc,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí