Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@megy.misa karton drží jako skála a to na něm leží už 15 kg. polohu nožiček nepotřebuješ, kočár je dost velký, a tak malé dítě šoupni víc dozadu a velkému jako nám je to stejně jedno
@smutná máma Tak to je super, díky za uklidnění
jen mi trochu vadí to polohování, no. Jako dolu stačí jen stisknout a je to, ale zpátky je to děs, než to nastavím přesně, je to pořád nakřivo…
@megy.misa tak se ti jedna strana asi zadrhne vždy v nějakém očku, koukni, jestli to tam nemáš pokroucené
@Lucak00 Dobrý den, prosím mohla byste dát odkaz na tu konkrétní pláštěnku, případně fotku kočárku s pláštěnkou? Děkuji. Lenka
Můžete mi poradit, kde se dají sehnat zadní kolečka na BM 4? děkuji
Určitě to tu už někdo řešil, ale nemohu to najít. Když sundám sporťák a chci dát hlubokou korbu, musí tam zůstat ta tyčka mezi madlem nebo ji lze nějak sundat? Zatím jsme na to nepřišli, ale zdá se mi to ošklivě. Díky
@Adriassa Dobrý den, mohu se zeptat jestli jste kolečka sehnala? Zrovna řeším totéž.
Ahoj holky, přidejte své nové zkušenosti s Britaxem sem , díky ![]()
@Káťa19 už jsem tam psala, ale nikdo se zatím neozval
Na internetu jsem našla jediný odkaz na tyto kolečka, ale momentálně nejsou
Kolečka se objednávají na servis@funbaby.cz, kontakt na výhradního distributora. Pošlou je na dobírku kurýrem.
@Ivulenka nesehnala, kočárek jsem prodala a jezdím s Valcem. Je o dost lepší:-)
@Ivulenka Ahoj dámy. Našly jste kolečka? Máme kočárek tři roky, hodně ježděný 2 dětmi, mám ráfek, duše, ale sháním „jen“ plášť a ty prevíti Britax prodávají jen celá kola. Kočárek potřebuju už jen příležitostně a 1300kč za dvě nová kola už nechci dávat. Našla jsem náhradní pláště na Amazonu Uk, vyrábí je náchodská Rubena, dám vědět, jestli tam pasují.
@Anonymní píše:
@Ivulenka Ahoj dámy. Našly jste kolečka? Máme kočárek tři roky, hodně ježděný 2 dětmi, mám ráfek, duše, ale sháním „jen“ plášť a ty prevíti Britax prodávají jen celá kola. Kočárek potřebuju už jen příležitostně a 1300kč za dvě nová kola už nechci dávat. Našla jsem náhradní pláště na Amazonu Uk, vyrábí je náchodská Rubena, dám vědět, jestli tam pasují.https://www.amazon.co.uk/…f=mp_s_a_1_1?…
Dobrý den, já už bohužel koupila nová kolečka. Dost jsem na to spěchala. Na FB se mě pak ve skupině Britaxacky ozvala jedna paní a nabízela mě plášť ze svého kočárku, ale to už jsem měla koupené nové.