Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
13.12.16 21:55

@vrvla My máme plusko a určitě když je ve vodorovné poloze na spinkání, tak nemá hlavičku 7 cm dole :D Ba naopak bych řekla, že má hlavičku tak možná 1-2 cm zvedlou.

My máme tuto pláštěnku a pasuje výborně:https://www.feedo.cz/…-kocarek-3v1?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
13.12.16 21:58
@Ornwen píše:
@vrvla 7 cm je celkem dost. To by bylo vidět. Já teda plusko nemám, ale má ho kamarád a nevšimla jsem si. Můžu se ho zeptat. Co jim trochu zlobí je to polohování nožiček. Občas spadne.

To padání nožiček je teď dost častý problém u pluska. Nám také padalo, máme kočár od května. Hlavně na podzim začalo padat, když se do kočárku dal fusak. Museli jsme reklamovat. Na reklamaci dotáhli šroubky a už nepadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
14.12.16 08:53

@Amaly8 díky moc za tip :) objednala jsem originál ale přišla poničená takže mi vrátí peníze. Místo ní koupím tuhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
14.12.16 09:32

A jeste mi prosim holky napiste, jestli jste nektera dokupovala velky kolecka dopredu. Na 4 plusko. Na netu je video, ze se daji male vymenit za stejne jako jsou vzadu. Jinak diky moc vsem za rady, asi ho Maxik dostane od jeziska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
15.12.16 09:01

Tak jsem provedla další průzkum a připisuji odpověď ke svému dotazu, nicméně třeba někomu pomůže. Ty velký kola, nejsou kompatibilní k typu 4 plus, ale pasují jen na motion 3. Na stránkách britaxu mají videa, ale není z nich poznat na jakém typu kočárku je vyměňují.
Stejné to je s pláštěnkou. ta kterou na videu instalují - tzn. celo igelitová, průhledná s upínáky na patenty, není k Motionu 4 plus. Ten má pláštěnku igelitovou, ale ze stran šedou, neprůhlednou, pouze nasazovací bez upínáků za 999,– Kč.
Už jsem v prodejně vyzkoušela tu co mi tu holky doporučily a obyčejná univerzální pláštěnka je na motion 4 a 4 plus super dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.12.16 11:35

Ahoj tak řeším ještě jednun zapeklitost a to jakou vložku do Britaxu plus. Nemáte někdo prosím nějaký tip? Děkuji @Amaly8 za tip na pláštěnku je bezva :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
22.12.16 12:26

@Verpa5 vložku jako co? Jako tohle http://www.emitex.cz/…dlozka-moby/?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.12.16 12:31

Ano myslím tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
22.12.16 12:39

@Verpa5 tak to funguje dobře. Aspoň kamarád co má plusko si nestěžuje :-) Já mám jen obyč britaxe a máme taky. Ale koukala jsem na emitex a tu naší už nemají -máme mikrofleec a bambus na druhé straně. Dost dobře to i schne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
22.12.16 13:02

Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
412
22.12.16 15:01

@Verpa5 Není vůbec zač :potlesk:

Jinak podložku máme Cuddle z paměťové pěny. Přímo tuto hvězdičkovou: https://www.detskezbozi.com/…ocarku6.html?…

Z jedné strany je bavlna, ta hvězdičková a z druhé strany je teplejší, jakoby lehoučký fleece nebo samet, u této černá. Je krásně měkkoučká, je dost silná, řekla bych dobré dva tři centimetry, na délku i šířku krásně sedí :) Nezůstává v ní otisk po prckovi a díky paměťové pěně je i přizpůsobivá podle okolí, jakože když je teplo tak se nerozehřívá a když je teď chlad, tak přejímá teplo od človíčka :)

Doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6307
4.1.17 13:27

Děvčata, já už mám podruhé píchlé přední kolečko. Takže zase koupit nové i s trnem? Já už se z toho zblázním. Nebo kde do toho kupujete duši?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
4.1.17 14:09

@smutná máma ptala jsem se v cyklo a pan byl dost bezradny. Na zadni jsem vzala dusi 12, i kdyz je kolo 11. Celkem fungovalo.
No ale radsi lepim. Taky neni pak problem s tim, jsk vyndat tu dusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.1.17 14:33

@smutná máma Co nějaký ten Slime proti píchnutí? http://www.dookie.cz/…-26/d-91002/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1374
4.1.17 15:20

Kupovala jsem duše v nějakém e-cykloobchodě, ale nakonec to šlo zalepit. Ty mrňavé nemají všude.
Nemáte někdo zkušenost s těmi tekutinami, co se nastříkají do duše a jsou schopné zacelit menší defekt a působí i trochu preventivně? (asi stejný princip jak odkazovaný Slime)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí