Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@MarkyMM no mam to vyfocené i takhle z boků, ale nevím, zda ti to k něčemu bude. Už jsem to totiž někomu kdysi fotila ![]()
Holky, vy co už b-motion máte, je tam na té hluboké korbě taky polohování zádíček? dá se to přizvednout? ![]()
Díky..
Ahoj holky,
můžu poprosit o radu, jaký nánožník pořídit na Britax BM4? Ten jejich originální se mi moc nelíbí (černý) a dle recenzí ani dítko moc neochrání… Přemýšlím nad Pinkie nebo si nechat ušít, jak jste to řešily vy? Sedí tam nánožníky od Pinkie? Nebo případně nějaký univerzál od Emitex?
Předem moc díky za jakékoli tipy ![]()
Ahoj holky, taky moc prosím o radu, jaký jste kupovaly nánožník. A taky bych si chtěla pořídit vložku do kočárku + clonu na tu síťku na střeše, aby mu tam nesvítilo. Kde jste kupovali? Nějak to nemůžu nikde najít.
Vlastně bych nejradši nějaký set do kočárku vše v jednom barevném provedení.
Moc děkuju!
@Pettra90 clonu, vložku a ještě chránič na břišní madlo jsem si nechala ušít dle tipů, co jsou na FB ve skupině Britaxačky. Jsou tam i fotky, tipy, kdo šije, jak sedí jaký doplněk atd. Nánožníky tam má hodně holek od Pinkie, prý sedí v pohodě. (Mě se teda nánožník nelíbí žádný a asi ho ani kupovat nebudu.)
@barbuchablond moc děkuju za odpověď! Už jsem se na stránku přidala a vypadá to, že tam inspiraci snad i najdu.
Ještě se mi docela líbil tady od někoho typ na vložku + nánožník od IvemaBaby (viz foto) ale to je prý nánožník jen tak od jara do podzimu, na zimu je prý slabý.
Ty nepoužíváš nánožník vůbec? Stačí jen zimní fusak?
Mám kočárek teprve 3 týdny
. Zatím jsem koupila jen zimní fusak od Emitexu, takže uvidím.
@barbuchablond tak to jo
Já jsem si kočárek objednala včera, ale s tím origo nánožníkem jsem si právě nebyla jistá, přišel mi na tom kočárku odstátý, nelíbil se mi. A mohla bych poprosit o foto s tím setem z fcb? Potřebuju inspiraci a zatím jsem nenašla nic, z čeho bych byla nadšená.. ![]()
Ještě ho nemám. Ale jelikož mám limitku a kluka, tak jsem nechtěla nic divokýho. Takže podložku mám objednanou limetka/tyrkys, clonu i madlo černé. Co jsem viděla, tak se mi ty doplňky vůbec nelíbí (zcela bez urážky, ale ty vzorky ála kytičky vypadaj jak laciný polský kočárky, dětský motivy se mi k limitce nehoděj, mašle nebo kožešinový lem na boudu jsou jak z matějské a jméno na madle je asi pro méně inteligentní rodiče, co si nepamatujou potomkovo jméno
).
Takhle jsem si to nechala ušít já od paní na FB - Ewlina šije. Nánožník mám originál (mam nakázáno od chlapa, že vše co jde, bude originál) a použila jsem ho za 5 měsíců jednou. Ale na podzim pod něj stejně budu kupovat podzimní fusak a na zimu mám origo britax fusak.
@barbuchablond přesně tak, taky se mi nelíbí ty kytky, extravagantní vzory a mašle.
my máme kluka, takže chci něco buď do světle modré barvy, tyrkys nebo šedé. Ale zatím mě žádná látka úplně neuchvátila..všechno je na mě moc strakatý. ![]()
@Moncinas ty máš krásně vytuněný kočárek, nic do očí bijícího a hezky se to k tomu červenému kočárku hodí. A koukám, že máš i zvednutou opěrku na nožičky, to by se mi taky hodilo..malýmu je teprv 6 měsíců a už půjdu do sporťáku..
Náš šel taky v 6 měsících, do Motiona v 6,5 a v pohodě. I když je celkem dlouhán, tak nohy mu na to polohování téměř nedosáhnou.
Taky jsem právě nechtěla nic strakatého, ale ta červená je tak specifická barva, že jsem se bála odstínů, tak jsem šla takhle do puntíků a samotné se mi to furt líbí, neokoukalo se to.