Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2121
16.5.15 20:17
@Terunka píše:
@jedna85 Ano, je to jediná autosedačka, co jde na adaptéry.. Jinak rozdíl ke ten, že SHR už má v sobě namontované adaptéry a když se autosedačka dá na podvazek, tak jde zpátky vycvaknout tlačítkem na rukojeti.. K té bez SHR se musí adaptéry dokoupit.. Takže pokud chceš dávat autosedačku na podvozek, tak doporučuju tu SHR, je to pohodlnější..

Jé tak já objednávala tady http://www.detskyraj.cz/…ojeti-zdarma. A ted mi teda poradte musím k té autosedačce dokoupit ještě ty adaptéry aby to šlo dát na podvozek nebo ne a už k tomu budou? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.5.15 23:43

@Renitko Adaptéry dokupovat nemusíte, v popisu píšou, že tam jsou, stejné se používají na hl. korbu i na vajíčko. Také jsme tak měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
17.5.15 10:42

@Renitko Když se to takhle kupuje i s korbou nebo sporťákem, tak už tam bývají. A pokud je v popisu napsané, že tam jsou, tak tam jsou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
17.5.15 20:15

@jedna85: Jednoznačně se vyplatí sedačka se SHR, jak se píše dál v diskuzi, líp se s ní manipuluje (SHR = Single Hand Release = uvolnění jednou rukou).

Základna se vyplatí taky, isofixová je (ne)skutečně drahá, my jsme kupovali „Römer Baby-Safe Belted Base“ - stojí polovinu co isofix a výsledný efekt je stejný.

Když jsem si zkoušel montáž vajíčka bez základny, tak jsem s tím bojoval přes dvě minuty (stopoval jsem si to), se základnou je to do dvaceti vteřin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
25.5.15 12:15

Ahoj tak už nám došel kočárek britax b motin 4 s tou autosedačkou a korbou affinity aletu udem měnit protože je fakt strašně miniaturní a hlavně teda děsně uzká:/ Tak se chci zeptat kdo máte která korbička je lepší britax romer klasika nebo ta smile black korba? Díky za rady popřípadě mohli byste mi je někdo vyfotit na živo?:) Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.5.15 12:31

@Renitko my akorát před měsícem měnili korbu za sporťák a měli jsme tu klasickou britax. Koupili jsme jí právě kvůli tomu, že ta affinity se nám zdála úzká a měla mezi slídou a stříškou takovou divnou mezeru. A odjezdili jsme s ní 7 měsíců a to naše malá trhá váhové i výškové rekordy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
25.5.15 14:32
@Moncinas píše:
@Renitko my akorát před měsícem měnili korbu za sporťák a měli jsme tu klasickou britax. Koupili jsme jí právě kvůli tomu, že ta affinity se nám zdála úzká a měla mezi slídou a stříškou takovou divnou mezeru. A odjezdili jsme s ní 7 měsíců a to naše malá trhá váhové i výškové rekordy :mrgreen:
@Moncinas
Díky za info a ještě se zeptám jde korbička pro transport nějak splácnout jako že na placku? Má nějaké odvětrávání a co polstrování korbičky jaké je?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.5.15 14:53

@Renitko no ona nám přišla placatá, ale pak už jsme jí nezplacatěli, takže asi jde, ale nevím, jak moc to je pohodlné, odvětrání nemá, ale nepřijde mi nějak umělá, takže nikdy jsme neměli problém, polstrování bych řekla, že je dobré, matrace se za celých 7 měsíců neproležela, takže my korbu necháváme ještě pro druhé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.5.15 15:04

@Renitko na rychlovku jsem jí nafotila, protože jí mám ještě dole a čeká na vyčištění, než jí uložím do bordelpokoje :mrgreen: Pro ilustraci jsem do ní šoupla i naší malou, která má 74 cm a okolo 10 kil (za týden jí bude 8 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
25.5.15 17:16
@Moncinas píše:
@Renitko na rychlovku jsem jí nafotila, protože jí mám ještě dole a čeká na vyčištění, než jí uložím do bordelpokoje :mrgreen: Pro ilustraci jsem do ní šoupla i naší malou, která má 74 cm a okolo 10 kil (za týden jí bude 8 měsíců)

Děkuji moc a prosím prosím :lol: jak se kočárek skládá dnes jsme rozložili sporták byl zajištěnej takovou pojistkou a ted ho chcem složit dle návodu je na boku takový šedý čudlík ten by se měl zmáčknout a pak by se mělo zatáhnout za to prostřední jak je na sportáku a měl by se složit ale nám to teda nic nedělá a určo složit nejde:/ Tak bud nevíme jak nebo nám poslali nějakej vadnej kus:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
25.5.15 21:53

@Renitko tam je takovej čudlík šedivej a ten je potřeba zamáčknout dovnitř a potom s ním pohnout jakoby trochu dolu a pak zatáhnout za ten popruh a ono se to složí. A když se to chce rozložit, tak tam je taková šedivá pojistka a tam se to na jedné straně zmáčkne, druhá strana jde jakoby do výšky a stačí vzít za madlo a je zase rozložený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
26.5.15 09:12
@Moncinas píše:
@Renitko tam je takovej čudlík šedivej a ten je potřeba zamáčknout dovnitř a potom s ním pohnout jakoby trochu dolu a pak zatáhnout za ten popruh a ono se to složí. A když se to chce rozložit, tak tam je taková šedivá pojistka a tam se to na jedné straně zmáčkne, druhá strana jde jakoby do výšky a stačí vzít za madlo a je zase rozložený.

Jo jo ale neudělá to buhužel vubec nic pojistku zamáčknu a pak s tím jako by i škubnu za to poutko a neudělá to vubec nic… i to včera zkoušel manžel ani dle návodu ani dle videa se to ani nehne.. takže vadnej kus.. a to to máme doma od pátku a nikde jsme s tím ještě ani nebyli :evil: super by mě zajímalo jak jim to máme poslat zpět když to nejde složit:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
26.5.15 09:24

@Renitko tak to zamrzí :( nám se (musím zaklepat) s ním za 8 měsíců nesalo vůbec nic a to většinou taky máme štěstí na vadný kusy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
26.5.15 11:02
@Moncinas píše:
@Renitko tak to zamrzí :( nám se (musím zaklepat) s ním za 8 měsíců nesalo vůbec nic a to většinou taky máme štěstí na vadný kusy.

Tak už asi vím kde je problém ale to teda asi ve výrobě nebo to tak má být? Poslala jsem to na fotkách takhle připnuté je to originál po rozloení konstrukce. nemělo by to být nalevo taky v tom kovovém poutku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
26.5.15 12:47

@Renitko takhle to máme my. Jinak s tím čudlíkem musíš jakoby nahoru a zamáčknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí