Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.4.15 07:56
@Fjodorka píše:
@lennullinkaa Já mám od emitexu Tracking maxi ;)

já právě našla dvě :) tuhle :) a ještě na tříkolku od emitexu a ta taky pěkně pasuje. Tak nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
8.5.15 12:44

Zdravím všechny! :) Poptávám Britax B motion 4 (kolečka). Pokud budete brzy některá chtít prodávat, písněte, budem rádi. ;) Tady na bazaru toho moc není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.15 13:01

@mildamx jestli si i na facebooku, tak je tam skupina „Britaxačky“ a prodávají každou chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.5.15 15:35

@lennullinkaa Děkuji!!! :potlesk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
13.5.15 18:28

Zdravím uvažujem o koupi tohoto kočárku b motion 4 ve hnědé barvě, prcek má 4 měsíce nějakých 67 cm, takže bysme to vzali jako komplet ještě s hlubokou korbičkou, prosím jestli někdo má mohli byste mi poslat jak vypadá ta korbička afinity? Na netu je všude jen z boku, právě přemýšlíme jestli korbičku tu a nebo tu přímo britax. Která je dle Vás lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.5.15 22:49

Ta Affinity je hrozně prťavá, když jsem ji viděla v obchodě, tak jsem si vážně myslela, že je od nějakého kočáru na panenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
14.5.15 13:45

Tak doufám že ne uplně moc hartan který jsme měli před tím má korbu 71×30 vnitřní rozměr tak snad nebude menší:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
14.5.15 15:16

Mám dotaz, máte některá měkkou hlubokou korbičku na kočárek? Popř. nebudete ji někdo prodávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.5.15 15:22

Korba affinity má rozměry cca 75×30, já v ní dceru vozila do necelých 11 měs., 72cm a byla spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
14.5.15 17:49

Mě na tý affinity nejvíc vadilo, že ten horní potah není až ke stříšce a je tam mezi tím taková divná mezera :think: tak jsem vazala normální a malá v ní jezdila až do 7 měsíců (to měla 72 cm), teď jsme týden už ve sporťáku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.5.15 21:36

Mezera tam je, ale nezdálo se mi, že by na dceru v zimě nějak foukalo, odjezdila celou zimu v pohodě, bez nějakého zvlášť velkého nabalování.
Naopak mi bylo sympatické, že affinity má navíc tu krátkou stříšku na korbě a jako protikus se dá zvednout část nánožníku - viz. první obrázek, takže je mimčo hezky kryté proti větru, sluníčku i menšímu dešti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.5.15 18:50

Holky, používáte nebo používaly jste k Britaxu i autosedačku Römer Baby Safe Plus? Nebo jakou byste doporučily? Potřebuju k tomu i ten ISOFIX základ pod autosedačku? To se už sakra prodraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2121
15.5.15 19:41
@jedna85 píše:
Holky, používáte nebo používaly jste k Britaxu i autosedačku Römer Baby Safe Plus? Nebo jakou byste doporučily? Potřebuju k tomu i ten ISOFIX základ pod autosedačku? To se už sakra prodraží…

já zrovna s kočárkem objednala romer baby safe plus II. Tak doufám že to bude na podvozek sedet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
15.5.15 20:53

Ve Funbaby mají do neděle slevu 15 % na Britax (mrkněte na profil obchodu na facebooku). Tak váhám, mám 3 měsíce před porodem. Nevím, jestli to někde najdu levněji, v setu se to moc neprodává a Britax pořád drží cenu.
@Renitko a ten Romer baby safe plus II se liší v čem od Romer baby safe plus II SDHR?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
15.5.15 22:53

@jedna85 Ano, je to jediná autosedačka, co jde na adaptéry.. Jinak rozdíl ke ten, že SHR už má v sobě namontované adaptéry a když se autosedačka dá na podvazek, tak jde zpátky vycvaknout tlačítkem na rukojeti.. K té bez SHR se musí adaptéry dokoupit.. Takže pokud chceš dávat autosedačku na podvozek, tak doporučuju tu SHR, je to pohodlnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí