Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@Lusijka píše:
@vodolejka Podle mého názoru, i když zatim b-motion nevlastnim, je horsi ovladatelnost spojena s lepsi stabilitou, tj. ze se kocarek nemuze lehce prevratit. Kocarky, kt. se daji dobre ovladat jednou rukou maji teziste vice v zadu a pak se take snadneji prevraceji. Tato horsi ovladatelnost me prijde jako vyhoda, tj. zaruka stabilnejsiho kocarku, zatim ale vaham, zda-li ho koupit a hledam alternativy.
Můžu se zeptat - máte někdo tu clonu na kočárek, ale ne na sucháče a gumičky, ale na patentky?? A případně kdo vám ji dělal?
Podle mě kočárek na běhání moc není, nevím, jestli je to standard, ale při rychlejší chůzi (ani to nemusí být běh) se mi stává, že se přední kolečka rozvibrují a tím hodně zbrzdí. Někdy je to problém, pokud potřebuju trochu popoběhnout na bus nebo rychle přejít silnici. Ptala jsem se výrobce a prý je to v pořádku, kočár není dělaný na rychlost…
Jednou jsme kočár zkoušeli s kolečkovými bruslemi (ještě s hlubokou korbou) a přední kolečka se musí zaaretovat, pak zvládnou i větší rychlost, tedy i běhající babičku ![]()
@harwich Ja s kocarkem nebeham a staci mi hodne rychla chuze a uz okopavam tu stredovou tyc. Myslim, ze na beh vhodny neni
Merim 173 cm, nevim jestli je vyska maminky v teto veci dulezita.
Prodávám hlubokou korbu červenou na Britax.Je v supr stavu. Kdyby někdo měl zájem. Mám tady inzerát na emiminu.
Maminky poraďte, jak dlouho vydržely vaše děti v hluboké korbičce???Jako dokdy se vešly…čekáme přírůstek v září a ráda bych měla miminko celou zimu v hluboké, ale nevím, jestli je to reálné, vzhledem k rozměrům…náš prvorozený byl cvalík, v půl roce měl téměř 9kg, je tu riziko, že druhé ho bude následovat ![]()
Díky ![]()
Naše vydržela celou zimu taky je v září. a korba motion je dost široká.
@Ivana451 První šel do sporťáku ve třech měsících, protože chtěl koukat a tak nějak líp se v něm zvládal reflux. Druhá příšerka jezdila v hlubokém jen k doktorovi, přesněji nesla se v šátku a měli jsme sebou kočár. Vůbec v něm nechtěla být. Třetí jezdila hned od začátku prakticky pořád ve sporťáku, zase kvůli refluxu. No a poslední měla vložnou tašku ve sporťáku, protože starší nechodila.
Syna jsme v hluboké korbě vozili přesně do půl roku a jednoho týdne (září až březen). Pak už tam byl se svými 75cm (+ pár cm fusak) trochu natěsno, ale ještě by to chvíli zvádnul.
(a kdyby něco, tak tu korbu mám tady v bazaru k dispozici ![]()
Všem děkuji za vyčerpávající odpovědi
Jsem klidnější
Napadlo mě při nejhorším přikoupit tu vložnou tašku
Ještě jednou díky ![]()
Myslíte že se do té korbičky v zimě vlezem i s miminkem narozeným na začátku července?
@han93 podle toho, jak hodně bude mímo růst
Moje dítě roste rychlostí blesku, což znamená, že má v 6 měsících 72 cm a přes 9 kg a ve fusaku tam už je tam narvaná jak v kajaku. Ale všechny děti mých kámošek by tam ještě několik měsíců vydržely ![]()
@Moncinas no pokud bude po mně, tak se toho snad bát nemusím, já prý měla 9 kg v jednom roce
tezko rict takhle dopredu no.. ta korbicka ma myslim 75 cm že.. což je furt aspoň o pár cm víc než většinou bývá… jsou i větší sice ale ty mi zas v jiných ohledech nevyhovují no :/
@han93 no mě říkali celé těhotenství, že budu mít obra
Ale při nejhorším se dá i v zimě dát mimčo ve fusaku a nánožníku do sporťáku. Mám kámoška a její dítko nesneslo být v korbičce od 3 měsíců, takže stejně vozila ve sporťáku (ta měla ale Quinny Buzz 3)