Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
6.3.15 20:49
Ale ta ovladatelnost je velmi špatná u čtyřkolky a čím větší je hmotnost dítěte a naložení košíku (nemyslím narvání, ale běžné naložení), tím větší je to tragedie…jsem ráda, že je z domu…a za včasu za super cenu. Dneska ho tu někdo nabízí za 5tis i s originál nánožníkem a pláštěnkou, což mi příjde zoufalý…
@Lusijka píše:
@vodolejka Podle mého názoru, i když zatim b-motion nevlastnim, je horsi ovladatelnost spojena s lepsi stabilitou, tj. ze se kocarek nemuze lehce prevratit. Kocarky, kt. se daji dobre ovladat jednou rukou maji teziste vice v zadu a pak se take snadneji prevraceji. Tato horsi ovladatelnost me prijde jako vyhoda, tj. zaruka stabilnejsiho kocarku, zatim ale vaham, zda-li ho koupit a hledam alternativy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
12.3.15 21:06

Můžu se zeptat - máte někdo tu clonu na kočárek, ale ne na sucháče a gumičky, ale na patentky?? A případně kdo vám ji dělal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.3.15 22:15

Podle mě kočárek na běhání moc není, nevím, jestli je to standard, ale při rychlejší chůzi (ani to nemusí být běh) se mi stává, že se přední kolečka rozvibrují a tím hodně zbrzdí. Někdy je to problém, pokud potřebuju trochu popoběhnout na bus nebo rychle přejít silnici. Ptala jsem se výrobce a prý je to v pořádku, kočár není dělaný na rychlost…
Jednou jsme kočár zkoušeli s kolečkovými bruslemi (ještě s hlubokou korbou) a přední kolečka se musí zaaretovat, pak zvládnou i větší rychlost, tedy i běhající babičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
19.3.15 00:58

@harwich Ja s kocarkem nebeham a staci mi hodne rychla chuze a uz okopavam tu stredovou tyc. Myslim, ze na beh vhodny neni :roll: Merim 173 cm, nevim jestli je vyska maminky v teto veci dulezita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
19.3.15 13:27

Prodávám hlubokou korbu červenou na Britax.Je v supr stavu. Kdyby někdo měl zájem. Mám tady inzerát na emiminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.4.15 12:52

Hluboká korba

Maminky poraďte, jak dlouho vydržely vaše děti v hluboké korbičce???Jako dokdy se vešly…čekáme přírůstek v září a ráda bych měla miminko celou zimu v hluboké, ale nevím, jestli je to reálné, vzhledem k rozměrům…náš prvorozený byl cvalík, v půl roce měl téměř 9kg, je tu riziko, že druhé ho bude následovat :think:
Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.4.15 13:19

Naše vydržela celou zimu taky je v září. a korba motion je dost široká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.4.15 13:21

@Ivana451 Do 6 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
3.4.15 14:40

@Ivana451 První šel do sporťáku ve třech měsících, protože chtěl koukat a tak nějak líp se v něm zvládal reflux. Druhá příšerka jezdila v hlubokém jen k doktorovi, přesněji nesla se v šátku a měli jsme sebou kočár. Vůbec v něm nechtěla být. Třetí jezdila hned od začátku prakticky pořád ve sporťáku, zase kvůli refluxu. No a poslední měla vložnou tašku ve sporťáku, protože starší nechodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
3.4.15 19:26

Syna jsme v hluboké korbě vozili přesně do půl roku a jednoho týdne (září až březen). Pak už tam byl se svými 75cm (+ pár cm fusak) trochu natěsno, ale ještě by to chvíli zvádnul.

(a kdyby něco, tak tu korbu mám tady v bazaru k dispozici ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
3.4.15 20:07

Všem děkuji za vyčerpávající odpovědi :palec: Jsem klidnější :dance: Napadlo mě při nejhorším přikoupit tu vložnou tašku :) Ještě jednou díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.4.15 17:37

Myslíte že se do té korbičky v zimě vlezem i s miminkem narozeným na začátku července?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
4.4.15 18:03

@han93 podle toho, jak hodně bude mímo růst :mrgreen: Moje dítě roste rychlostí blesku, což znamená, že má v 6 měsících 72 cm a přes 9 kg a ve fusaku tam už je tam narvaná jak v kajaku. Ale všechny děti mých kámošek by tam ještě několik měsíců vydržely :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
4.4.15 18:57

@Moncinas no pokud bude po mně, tak se toho snad bát nemusím, já prý měla 9 kg v jednom roce :D tezko rict takhle dopredu no.. ta korbicka ma myslim 75 cm že.. což je furt aspoň o pár cm víc než většinou bývá… jsou i větší sice ale ty mi zas v jiných ohledech nevyhovují no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
4.4.15 19:18

@han93 no mě říkali celé těhotenství, že budu mít obra :mrgreen: Ale při nejhorším se dá i v zimě dát mimčo ve fusaku a nánožníku do sporťáku. Mám kámoška a její dítko nesneslo být v korbičce od 3 měsíců, takže stejně vozila ve sporťáku (ta měla ale Quinny Buzz 3)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí