Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@adlita já jsem ho taky vybírala snad měsíc. Měla jsem požadavky, které nikdy nebyly splněny na 100%. když byl dobře odtlumený, byl moc těžký, když byl lehoučký a skladný, měl zase neprakticky řešené detaily, svou roli sehrála samozřejmě i cena… No a b-motion byl jedním z favoritů a když jsem zjistila, že je na něj akce -15%, tak už jsem neváhala ![]()
Já se pořád nemohu rozhodnout, zda Baby Jogger city mini gt nebo B-motion 3? Jiný kočárek než tento mít nebudu, tak potřebuji nějaký univerzální na všechny terény. Děkuji za rady ![]()
Zdravím vás, maminky. Potřebovala bych poradit, jak je to se skládáním samotného podvozku, když sundám hlubokou korbu
Mám zatím jen sporťák a nechce se mi odstrojovat, abych vyzkoušela…ale říkám si, za co to vlastně chytím?8o Předem díky za odpovědi ![]()
@Ivana451 Musíš tam nechat ten pásek (za který to skládáš teď).
@Terunka píše:
@Ivana451 Musíš tam nechat ten pásek (za který to skládáš teď).
Aha, tak to by mě fakt nenapadlo
Díky ![]()
Ahoj holky, rada bych se zeptala na zkusenost s kocarem Britax B-motion, ale trojkolku, mate ho nekdo? https://www.malvik.cz/…otion-3-2015
Vsude ctu recenze jen na ten ctyrkolovy, ale mne oslovuje spis ta trojkolka. Uvazuju o nem, ale pokud do nej pujdu, rada bych prodala svoji trojkombinaci a mela ho uz jako jediny kocar, tudiz potrebuju, aby mi projel i lehci teren a v zime snih. Ta trojkolka ma vetsi predni kolo, tak si rikam, ze v tomhle bude mozna lepsi? Moc diky!
Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s výměnou pneu na zadních kolečkách b-motion 4? Mám je na kočárku dost sjeté, tak jestli už někdo měnil, případně kde a jaké objednat. Budu vděčná za rady. Manžel objednal 10" pláště, ale jsou menší, i když na originalu je napsáno 10. Jsem z toho dost zmatená. Prodejce mi odepsal, že nenabízí koupi pláště, jen celého kolečka za 450kč, což teda vůbec nechápu a docela mě to naštvalo. Ale holt takhle se dneska asi vydělává na lidech. ![]()
@Tina007 ahoj, my ho dnes koupili. V obchode menejvic nadchnul. Vypadal srovnatelne s EasyWalker, Baby jogger city elite a Red castle shop n jogg. Ale stoji o dost min. Koupili jsme ho v akci za necelych 6000kc sportak a 2700 boudicku.
v obchode pekne peroval, zpracovani super a dokonaly system skladani, ktery myslim uz jen Baby jogger. Slozi se do celkem maleho rozmeru aje lehky. neco kolem 11kg!
prisel mi dost propracovany a nadchl Me.
zitra vyrazime na prochazku, zltak dam vedet, jak jezdil v nasem vesnickem terenu ![]()
@Lucak00 o par stranek driv to tu nekdo resil. Melo by byt mozne i kolecko zalepit. A pry kupovali v cykliservisu 12", 10 nesedelo..
Díky, jsem to asi nějak přehlídla
Hned zítra to zkusím pořešit.
@Tina007 tak prvni prochazka za nami a musim rict, ze teda super.
Jsem nadsena, jak jsme vsechno tak projeli s lehkym houpanim I takovou cestu poskladanou z kamenu ruznych vysek, ktera je fakt silena. Pohupuje se v podstate jako nas klasicky ctyrkolovy houpak (peg perego classico), coz jsem teda ani necekala. Ale je to moje prvni trojkolka a trochu si clovek musi zvyknout na tu manipulaci. na horsi ceste mi prislo lepsi si zaaretovat to kolecko. Ale mozna, ze je to jen ze zvyku, ze houpak drzi stopu a musis predek nadzvednout, abys zatocila.
Takze ja jsem zatim absolutne spokojena. Jezdime s korbickou a ani v te se moc netrese. A korbicka je o chlup delsi nez Peg Perego Navetta XL, ale zase je uzsi.
a to skladani je bezva. Ani nebudeme potrebovat do zahranici golfak, protoze bez tech kolecek se vejde po sedacku k malemu. Takte skladnost taky bozi.
jsem opravdu spokojena a prijde mi srovnatelny s Easy walkerem, ktery ma bratr..
takze zatim jsem fakt nadsena!!! ![]()
@Alkelita Dekuju za info! A prosim, kde jste ho koupili za tu akcni cenu?
Detsky dum v Praze na Chodove, kousek od D1
ale to bylo asi hen vikendova akcs, nevim jak dlouho to tam bude..