Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7
26.10.14 21:55

Britax B Motion zvažuji. Máte některá zkušenosti, jak zvládá horší terén? Nebo je hlavně do města?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
26.10.14 21:58

@Desires Já ho používám tak i tak a spokojená jsem :-)

Holky jaký máte zimní teplý fusak prosím? Potřebuji, aby měl uvnitř dole omyvatelnou část na botičky, pro dítě 1-1,5 roku, které bude vystupovat. Tzn. prakticky zapínatelný a mimochodem, musí byt samozřejmě také krásný! :-) Příp. pokud ho máte od někoho ušitý, tak poprosím o link na prodejce a uvítám i fotky ;)

Děkuji :-) :kytka: :mavam:

Příspěvek upraven 26.10.14 v 22:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
26.10.14 22:11
Spis do města. A mne nevyhovuje ani tady, v Praze.
@Desires píše:
Britax B Motion zvažuji. Máte některá zkušenosti, jak zvládá horší terén? Nebo je hlavně do města?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
26.10.14 23:27
@Desires píše:
Britax B Motion zvažuji. Máte některá zkušenosti, jak zvládá horší terén? Nebo je hlavně do města?

Mám tříkolku a terén dává dobře. Čtyřkolka dle ohlasů na FB hůř, přední kolečka jsou příliš mrňavá a protáčí se. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
27.10.14 06:05

@Desires používáme do města i na terén a nám max. vyhovuje, mám 4kolku
@adlita fusak mám Kaiser, je super:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.10.14 14:53

Máte některá zkušenost s Baby Jogger City Elite váhám mezi ním a Britax B-Motion 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.14 10:59

Dobrý den, mám dotaz k Britax B-motion. Píchli jsme přední kolo, nevíte, kde sehnat náhradní duši? Je to atypický rozměr, nikde ho nemají, po telefonu nám z Römeru nebyli schopní poradit, nemají prý ani náhradní kolečka. Asi si kvůli píchlému kolu budu musit koupit nový kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.14 11:21

Tak ke kočárku se prý prodávají pouze celá náhradní kolečka, jedno stojí 400 Kč a čekací doba je měsíc! Kočár máme půl roku, nejezdíme žádný náročný terén, jen po městě. Koupi tohoto kočárku tedy doporučuji dobře zvážit - k náhradním dílům se prostě nedostanete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
31.10.14 11:29

@Desires Elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
31.10.14 11:58

@karimol šikovný tatínek to dokáže i zalepit ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
31.10.14 12:47

@karimol

Nejsem si teď úplně jistý rozměrem, ale tahle duše by tam mohla pasovat:

https://www.cyklosen.cz/…3-4-SV-90-90

Jinak zalepit se do dá určitě taky, kdybych píchnul, tak bych zvažoval i použití nouzové sady pro opravu pneumatik: http://www.conrad.cz/…00ml.k855525

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
31.10.14 13:50

Tak jsem si trochu vylepsila naseho „čerňáka“ na zimu :-) Mame to kočičkové :dance:
Sila nam to opet ZULI ORIGINAL, kdyby se nekdo ptal, tak posilam link na ni predem: http://www.fler.cz/zbozi?…
Je ochotna, rychla a kvalitni. V neposledni rade ma dobre ceny ;)

Porad nevim, jestli koupit i nejaky fusak nebo si vystacim takhle s nanoznikem a s dekou. Az bude poradne mrznout, tak nevim nevim no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
2.11.14 19:12
@Pawpaw píše:
@karimol

Nejsem si teď úplně jistý rozměrem, ale tahle duše by tam mohla pasovat:

https://www.cyklosen.cz/…3-4-SV-90-90

Jinak zalepit se do dá určitě taky, kdybych píchnul, tak bych zvažoval i použití nouzové sady pro opravu pneumatik: http://www.conrad.cz/…00ml.k855525

Na plášti je uveden rozměr 7×1.75, myslíte, že to je stejný rozměr jako 7×1 3/4? Není to jiná tloušťka duše? Jinak zalepit jsme samozřejmě taky chtěli, ale v místě uchycení středové osy je jakási plastová krytka, o které si nejsme úplně jistí, zda je určena k opakovanému sundání - násilím by to šlo, ale jestli pak už definitivně nezničíme celé kolečko. Celé to kolo je jaksi kompaktní, těžko z něj ten plášť nějak svléknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
2.11.14 19:34

@karimol Tak z logiky věci, 0,75 a 3/4 je jedno a to samé, pokud si z hodin matematiky dobře pamatuji :) Jen jiný způsob zapsáno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7266
2.11.14 19:47

Tak my máme čtyřkolku a jezdíme skoro jenom terény (jinak bychom museli po silnici) a zatím jsme projeli úplně vším. Jinak ty čekací lhůty na vše… sháněla jsem fusak a všechny eshopy psali, že za měsíc a vůbec se to neměnilo, tak jsem na 3 napsala dotaz a z jednoho mi odpověděli, že fusaky tam ještě mají (i když na stránkách bylo vyprodáno). Takhle to bylo i s těmi pevnými koly, ale ty jsme nakonec nekoupili (uvidíme až podle toho, kolik nám tu napadá sněhu a jak to půjde s těmi původními.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí