Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Taky mám nánožník, zateplený zn. Ivemababy a myslím že pro chodícího prcka je dostačující. Aspoň u nás to tak bylo, stejně byl oblečený v kombinéze protože celou dobu nechtěl jen sedět v kočárku…a ve fusaku(emitex) byl v kombinéze napresnutý…no nevím podle čeho výrobce uvádí do 3 let ![]()
Takže za nás kombinéza + nánožník, na podzim deka + nánožník. ![]()
@vodolejka No jakoze diky za radu. Zatim porad nevim, jestli poridit nanoznik nebo fusak. Asi jedno nebo druhe, obe asi ne ![]()
To asi fakt záleží jestli budete z kočárku vystupovat ven nebo doma napasujete do kočárku a vytáhnete prcka zase až doma.
@zabwicka no a co je lepsi, kdyz budeme vystupovat? nanoznik nebo fusak?
@adlita u nás se víc osvědčil ten nánožník. Právě kvůli tomu že 2 letý prcek v kombinéze už byl ve fusaku strašně natěsnaný a to máme drobné dítě. Navíc mi na fusaku vadilo, že vždycky když jsem ho rozepínala abych mohla prcka vyndat ven tak se vyvlékl zip a to nasazování když má člověk zmrzlé ruce je taky nanic. Prostor na nožky mě taky neoslovil
přišel mi malý.
Prostě pro mimino co nenosí klasické boty a celou dobu je v kočárku fusak emitex rozhodně doporučuji tj.tak do 1 roku. U staršího rozhodně nánožník a nějakou teplejší vložku do kočárku.
Já měla nánožník na malé miminko do toho Phil and Teds a měla jsem v tom ještě tenký fusak…jinak staršího jsem měla ve fusaku už i chodícího, odendaný spodek, ale pravda je, že on je drobek.
@zabwicka píše:
Taky mám nánožník, zateplený zn. Ivemababy a myslím že pro chodícího prcka je dostačující. Aspoň u nás to tak bylo, stejně byl oblečený v kombinéze protože celou dobu nechtěl jen sedět v kočárku…a ve fusaku(emitex) byl v kombinéze napresnutý…no nevím podle čeho výrobce uvádí do 3 let
Takže za nás kombinéza + nánožník, na podzim deka + nánožník.
@zabwicka No moji holcicce byl ted 1 rok a uz zacina chodit sama, tkz asi budeme casto vystupovat. Tak mozna teda asi spis ten nanoznik.
Dela se originalni nanoznik na Britax nebo se to da resit jen univerzalama nebo usit? Nevite nekdo? Jdu hledat na net.
Tak jsem objednala originalni nanoznik. Nasla jsem ho na netu za 475 Kc
levneji uz to nejde. Spis me mrzi, ze delaji jenom cerny. Kdyz mam cerny kocarek, tak to bude slusny bubakov
No tak holt koupim barevnu deku teplou a uvidim, jestli to bude stacit. Mozna se na fusak fakt vyprdnu. Snad pujde ten nanoznik dobre nasazovat a ovladat ![]()
Tak ja mam nanoznik i fusak…přes fusak pekne nanoznik, aspoň to nebude sklouzávat. Tot ma zkušenost
Takze ua me je nej mit oboje..
@adlita on ten nanoznik je spise na podzim, myslim, ze v zime to stacit nebude, to chce i fusak…
@Petta29 No tak to kdyztak poresim operativne v prubehu podzimu
Diky za rady.
Ahojky všem zvažuji výměnu kočárku mám Britax B-Motion je faj moc se nam líbil ale…je neskutečně těžky a nastoupit v Praze do tramvaje s ochotou kolemjdoucích je dost pruda zvlášť když naš malý ma v 18m 13kg. Chtěla jsem hned od začátku PP Book ale nakonec jsme z manželem vybrali Britax že je vic do terénu jeli jsme tehdy na Šumavu(a jezdili jen po zpevněných cestách tak ani nebylo třeba teréni kočár hahaha)Strašně moc věcí me na Britxu štve váha, polohování, košík, nedomyšlená boudička i když tu jsem si nechala přešít a nejvíc asi to že nejde tlačit jednou rukou děsně se s ním nadřete. Trochu se bojím jit do prodeje nebo do vyměny že pak budem litovat(v testech PP oproti Britaxu uplně selhal)do terénu moc nejezdím ale sem tam lesní cesta, zoo, pláž, písek a v Praze kostky. Mám měnit???Prosím o jakýkoli názor díky. Lucka