Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
27
8.9.14 12:22

Mi se taky jinak moc líbí, v obchodě to byla láska na první pohled. Sice by mi asi stačil i ten z Polska, ale nakonec jsem manžela do toho obchodu dotáhla, a tak dlouho hustila až mu nezbylo nic jiného než mi ho koupit, jinak by o de mě neměl klid :lol: Stouplo mi sebevědomí, skoro každá mamina se za mnou otáčí když jedu, mám ho v červené barvě tak nejde přehlédnout :dance: Hold si na to najíždění budu muset nějak zvyknout. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.9.14 12:39

@myslacek Tak zkus zaaretovat ta kolecka. Ovlada se tak pak jeste o neco lepe, co se obrubniku tyce. Je to pak ale zase horsi na zataceni no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
8.9.14 13:44

Já mám ctyrkolku. Možná je to o tom jak máte nastavenou výšku madla. Já mám skoro 180 cm… Madlo je nastaveno tak, že asi to těžiště je tak blbě, že se najizdi na patníky blbě. Ale jak říkám, je to jediná vada a jsem vcelku jinakspoko:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.9.14 14:29

No to najíždění je fakt za trest…jezdíme už 2 měsíce, trošku jsem si zvykla, ale jsem z toho nešťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
8.9.14 15:06
No já mám už několikátý kočárek a tento má nejnižší bočnice u košíku ze všech…vypadávají věci. Prostě jedinně tašku na řidítka, jinak hrozí ztráty. Nechám si na to něco ušít společně se clonou na stříšku :)
@Petta29 píše:
Tak i ja uz jsem zjistila, ze najizdeni na patniky je na prd :zed: Ale jinak jsem s kocarkem spokojena, kosik mi prijde fajn :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.9.14 11:12

Ahojte :), uz jsem taky mezi vama. Vcera jsem koupila Britax 3, kupovala jsem ho do terenu, tak jsem zvedava, jak uspeje ;).mam cervenou barvu a je teda nadherna, krasna jasna barva. Hneda se mi libila taky, ale tech jezdi mraky:). Jinak jsem zkousela kocarek nadzvednout, jako bych najizdela na obrubniky a jde to dobre, tak nevim, jestli to neni jen problem ctyrkolek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.9.14 11:17

@EtaOva A jak je stabilni? Ja mela ted na dovce golfky uplne jine znacky, ale byla to 3-kolka a byla jsem z ni uplne nestastna. Jak na ni nejsem zvykla, tak jsem do zatacek mela tendenci cely kocarek vyklopit spis na bok nez zatocit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.9.14 11:29

@adlita no ono neni 3 kolka jako jako 3 kolka…musi byt fakt dobre udelana a vyvazena…ja uz mela Jane slalom pro a ten byl teda super :palec:, zkousela jsem ho vylozene vyklopit i s malym a kocar zpatky dosedl na zadni kola, prevratit proste nesel…podle rozmeru konstrukce by mel byt Britax stejnej, ale venku to jeste ozkousene nemam, tak uvidim a dam vedet…jinak se ovlada dobre, pri zataceni se urcite neprevraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.9.14 12:13

Nepřevrací se, s odaretovaným kolem vůbec, se zaaretovaným je to o cviku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.9.14 17:52

@Fjodorka a jak jsi spokojena? Co ty obrubniky? Najizdi se ti taky spatne jak holkam?

A chtela jsem se zeptat, cim dofukujete kolecka? Normalni pumpickou na kola? Musim nejakou koupit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
13.9.14 18:23

@EtaOva Já jsem velmi spokojená, ale já měla predtim hroznou priseru, takže bych asi byla spokojená s kdecim. Na obrubnik najizdi dobře, asi dvakrát mi to šlo ztuha a pak už uplne samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
13.9.14 18:53

@Fjodorka super, oni vetsinou kocarky casem meknou(to pruzeni), tak asi i tento :)…mne proslo rukama kocarku uz vic, tak jsem zvedava, ale brala jsem ho vylozene jako terenaka, tak se tesim az vyjedem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
14.9.14 18:49

Ahoj, nevíte jestli lze použít na b motion barevný set na affinity? http://www.detskydum.cz/…nity-318501/
mají stejné ty boudičky? u té vnitřní vložky by to bylo asi jedno, ale nejsem si jistá právě tou boudou.
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
14.9.14 19:06

A ještě jeden dotaz. jaká korba je větší affinity nebo ta druhá? http://www.detskydum.cz/…l-mo-389401/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
14.9.14 19:12

@adell prodavačka nám ukazovala vnitřní vložky obou korbiček, jsou stejné, jen ta affinity má v oblasti hlavičky mírné zúžení, jakoby zakulacení. My koupili affinity, líbilo se mi stínítko proti slunci či větru na stříšce i na nánožníku korby. Ta druhá mi přišla moc otevřená, ale záleží co vám víc vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí