Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Mi se taky jinak moc líbí, v obchodě to byla láska na první pohled. Sice by mi asi stačil i ten z Polska, ale nakonec jsem manžela do toho obchodu dotáhla, a tak dlouho hustila až mu nezbylo nic jiného než mi ho koupit, jinak by o de mě neměl klid
Stouplo mi sebevědomí, skoro každá mamina se za mnou otáčí když jedu, mám ho v červené barvě tak nejde přehlédnout
Hold si na to najíždění budu muset nějak zvyknout. ![]()
@myslacek Tak zkus zaaretovat ta kolecka. Ovlada se tak pak jeste o neco lepe, co se obrubniku tyce. Je to pak ale zase horsi na zataceni no.
Já mám ctyrkolku. Možná je to o tom jak máte nastavenou výšku madla. Já mám skoro 180 cm… Madlo je nastaveno tak, že asi to těžiště je tak blbě, že se najizdi na patníky blbě. Ale jak říkám, je to jediná vada a jsem vcelku jinakspoko:-)
No to najíždění je fakt za trest…jezdíme už 2 měsíce, trošku jsem si zvykla, ale jsem z toho nešťastná…
@Petta29 píše:
Tak i ja uz jsem zjistila, ze najizdeni na patniky je na prdAle jinak jsem s kocarkem spokojena, kosik mi prijde fajn
Ahojte
, uz jsem taky mezi vama. Vcera jsem koupila Britax 3, kupovala jsem ho do terenu, tak jsem zvedava, jak uspeje
.mam cervenou barvu a je teda nadherna, krasna jasna barva. Hneda se mi libila taky, ale tech jezdi mraky:). Jinak jsem zkousela kocarek nadzvednout, jako bych najizdela na obrubniky a jde to dobre, tak nevim, jestli to neni jen problem ctyrkolek…
@EtaOva A jak je stabilni? Ja mela ted na dovce golfky uplne jine znacky, ale byla to 3-kolka a byla jsem z ni uplne nestastna. Jak na ni nejsem zvykla, tak jsem do zatacek mela tendenci cely kocarek vyklopit spis na bok nez zatocit ![]()
@adlita no ono neni 3 kolka jako jako 3 kolka…musi byt fakt dobre udelana a vyvazena…ja uz mela Jane slalom pro a ten byl teda super
, zkousela jsem ho vylozene vyklopit i s malym a kocar zpatky dosedl na zadni kola, prevratit proste nesel…podle rozmeru konstrukce by mel byt Britax stejnej, ale venku to jeste ozkousene nemam, tak uvidim a dam vedet…jinak se ovlada dobre, pri zataceni se urcite neprevraci ![]()
Nepřevrací se, s odaretovaným kolem vůbec, se zaaretovaným je to o cviku ![]()
@Fjodorka a jak jsi spokojena? Co ty obrubniky? Najizdi se ti taky spatne jak holkam?
A chtela jsem se zeptat, cim dofukujete kolecka? Normalni pumpickou na kola? Musim nejakou koupit ![]()
@EtaOva Já jsem velmi spokojená, ale já měla predtim hroznou priseru, takže bych asi byla spokojená s kdecim. Na obrubnik najizdi dobře, asi dvakrát mi to šlo ztuha a pak už uplne samo.
@Fjodorka super, oni vetsinou kocarky casem meknou(to pruzeni), tak asi i tento
…mne proslo rukama kocarku uz vic, tak jsem zvedava, ale brala jsem ho vylozene jako terenaka, tak se tesim az vyjedem
Ahoj, nevíte jestli lze použít na b motion barevný set na affinity? http://www.detskydum.cz/…nity-318501/
mají stejné ty boudičky? u té vnitřní vložky by to bylo asi jedno, ale nejsem si jistá právě tou boudou.
díky
A ještě jeden dotaz. jaká korba je větší affinity nebo ta druhá? http://www.detskydum.cz/…l-mo-389401/
@adell prodavačka nám ukazovala vnitřní vložky obou korbiček, jsou stejné, jen ta affinity má v oblasti hlavičky mírné zúžení, jakoby zakulacení. My koupili affinity, líbilo se mi stínítko proti slunci či větru na stříšce i na nánožníku korby. Ta druhá mi přišla moc otevřená, ale záleží co vám víc vyhovuje…