Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@anylek Žádný fusak nebude sjíždět, pokud se prostrčí kšíry dírama ve fusaku. To je moje zkušenost s více kočárky… A když se to ještě pojistí nánožníkem, tak to nesjede..
Petro79, o jakých tyčkách mluvíte? O tom co je u hlavy i v nohách schované pod bílou látkou? to je vyztužení, musí se zaklapnout do té spodní desky, ale jak myslíte, že by se bouchala? U nás vše ok. Nemůžu si vynachválit, neměnila bych zatím, i když jsme na začátku užívání.
@Janav77 to se zaklapnout nedá. je to přivařený k horní tyči u korby co je okolo.
Holky my mame tak uzasny kocarek! Neskutecne me na dovolene chybel. Koupila jsem pouzite golfky, protoze jsem se bala, ze nam je znici v letadle, ale to se teda nedalo srovnat. Priste beru nas kocarek Britax, protoze je proste super a na dovcu by byl mnohem lepsi ![]()
„@petra79“ píše: :https://www.emimino.cz/profil/janav77/ to se zaklapnout nedá. je to přivařený k horní tyči u korby co je okolo.
ty jo vůbec nevím, co myslíte…u normální hluboký korby od britaxu?
Holkyyyy, jde britax sporťáček i do uplnyho lehu? a jak řešíte úplný sed??
Peťo řeším to, bo ji mám taky a tohle tam nemám…přece nejsou dva druhy konstrukce?
@evicttas sportak jde do úplného lehu:-) a sed není úplně v rovině, ale to jsem neresila, mám silnější vložku, tak nám to nijak nevadilo
Neměla byste některá zájem o 4 kolový motion, úplně nový v krabici, za 6000 Kč? Paní, která mi prodává 3kolku přes dodavatele, má tyhle tři doma a potřebuje se jich zbavit, asi málo místa
Reklamace normálně přes ni (má eshop), nebo rovnou přes babydirect. Od každé barvy má jeden.
Holky košík je naprd, nenechávali jste si některá ho nějak přesít?
Tak i ja uz jsem zjistila, ze najizdeni na patniky je na prd
Ale jinak jsem s kocarkem spokojena, kosik mi prijde fajn ![]()
Já mám čtyřkolku, a to najíždění je vážně za trest. Mám ještě sporťák z Polska z 3 kombinace, a s ním se najíždí parádně. Nevím, kde soudruzi udělali chybu, ale manžel je pěkně na…ý, a nechce mi s ním kvůli tomu jezdit. ![]()
@myslacek Tak treba vam proste nesedne. Ja jsem z Britaxu unesena
Je to v podstate muj treti sportak a az ted chodim rada s kocarkem ven, jinak to bylo spis utrpeni. Chvili trvalo nez jsme vybrali ten spravny pro nas do naseho prostredi v okoli domu. Mam take 4-kolku a najizdi se mi s nim uplne skvele.