Britax B Motion

• Fotoalbum (74)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2449
25.8.14 09:30

@anylek Žádný fusak nebude sjíždět, pokud se prostrčí kšíry dírama ve fusaku. To je moje zkušenost s více kočárky… A když se to ještě pojistí nánožníkem, tak to nesjede..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
30.8.14 17:19

Petro79, o jakých tyčkách mluvíte? O tom co je u hlavy i v nohách schované pod bílou látkou? to je vyztužení, musí se zaklapnout do té spodní desky, ale jak myslíte, že by se bouchala? U nás vše ok. Nemůžu si vynachválit, neměnila bych zatím, i když jsme na začátku užívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
30.8.14 19:00

@Janav77 to se zaklapnout nedá. je to přivařený k horní tyči u korby co je okolo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
30.8.14 19:15

Holky my mame tak uzasny kocarek! Neskutecne me na dovolene chybel. Koupila jsem pouzite golfky, protoze jsem se bala, ze nam je znici v letadle, ale to se teda nedalo srovnat. Priste beru nas kocarek Britax, protoze je proste super a na dovcu by byl mnohem lepsi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.8.14 23:08

„@petra79“ píše: :https://www.emimino.cz/profil/janav77/ to se zaklapnout nedá. je to přivařený k horní tyči u korby co je okolo.

ty jo vůbec nevím, co myslíte…u normální hluboký korby od britaxu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
1.9.14 11:18

Myslím hlubokou od britaxu.to je jedno neřešte to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.9.14 11:57

Holkyyyy, jde britax sporťáček i do uplnyho lehu? a jak řešíte úplný sed??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.9.14 12:11

Peťo řeším to, bo ji mám taky a tohle tam nemám…přece nejsou dva druhy konstrukce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.9.14 14:27

@evicttas sportak jde do úplného lehu:-) a sed není úplně v rovině, ale to jsem neresila, mám silnější vložku, tak nám to nijak nevadilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
3.9.14 13:02

Neměla byste některá zájem o 4 kolový motion, úplně nový v krabici, za 6000 Kč? Paní, která mi prodává 3kolku přes dodavatele, má tyhle tři doma a potřebuje se jich zbavit, asi málo místa :mrgreen: Reklamace normálně přes ni (má eshop), nebo rovnou přes babydirect. Od každé barvy má jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
7.9.14 22:28

Holky košík je naprd, nenechávali jste si některá ho nějak přesít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2449
8.9.14 07:45

Tak i ja uz jsem zjistila, ze najizdeni na patniky je na prd :zed: Ale jinak jsem s kocarkem spokojena, kosik mi prijde fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
8.9.14 09:08

@Petta29 jakto? Zveda se tezko? A mas 3kolku nebo 4? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.9.14 10:52

Já mám čtyřkolku, a to najíždění je vážně za trest. Mám ještě sporťák z Polska z 3 kombinace, a s ním se najíždí parádně. Nevím, kde soudruzi udělali chybu, ale manžel je pěkně na…ý, a nechce mi s ním kvůli tomu jezdit. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
8.9.14 11:02

@myslacek Tak treba vam proste nesedne. Ja jsem z Britaxu unesena :-) Je to v podstate muj treti sportak a az ted chodim rada s kocarkem ven, jinak to bylo spis utrpeni. Chvili trvalo nez jsme vybrali ten spravny pro nas do naseho prostredi v okoli domu. Mam take 4-kolku a najizdi se mi s nim uplne skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí