Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
13.7.14 12:15

@kotyk Super, díky! Tak já to taky zkusím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.7.14 12:21

@babynka My s ním jezdíme cca 4 měsíce a dobrý, jen mám následující problém s jedním kolečkem…nevím, jestli to je na reklamaci :( Co myslíte? Když ho vypustím a opatrně napustím, je vše v pořádku, ale po pár jízdách se to zase vyboulí! Na funkčnost to nemá vliv, ale nějak mě to rozčiluje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.14 13:30

@babynka u nás je pořád s kočárkem velká spokojenost, jezdíme hodně:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
13.7.14 13:34

@Ivana451 zřejmě je to defekt z toho vypuštění, napuštění. Mě by to asi vadilo, reklamovala bych. Přeci jenom, je to kočárek nový a nestojí 2tis.,ale skoro 7tis. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.7.14 14:15

Ach jo, myslela jsem si to :? Kupovali jsme ho na netu a nemužu si dovolit být bez kočárku, ale pořád na to musím koukat a připadá mi, že si toho musí každý všimnout…což je blbost :D Normální lidi koukají do kočárku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.7.14 14:59

@Ivana451 Asi bych take reklamovala. Casem se to muze zhorsit, clovek nikdy nevi, aby to pak treba neslezalo uplne :-/ Ja kdyz chtela reklamovat kocar, tak mi nabidli nahradni po dobu reklamace :-) ale nakonec to nebyla potreba, vymenily mi kus za kus primo na prodejne za vystaveny a bylo po problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
13.7.14 15:16

@adlita Jůůů, to by bylo skvělé :think: Děsím se, že jim to bude trvat měsíc…prodejnu mám daleko, navíc servis mají snad v Brně a to je ještě dál :mrgreen: Vznesla jsem dotaz v prodejně, tak uvidíme. Myslím, že to bude na výměnu celého kolečka…za 3 týdny se chystáme na dovču, tak to zatím vydržíme :D Resp. musíme! Mockrát díky za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
13.7.14 23:03

Já myslím, že tady vymění celé kolo a to je hned. Sundavání je hračka, takže předpokládám, že reklamace se asi nepotáhne.

U nás zatím spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
13.7.14 23:15

@Ivana451 Me prijde, ze se v prodejci docela snazi. Nekolik veci pro malou se uplne nevyvedlo, prestoze byly drahe a prodejci, at uz to byl internetovy e-shop nebo kamenna prodejna, se docela snazili to rychle vyresit a pomoci :-) Zatim se mi nestalo, aby nam nekdo neco neuznal. Vrhni se do toho a uvidis. Takhle nad tim budes porad premyslet a bude te to stvat. Me osobne vazdy kazdy „vrz“ :-D a resim vsechno radsi hned. Aktualne jsme vymenili zcela novou autosedacku jenom proto, ze v ni mala rvala jako blazen. Holt mela super hodnoceni na dTestu, ale dite v ni byt nechtelo = duvod k reklamaci zadny a i tak nam vratili penize :-) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.7.14 09:53

@adlita mužů se zeptat, jaká to byla autosedacka, která nevyhovovala a která je ted ok? Právě, jsem ve fazi vybírání:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
14.7.14 09:57

@anylek Jasne, poslu do SZ, at nemenime tema tehle diskuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.7.14 10:01

Britax B Motion 4 vs. Maxi Cosi Mura 4

Ahoj holky, tuto diskusi uz nejaky cas sleduji, nicmene chtela bych se zeptat jeste konkretneji. Premyslim o Britax B Motion 4, moc se mi libi, ale slysela jsem o nem poprve az pred dvema mesici. Jako svuj jediny kombinovany kocarek jsem mela Maxi Cosi Mura 4 a byla jsem hodne spokojena, hlavne s korbickou, s ovladanim, jen vim, ze ten sportak mel trochu mouchy, ale nic extra. Nicmene se chci zeptat - muze nektera z Vas porovnat tyto dva kocarky, B Motion 4 vs. Mura 4? Rodit bych mela na konci ledna 2015. Jinak u toho Britaxu sportaku mne trochu desi to polohovani, jak tu popisujete a ten podnoznik nebo jak se tomu rika :D To treba u Mury bylo uplne ok. Nepotrebuju polohovani do uplneho lehu, jen treba u Mury mne trochu zlobila striska, blbe se otevirala/zavirala a byla takova „kratka“. Jinak tobyl kocarek dobry a prostorny. Naprosto skvely kola a rukojet taky ok. Nejezdim zadny crossy, ale jsem dost aktivni a tak furt nekde litame. MHD v Praze casto, u baraku les, botanicka a mela bych nekdy na podzim kupovat auto, takze budu i skladat do auta (haha, az si udelam ridicak), ale u toho nevidim takovy problem.. Mate nekdo zkusenosti nebo mohli bysme mi poradit? Budu rada, dekuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.7.14 14:35

Zdravím, před pár dny jsem tu řešila porouchané kolečko, tak se chci podělit, jak to dopadlo. V obchodě maximálně vstřícní, v pátek mi přijde nové :palec: Nechtěli po mně fakturu ani záručák, prostě nic! Mohu jen doporučit! Taky jsem jim to vlastně slíbila :D Takže nebojte se nákupu v eshopu kreslené postavičky od p. Zdeňka Milera :dance: A díky za radu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
23.7.14 15:59

@Ivana451 Tak gratuluji, budes mit klid konecne uz :-)

Me pro zmenu zacina Britax lehce vrzat. Nedari se mi identifikovat, odkud to jde. Jak to promazavate? Kde vsude? Jedno promazani uz probehlo a bez efektu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
23.7.14 17:10

@adlita nám pomohl silikonovy olej, promazat všude, ale hlavně, pokud skladas hodně, tak v těch kloubech, slož/rozlož, ať se to tam dostane všude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí