Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@babynka My s ním jezdíme cca 4 měsíce a dobrý, jen mám následující problém s jedním kolečkem…nevím, jestli to je na reklamaci
Co myslíte? Když ho vypustím a opatrně napustím, je vše v pořádku, ale po pár jízdách se to zase vyboulí! Na funkčnost to nemá vliv, ale nějak mě to rozčiluje ![]()
@babynka u nás je pořád s kočárkem velká spokojenost, jezdíme hodně:-)
@Ivana451 zřejmě je to defekt z toho vypuštění, napuštění. Mě by to asi vadilo, reklamovala bych. Přeci jenom, je to kočárek nový a nestojí 2tis.,ale skoro 7tis. ![]()
Ach jo, myslela jsem si to
Kupovali jsme ho na netu a nemužu si dovolit být bez kočárku, ale pořád na to musím koukat a připadá mi, že si toho musí každý všimnout…což je blbost
Normální lidi koukají do kočárku ![]()
@Ivana451 Asi bych take reklamovala. Casem se to muze zhorsit, clovek nikdy nevi, aby to pak treba neslezalo uplne :-/ Ja kdyz chtela reklamovat kocar, tak mi nabidli nahradni po dobu reklamace
ale nakonec to nebyla potreba, vymenily mi kus za kus primo na prodejne za vystaveny a bylo po problemu.
@adlita Jůůů, to by bylo skvělé
Děsím se, že jim to bude trvat měsíc…prodejnu mám daleko, navíc servis mají snad v Brně a to je ještě dál
Vznesla jsem dotaz v prodejně, tak uvidíme. Myslím, že to bude na výměnu celého kolečka…za 3 týdny se chystáme na dovču, tak to zatím vydržíme
Resp. musíme! Mockrát díky za rady ![]()
Já myslím, že tady vymění celé kolo a to je hned. Sundavání je hračka, takže předpokládám, že reklamace se asi nepotáhne.
U nás zatím spokojenost ![]()
@Ivana451 Me prijde, ze se v prodejci docela snazi. Nekolik veci pro malou se uplne nevyvedlo, prestoze byly drahe a prodejci, at uz to byl internetovy e-shop nebo kamenna prodejna, se docela snazili to rychle vyresit a pomoci
Zatim se mi nestalo, aby nam nekdo neco neuznal. Vrhni se do toho a uvidis. Takhle nad tim budes porad premyslet a bude te to stvat. Me osobne vazdy kazdy „vrz“
a resim vsechno radsi hned. Aktualne jsme vymenili zcela novou autosedacku jenom proto, ze v ni mala rvala jako blazen. Holt mela super hodnoceni na dTestu, ale dite v ni byt nechtelo = duvod k reklamaci zadny a i tak nam vratili penize
![]()
@adlita mužů se zeptat, jaká to byla autosedacka, která nevyhovovala a která je ted ok? Právě, jsem ve fazi vybírání:-)
Ahoj holky, tuto diskusi uz nejaky cas sleduji, nicmene chtela bych se zeptat jeste konkretneji. Premyslim o Britax B Motion 4, moc se mi libi, ale slysela jsem o nem poprve az pred dvema mesici. Jako svuj jediny kombinovany kocarek jsem mela Maxi Cosi Mura 4 a byla jsem hodne spokojena, hlavne s korbickou, s ovladanim, jen vim, ze ten sportak mel trochu mouchy, ale nic extra. Nicmene se chci zeptat - muze nektera z Vas porovnat tyto dva kocarky, B Motion 4 vs. Mura 4? Rodit bych mela na konci ledna 2015. Jinak u toho Britaxu sportaku mne trochu desi to polohovani, jak tu popisujete a ten podnoznik nebo jak se tomu rika
To treba u Mury bylo uplne ok. Nepotrebuju polohovani do uplneho lehu, jen treba u Mury mne trochu zlobila striska, blbe se otevirala/zavirala a byla takova „kratka“. Jinak tobyl kocarek dobry a prostorny. Naprosto skvely kola a rukojet taky ok. Nejezdim zadny crossy, ale jsem dost aktivni a tak furt nekde litame. MHD v Praze casto, u baraku les, botanicka a mela bych nekdy na podzim kupovat auto, takze budu i skladat do auta (haha, az si udelam ridicak), ale u toho nevidim takovy problem.. Mate nekdo zkusenosti nebo mohli bysme mi poradit? Budu rada, dekuju..
Zdravím, před pár dny jsem tu řešila porouchané kolečko, tak se chci podělit, jak to dopadlo. V obchodě maximálně vstřícní, v pátek mi přijde nové
Nechtěli po mně fakturu ani záručák, prostě nic! Mohu jen doporučit! Taky jsem jim to vlastně slíbila
Takže nebojte se nákupu v eshopu kreslené postavičky od p. Zdeňka Milera
A díky za radu ![]()
@Ivana451 Tak gratuluji, budes mit klid konecne uz ![]()
Me pro zmenu zacina Britax lehce vrzat. Nedari se mi identifikovat, odkud to jde. Jak to promazavate? Kde vsude? Jedno promazani uz probehlo a bez efektu.
@adlita nám pomohl silikonovy olej, promazat všude, ale hlavně, pokud skladas hodně, tak v těch kloubech, slož/rozlož, ať se to tam dostane všude:-)