Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...@katarina82 Jojo, je tam nějaký vatelín. Objemné to není, sedí to tam akorát a to samé i ty potahy na popruhy. Na madlo jsem posilala rozmery: delka s latkou 36 cm a obvod 13 cm, tak predpokladam, ze usila tento rozmer. Kocarek je v kocarkarne, tak na to mrknu jeste zitra, kolik to presne ma ![]()
A jestli to nejak nekomu pomuze, tak jsem si dala dost praci s pomerovanim sedaku a vyrezu na otvory pro popruhy. Tkz tady je prip. fotka a muzete ji klidne pouzit, pokud vam bude nekdo neco taky sit na miru. Hl. me pak nekamenujte, ze jste chtely rozmery jinak jo?
Me to presne takhle sedi a vyhovuje. Mozna by chtel nekdo sedak o fous sirsi, je tam jeste cca 2 cm prostor, ale myslim, ze uz by se to pak trochu krcilo, coz jsem nechtela.
Příspěvek upraven 07.06.14 v 21:35
@adlita Mě ta fotka s rozměry nejde otevřít
A já bych ji moc chtěla ![]()
@katarina82 Neni zac
To mereni byl fakt opruz, tak at to nedela nekdo zbytecne taky. Tedy to mereni jeste slo, ale pachat ten obrazek nekdy o pulnoci, kdyz na to byl konecne cas… ![]()
@adlita Na tohle jsem antitalent, ten obrázek by mi trval dva dny a vypadal by tedy úplně jinak než ten tvůj
![]()
@katarina82 Ja jsem nechutne peclivej clovek
Je to dost obtezujici vlastnost, ktera terorizuje predevsim me samotnou a nekdy bohuzel i me okoli
![]()
@adlita
Každý má něco, pečlivost mi příjde docela pozitivní ![]()
A na kolik tě to vyšlo? Je to fakt moc hezké, furt na to koukám ![]()
@katarina82 Nakonec myslim asi 1571 Kc vc. bavlnene deky (ta na fotce neni videt). Jsem si porad neco vymyslela, tak castka rostla a rostla. Ale stejne si myslim, ze je to dobra cena za tolik veci. Ta taska je taky docela fajn. Sice jsem z druheho kocarku zvykla na vetsi prebalovacku, ale taky je podstatne tezsi, kdyz ji mam nest na rameni, tkz i ta je ok ![]()
Taky přikládám slíbené foto, jinak @adlita krásný!
![]()
K vložce máme ještě stejnou deku se sovičkou.
@triada Taky krásné, taky budu mít tyrkysovou, kdo ti to šil?
@triada Diky
Ta tyrkysova s hnedou je taky super, takova kombinace by me asi nenapadla a vypada to moc pekne ![]()
@adlita Mě by ta kombinace taky nenapadla, proto jsem se tu už předkoupí hnědého ptala. Takže mě se taky šije tyrkysová, ale nechávám ušit i světlejší, páč jsem se zamilovala do téhle koníkové látky
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Dál pak chci limetkovou a tuhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?…