Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Zdravím dámy a dovoluji se připojit k debatě o pláštěnce. Taky se mi nechtělo vyhazovat peníze za originálku, tak jsem koupila tuhle http://www.spuntik.cz/…g-universal/ na obrázku vypadá dost divoce uznávám, ale ve skutečnosti jsem maximálně spokojená neboť mi schová i koš. Než jsem jí koupila podařilo se mi na B-motion napasovat i originál Jané na golfky energy, ale není to úplně ono.
@katarina82 fusak Cocoon, ten je pěkný. Myslíš, že je vhodný i na zimu? A vydrží pak i na větší prcky? Já chtěla objednávat pinkie, ale pinkie vidím na každém druhém kočárku a nějak se mi to přestává líbit, tak nevím ![]()
@anylek Je to ve stylu Lodgeru, maminy si ho chválí, takže určitě to nebudou vyhozené peníze. Já zvažovala i originál Lodger, ale nemá žádnou ochranu před ušpiněním nožičkama a některé holky, co mají Lodger i psaly-tedy né zaryté Lodgerky
, že pro chodící dítko by vzaly Emitex Cocoon, právě kvůli těm omyvatelným částem v nožičkách.
Jinak já měla do teď Emitex Combi a ten jsem poslala už dál, velké, neforemné něco… Ale na holky jsem ho používala sem tam.
Jinak k Pinkie… Taky mám ten pocit, je to všude. Navíc já mám doma jednu podložku a že bych byla nějak odvařená z kvality… Kamarádka minulý měsíc koupila nějakou sukýnku za 400kč, po jednom praní je barva vybledlá jak blázen a to měla prášek na ochranu barvy, tak se mlátí do hlavy, že ji vůbec koupila
Ale já jinak nic jiného, než tu podložku neměla, takže až tak nemůžu soudit
Jen tedy ta podložka za 570kč…no…kvalita, řekla bych, té ceně neodpovídá.
@katarina82 díky za typ
tak to ještě promyslím. Pinkie má krásné barvy, ale drahé ty podložky, já měla jednu od Emitex, ta byla super a teď mám ivemababy a taky celkem fajn…Fusaky taky krásný, ale ty barvy vidím všude
Cena se taky nedá srovnat, jsou drahé i z druhé ruky
@anylek Jenže co jsem studovala diskuze, tak ty podložky se holkám hned opraly, tyrkysová třeba, prý… Takže barvy krásné, ale kdo ví, jak moc to vydrží, no…
Ty máš podložku z Emitexu a sedí do B-motionu? A ta Ivemababy? Která je lepší?
Jinak ten cocoon, myslím ten, co je na fotce. Když si zadáš Emitex cocoon do googlu, tak hned v obrázkách vyjede fotka někoho z diskuzí s vyfoceným prckem, čtvrtá fotka. Je na něm vidět, jak je velký ![]()
@katarina82 jo,taky jsem už na pinkie četla špatné zkušenosti
tak asi vyberu jiný fusak
ještě je čas. Měla jsem od Emitexu vložku aqua, super, byla o něco širší, tak po stranach kočárku chránila hlavičku a mám jarní/podzimní fusak 2v1,ten teď nepoužívám, protože barva aqua/antracit, je sice krásná, ale já mám b motion černý, tak proto.Ted používám vložku xxl+nanoznik od ivemababy. Možná emitex mi přijde o chlup lepší. Ale zase vložka+nanoznik praktičtější, nanoznik je z jedné strany bavlna z druhé flis a je na zipy, tak rozepnes, mám jen podložku, pripnes a máš slabý fusak(deku) ![]()
Tak jsem toho naseho cerneho bubaka trochu vylepsila
Konecne mi prisla nova souprava do kocarku. Delala ji „ZULI original“ z fler.cz, kdyby to nekoho zajimalo. Pani je sikovna, sedi to uplne perfektne a udelala mi ji presne na miru, jak jsem si pozadala. Dneska jsem ji poprve provetrala venku. Ve skutecnosti to vypada lepe. Ta latka je bila, ale doma se nejak nepodarilo vyfotit v umelem osvetleni, tak to vypada nazloutle, coz ale neni ![]()
Tak fusak mám doma a jsem moc spokojená
Je docela silný, propracovaný, hebký-zatím tedy, má ten „nánožník“ nepromokavý. Myslela jsem, že bude nějak přišitý k fusaku, ale není, což je pro mě tedy super, protože nemám pláštěnku a chtěla jsem si nechat ušít nepromokavý nánožník v madle, na nějakou nečekanou přeháňku by to stačilo a když lije, tak ven nechodím. Pláštěnku jsem u předchozích dvou dětí nepoužila snad ani jednou, stačil nánožník, tak se ji nechystám kupovat ani teď.
No a ten, co je součástí fusaku, není přišitý a je tenoučký, takže ho můžu vozit sebou a ušetřím za ušití nánožníku v madle
Jako nesedí nijak extra, je dost velký, ale když je přímo na fusaku, tak se zastrčí pod něj a docela to jde, viz. foto.
Jinak na fotce dítko 70cm, pro představu velikosti.
@katarina82 Díky, jsem z toho nadšená
Snad mi ta euforie vydrží, až ho budu čistit od nějakých dobrot od malé
No ale látka se tváří, že bude pevná a lecos vydrží. Tak uvidíme. Na zimu podzim a zimu pořídím teplejší set v tmavších barvách, tohle je vyloženě celé bavlněné na jaro a léto.
@katarina82 Jsou tam našité dva úzké suché zipy naproti sobě, tkž to stačí přitlačit k sobě. Jsou docela dlouhé, jde to v pohodě. Drží to cca tak 3 cm na každé straně, ale kdybych to více utáhla, šlo by také. Chci to mít volnější, aby kolem mol trochu proudit vzduch k malé. Zítra můžu nafotit nějaký detail, to mě nenapadlo.
@katarina82 Fusak super
Tohle vybirani me ceka nekdy v zari. Zatim to nechci resit, ale jednou budu muset. Zvazuji take usiti na miru, maji velky vyber latek. No jeste uvidim, co vymyslim. Budu se tady inspirovat snad do te doby jeste trosku ![]()
@adlita Jo, nafoť detail, zajímal by mě ten systém
A ten potah na madlo je nějak vycpaný? Jako jestli tam je vatelín nebo nic. Paní, co mi bude šít deku je dělá vycpané vatelínem, se mi to zdá pak tlusté
Můžeš mi dát rozměry toho potahu na madlo, prosím? Vypadá to, že ti tam hezky sedí ![]()
Jinak z toho fusaku jsem zatím nadšená, oproti Emitex Combi 3v1, co jsem měla na holky, je to nebe a dudy. Ještě zvažuji, jestli by třeba nebyla lepší tahle barva ![]()