Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...U B Motion mne štve další věc a to že tam není pláštěnka, protože univerzálka na něj nepasuje. Ale originálku kupovat nebudu, to se ani nevyplatí. U přechozího (již nejmenovaného kočárku
) jsem ji nepoužila ani jednou.
Jinak s jízdou B Motion jsem nadále spokojená. Jen není čas řešit ta zádíčka. Červená barva je super, doplnila jsem černou podložkou z Pinkie, tu už mám po starším prckovi a je na ní červené autíčko ![]()
@vodolejka Proč si myslíš, že se nevyplatí kupovat originál pláštěnku? Já ji používám dost často. ![]()
Já mám uni pláštěnku, kterou mi poradili v obchodě při koupi kočárku a sedí perfektně, má i okýnko. Ta original okýnko asi nemá
a je dražší
@anylek Můžu poprosit o značku a typ té pláštěnky? Je to nějaká ta Emitex?
@triada píše:
@vodolejka Proč si myslíš, že se nevyplatí kupovat originál pláštěnku? Já ji používám dost často.
Ty brďo, koukám, že originálka stojí pětikilo, tak to se opravdu nevyplatí ![]()
@katarina82 ta pláštěnka má malý okýnko, ale aspoň to. Některý ho nemají vubec a to by můj malej v kočárku nevydržel, chce vidět ven:-)
@vodolejka to se moc nevyplatí máš pravdu, už takhle je kočárek dráhy, když je bez doplňků a musí se vše dokupovat zvlášť
@vodolejka Tak já nemám zase nánožník. Pláštěnku používám hodně.
Koupim tu neorigo. Dekuji za tip
nanoznik dam sit, jako u predchoziho kocarku, ale az na podzim.
Holky, jak je to u kočárku s hlubokou korbou? Třepe se při jízdě?
Mám právě strach, že se bude třepat při jízdě a miminku to nebude dělat dobře.
Máte zkušenosti? Měla jsem hlubokou korbu u kočárku slalom pro jane a ten se třepal když se jelo po dlažebních kostkách atd.
Tak já už ho mám taky doma
Jsem ráda, že jsem vzala trojkolku, super jezdí i po naší nerovné zahradě, kola jsou veliké, projede to sníh v pohodě, protože na minulém kočárku jsem měla zhruba stejné a pohoda. A ty nožičky jdou na té tříkolové verzi skoro až do lehu, fakt tam je jen mírný sklon. Měla jsem doma i B-agile a tam byl ten sklon mnohem větší, takže spokojenost
A ta hnědá barva je, podle mě, fakt pěkná. Jsem ráda, že jsem ji přes všechnu tu nechuť k ní
, nakonec vzala
Nemám ráda hnědou, hlavně takové ty teplé a čokoládové odstíny, nedejbože v kombinaci s oranžovou
, tohle je studená, hnědo-šedá, jsem spokojená
Dnes jsem do něj objednala, po dlouhém pročítání diskuzí, fusak Emitex Cocoon, tak se těším
Lákal mě i Lodger, ale nechtělo by se mi vyzouvat boty, ani navlíkat návleky, ani furt prát, navíc za bezva cenu, nebylo co řešit ![]()