Britax B Motion

Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
35489
30.5.14 15:50

U B Motion mne štve další věc a to že tam není pláštěnka, protože univerzálka na něj nepasuje. Ale originálku kupovat nebudu, to se ani nevyplatí. U přechozího (již nejmenovaného kočárku :mrgreen: ) jsem ji nepoužila ani jednou.
Jinak s jízdou B Motion jsem nadále spokojená. Jen není čas řešit ta zádíčka. Červená barva je super, doplnila jsem černou podložkou z Pinkie, tu už mám po starším prckovi a je na ní červené autíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
31.5.14 11:01

@vodolejka Proč si myslíš, že se nevyplatí kupovat originál pláštěnku? Já ji používám dost často. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.5.14 12:34

@vodolejka
Napsala jsem vam sz…dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
31.5.14 12:34

Já mám uni pláštěnku, kterou mi poradili v obchodě při koupi kočárku a sedí perfektně, má i okýnko. Ta original okýnko asi nemá :think: a je dražší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
1.6.14 22:02

@anylek Můžu poprosit o značku a typ té pláštěnky? Je to nějaká ta Emitex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.6.14 08:14

@katarina82 pláštěnka aluspacer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
2.6.14 15:07

@anylek díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
2.6.14 15:34
Já mám 4. kočárek a u všech velmi sporadicky. V 99% stačil nánožník a bouda mi nikdy nepromokla :)
@triada píše:
@vodolejka Proč si myslíš, že se nevyplatí kupovat originál pláštěnku? Já ji používám dost často. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
2.6.14 15:36

Ty brďo, koukám, že originálka stojí pětikilo, tak to se opravdu nevyplatí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.6.14 18:54

@katarina82 ta pláštěnka má malý okýnko, ale aspoň to. Některý ho nemají vubec a to by můj malej v kočárku nevydržel, chce vidět ven:-)
@vodolejka to se moc nevyplatí máš pravdu, už takhle je kočárek dráhy, když je bez doplňků a musí se vše dokupovat zvlášť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
2.6.14 19:06

@vodolejka Tak já nemám zase nánožník. Pláštěnku používám hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
3.6.14 07:17

Koupim tu neorigo. Dekuji za tip :palec: nanoznik dam sit, jako u predchoziho kocarku, ale az na podzim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
4.6.14 13:59

Holky, jak je to u kočárku s hlubokou korbou? Třepe se při jízdě?
Mám právě strach, že se bude třepat při jízdě a miminku to nebude dělat dobře.
Máte zkušenosti? Měla jsem hlubokou korbu u kočárku slalom pro jane a ten se třepal když se jelo po dlažebních kostkách atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
4.6.14 15:12

@malinecka Napíšu ti za týden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
4.6.14 21:13

Tak já už ho mám taky doma :dance: :dance: :dance: Jsem ráda, že jsem vzala trojkolku, super jezdí i po naší nerovné zahradě, kola jsou veliké, projede to sníh v pohodě, protože na minulém kočárku jsem měla zhruba stejné a pohoda. A ty nožičky jdou na té tříkolové verzi skoro až do lehu, fakt tam je jen mírný sklon. Měla jsem doma i B-agile a tam byl ten sklon mnohem větší, takže spokojenost :potlesk: A ta hnědá barva je, podle mě, fakt pěkná. Jsem ráda, že jsem ji přes všechnu tu nechuť k ní :oops:, nakonec vzala :pankac: Nemám ráda hnědou, hlavně takové ty teplé a čokoládové odstíny, nedejbože v kombinaci s oranžovou :roll:, tohle je studená, hnědo-šedá, jsem spokojená :srdce: Dnes jsem do něj objednala, po dlouhém pročítání diskuzí, fusak Emitex Cocoon, tak se těším :dance: Lákal mě i Lodger, ale nechtělo by se mi vyzouvat boty, ani navlíkat návleky, ani furt prát, navíc za bezva cenu, nebylo co řešit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí