Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Ne, ja se ptala, jestli ho nekdo neporizoval a pripadne jaky
a protoze nikdo nereagoval, ptala jsem se znovu…
Promazavali jste něčím kočárek? Něco mi tam jakoby vrže když jedu po kostkach. Kolečka jsme mazali, jak nám řekli v prodejně, ale tohle jsou spíš ty plasty
nebo to je tím, jak je to ještě nové?
@anylek Ja ho pouzivam sotva tyden, ale nic zatim nevrze, tak jsme zatim ani nepromazavali. Ja ri si rikam, ze je to asi kus od kusu. Muj prvni kocarek vrzal jak blazen hned od nakupu a smrdela mu kolecka tak, ze by asi vycichavala hodne dlouho. Tohle je za 9 mesicu uz treti kocarek
Ale konecne jsem to vyladila. Jeden do mesta a na autosedacku, tenhle do parku a outdor celkove a je to ![]()
@adlita kolečka nesmrdi, ani v začátku koupě. Až teď mi tam něco vrže, když jedu přes kostky nebo hrboly
nevím, možná to bude chtít ještě promazat ![]()
Tak jsem se dneska byla kouknout na kočárky osobně… Vezmu si trojkolku, na sníh se mi zdá, že bude lepší a to polohování nožiček je na ní fakt skoro do lehu ![]()
Ale barva? To vůbec nevím, kterou vzít
Ta červená není zas tak moc cihlová, ale ani „krásná“ červená, černou moc nechci a prodavačka mi hned říkala, že mě musí upozornit, že ta černá dost šisuje
a že by vzala radši tu hnědou
Hnědou jsem moc nechtěla, ale musím uznat, že není hnusná. Je to fakt taková cappuccino barva, kdysi jsme měli takovou Fábii
Jenže s čím se bude taková barva kombinovat? Jaká barva doplňků by se k tomu hodila? ![]()
Jo a máte někdo originál nánožník nebo fusak? Jaké jsou? Sedí hezky?
@anylek No tak treba se vrzani dostavi i u me po nejake dobe pouzivani. Tim, ze mam kocarky dva, tak je stridam podle potreby a ani nejezdim na full time.
@katarina82 Jj, trojkolka ma u nozicek vice moznost „do lehu“. K te hnede pujde hodne veci, bych se toho nebala
Urcite je hezci nez ta cervena. Jinak originalniho k tomu nemam nic, vsechno si necham usit na fleru z vybranych latek. Az to prijde, nahodim fotky ![]()
@katarina82 Pokud tam bude holčička, tak by se mi k té hnědé líbila starorůžová, pokud kluk, tak asi tyrkysová..
Tak máme taky nově Britax B Motion - černý, jen sporťák. Původně jsme chtěli golfky, váhali jsme nad jané nanuq, ale v obchodě nás dost odradili, fakt je to takové chatrné… Kočár už jeden máme, x lander, ale chtěli jsme něco skladného, co lehce narvem do auta a já do mhd. A aby to projelo terén, chystáme se brzo do hor - na horší máme nosičku, ale na menší kočár. Zatím jsme s ním byli cca 3× a velká spokojenost
Menší terén zvládne, jedeme trochu pomaleji a zdá se nám, že je to lepší než x lander - ten není odpružený.
Původě jsem hnědou nechtěla, ale červená ani hnědá se mi naživo nelíbily… Tak jsme to oživili oranžovou vložkou do kočárku, červenou taškou a ještě ušiju červený nánožník.
Jo a prodavačka říkala, že korba u hlubokého je dost nízko, že by ho osobně jako hluboký nekupovala, až sporťák…
Tak ja mam B Motion a velka spokojenost, korbicka je dost velka. Mala ma skoro 8mesicu a porad se tam krasne vejde. Kola je potreba mazat, za chvili budeme davat sportovni verzi tak se tesim.
jinak design super
Máme hnědý a má mám objednanou tyrkysovou vložku, myslím, že to do toho půjde. ![]()
Tak nám nevrže absolutně nic. Kolečka nesmrdí vůbec, smrdí spíš látka, ale to brzo vyčichne.
Nicméně musím souhlasit s tím, co tu už někdo psal - zádová opěrka je teda dost aušus, pod dítětem se prohýbá - na záda nic moc, nechápu jak to mohl D-test ohodnotit jako vítěze. Ten mechanismus na sklápění je taky nic moc a myslím, že dlouho to nevydrží.
Jinak jezdí krásně.
Příspěvek upraven 25.05.14 v 12:54
S barvou a použitým materiálem na stříšku jsem spokojená hodně.
Ahoj, má někdo motiona už delší dobu a zpozoroval šisování černé??Agilezdá se šisuje docela dost ![]()
Děkuji
@triada Hoď pak prosím foto s tou tyrkysovou podložkou ![]()
To šisování mě taky zajímá, prosím o zkušenosti se všemi barvami ![]()