Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...U me take vyhral cerny, vzhledem k tomu, ze mam holcicku. Do cervene je ruzove obleceni des a hnedobezovy kocarek uz mam (do mesta a do OC). No ale je to temnota! Uz na fleru objednavam nejakou svetlou podlozku a tasku s obrazkama, abych to nejak ozivila ![]()
Já mám taky černou, ta červená je taková jako by do cihlova a Muum jsem měla fialový, tak jsem si chtěla od barev odpočinout.
Já mám černý ten Casual, mám ráda černé kočárky, ale třeba ten B-agile mi příjde temný až nějak moc nebo co. Tak jsem myslela, že bych vzala červený, kdyby to byla hezká červená.
Viděla jsem ho tady na fotkách a vypadá jako hezká červená.
http://sorry-about-the-mess.co.uk/…dit-copy.jpg
Ve skutečnosti je víc do cihlova, jo? Tak cihlovou bych zase tedy nechtěla…
I když tady to vypadá na né moc pěknou červenou…
http://sorry-about-the-mess.co.uk/…motion-3.jpg
@katarina82 Ale presne tenhle odstin to je. Videla jsem ho na zivo v obchode. Je peknej
Jenom se hodi podle me proste pro kluka, pro holku ne.
@adlita Který, ten vrchní obrázek nebo ten spodní, co je víc do oranžova?
Já viděla v obchodě červený 4kolku a ta byla moc krásná, pěkně červená. Že by u 3kolky byl trochu jiný odstín ![]()
Ten spodni. Je takovy spis cihlova. Hledala jsem na netu fotky a rekla bych, ze vypada presne takhle.
@adlita Ten spodní se mi právě až tak moc nelíbí ![]()
Mě by se líbil odstín, co je na vrchním obrázku ![]()
@katarina82 Tak jako je na tom horni obrazku neni na 100% :-/
Ach jo a ta hnědá je jaká? Tak to asi skončím zase u černé
A to jsem tentokrát chtěla něco barevného…
Červená je pěkná
lepší kouknout někde na zivo, mě se líbila. Hnědá je taky celkem pěkná, je světlejší, taková kapucino
@anylek Hezke jsou vsechny barvy
Spis jde o to, co se komu hodi no.. Ja osobne bych si cerny nikdy nekoupila, kdyby meli vetsi vyber barev. Asi jsem rozmazlena
Cernej je sice neutralni, ale ja uz tomu memu rikam POTEMNÍK
Az mi za 2 tydny prijde ta souprava podlozky a tasky, tak sem hodim foto. Snad to bude vypadat veseleji ![]()