Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Ahojte holky, uvažuji o b-motion 4. Momentálně mám easywolker qtro a ten chci prodat. Není špatný, ale nepéruje, je velký do auta a o 2kg težší. Jediná výhoda je že má polohovatelné nohy a britax bohužel ne. Můžete mi říct jaký je mezi nima rozdíl? V čem je který lepší? Budu ráda za každou zkušenost.
![]()
Easywalker qtro asi není spatnej, na videu je moc pěkne, vypadá kvalitní, tak to ještě promysli. B-motion by měl být o kousek menší, když se složí. Je o 2kg lehčí, jak pises a má o 2cm menší zadovou opěrku. Možnost prodloužení boudy.Chce to nejlepe vyzkoušet na nějaké prodejně, který ti bude lépe vyhovovat
@anylek píše:
Easywalker qtro asi není spatnej, na videu je moc pěkne, vypadá kvalitní, tak to ještě promysli. B-motion by měl být o kousek menší, když se složí. Je o 2kg lehčí, jak pises a má o 2cm menší zadovou opěrku. Možnost prodloužení boudy.Chce to nejlepe vyzkoušet na nějaké prodejně, který ti bude lépe vyhovovat
On je hodně velky do kufru a ja chci mensi a co se tyce odpruzeni, minimalní i kdyz vse projede. o 2cm mi operka nevadi. jinak styl kol atd je myslim vse stejené. Manžel easyealkeru neverí, je takovy jak bych to popsala, nekdy mi pripadne ze se rozpadne, ale drzí ![]()
Díky za info ![]()
Holky, jde sehnat na b-motion hluuboká korba? nebo jde na něj přidělat i jiná značka? Pořídila jsem hnědý sporťák, jsem naprosto spokojená, ale zjistila jsem, že čekáme druhé mimi
kdybych to tušila, tak jsme vzali rovnou ten set ![]()
@zlatonka123 Jde, já mám Affinity, protože mám taky sporťák v hnědé barvě, tak abych měla i korbu ve stejné: http://www.detskyraj.cz/…luboka-korba nebo na to jde ještě tahle: http://www.detskezbozi.com/…a-20142.html?… jiné značky ne.. Ale dobře si to rozmysli, já kdybych nebyla omezená tím, že kočár musím mít lehký a skladný (budu ho nosit do 2. patra a je super, že podvozek se dá složit jednou rukou), tak bych ho jako hluboký nekupovala - ta korbička je dost úzká a celkově ten kočár nehoupe, jak bych si u hlubokého představovala.. Navíc i ta korba na podvozku trochu štěrchá - ale to je prý normální a až tam bude mimčo, tak se ním snad „zatíží“.. Já teda ještě nejezdím, tak nemůžu napsat praktické zkušenosti, ale kdybych nebyla ničím omezená, tak b-motion jako sporťák super, ale hluboký bych brala jiný.. Nicméně pokud už máš b-motion, tak je dokoupení hluboké korby nejjednodušší řešení v případě očekávání dalšího mimča - já jen, abys případně nebyla zklamaná ![]()
Ahoj, máte někdo jen tu tašku na miminko? Ne celou korbu, jen tu tašku?
A je lepší 3 kolka, nebo 4 kolka?
A uvítám i zkušenosti těch, co ho používají od narození
Díky moc ![]()
Ahoj, chci se zeptat maminek které mají b-motion 4, jaké je u kočárku odpružení a kolik vydrží kolečka? Polohování nožiček není vůbec? Momentálně mám b-mobile na který občas připnu nástavbu z b-smartu
,ale ty kolečka jsou dost horor, do auta super ale jinak ho moc nevyužijem ![]()
Ráda bych tedy vyzkoušela b-motion…děkuji za všechny příspěvky a postřehy…případně kdyby někdo už prodával?? ![]()
@zabwicka Mám teď nově B-motion a naprostá spokojenost. Jezdí krásně hladce i po kočičích hlavách. Měla jsem Adamex plně odpružený a rozdíl je zanedbatelný, dcera v něm i nadále usíná bez problémů. Polohování nožiček není, ale když spodní část vypoulíš je ten sklon tak 30° až 40° což není problém. Kolečka nehrkají při jízdě. Nemůžu to sice srovnat s B-smart, ale jsem s ním spokojená. Už jsem s ním sjížděla i schody a celkem v pohodě (ale dělat to nebudu je to nápor na kolečka i když to zvládnou). Je lehký, takže když musím, chytnu i s dcerou a kousek poponesu(schody).
@Sirus Já právě normálně jezdím s Maritou a to je fakt tank houpavej
ale projedu s ním pohodlně i zahradu, jako druhý mám b-mobile, kupovala jsem ho jako kočár do auta ale ten rozhodně není pro půlročního prcka, přijde mi tam zalomený, tak jsem k tomu sehnala sedačku z b-smartu kterou cvaknu normálně do adaptéru…ta je teda super, no ale ten podvozek
, jak jsou ty kolečka malý tak je to fakt neskutečná dřina ho tady někde utlačit. Na přejezdu se mi hryzly přední kola tak že jsem malem letěla přes kočár
Jinak na cestování po obchodech nebo do města super. Jenže tam tak často nejezdím.
Holky, kam dáváte nákup? já jsem trochu zklamaná…prostor dole je malý a na držadle nejsou žádné výstupky na zavěšení nákupu ![]()
@Pavlinka85 Mám tašky s dlouhýma ušima a zavazuju kolem, ale pokud chceš elegantní řešení, tak jsou háčky na kočárek.
O těch náhčkách přemýšlím…co se mě týče, jsem z toho kočárku dost zklamaná
na terén dle mého nic moc a prostor pod kočárkem dost malý
koupila jsem ho proto, že je lehký, že to je něco mezi sportákem a golfáčem a kvůli tomu, že vážím něco přes 50 kg mi bylo doporučeno, že pro mě bude lepší, než třeba težký x-lander