Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-motion?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-mo...Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte některá od Britaxu také hluboký kočárek? V případě že ano, tak jak jste spokojené s korbou? Děkuji za názor
Viděla jsem pouze v obchodě - přišlo mi to, že ta korbička je jen taková „základní“. Měla jsem pro kombinaci jiného favorita, ale momentálně není dostupný a paní tento kočárek doporučila hlavně pro tu sportovní verzi. Jen by mě zajímalo, jak se u tohoto kočárku polohuje pozice nožek a jestli ten sporťák je opravdu a do lehu. Hluboká korba má délku ale jen 75cm.
@Marcela28 Do lehu jde, nohy polohovat nejdou. Jde vypoulit nožní část. Jako sporťák je hezký, ale na malý mimčo bych se poohlídla po jiném.
Chceme právě nějakou kombinaci, sama ještě nemám žádnou zkušenost. Každý doporučuje něco jiného, co prodávající, to jiný názor :-/ Jaký se vám osvědčil kočár pro mimčo? Jsme s manželem oba přes 175 cm, tak nám radili raději nějaký delší sporťák.
@Marcela28 Na starší jsem měla houpací klasiku a pak extra sporťák. Šly do něj všichni celkem brzy. S tím co vybrat, dost záleží, jaké máte požadavky. Cena, kde a jak budete jezdit, co od kočárku čekáte pro dítko…
@kotyk Bydlíme na okraji města - takže jak město, kočičí hlady, tak i nezpevněné cesty - šotolina atd. (řekla bych že na kole na „silničce“ bychom to nedali, ale na krosové kolo pohoda; horák už by byl zbytečný
Chtěla bych kočár, u kterého se nemusím bát, že se mi rozpadne a že z něj vytřepu nýtky. Také aby měl dostatečnou ochranu před větrem a sluncem, a abychom se s ním moc nenadřeli. No a měl by mít dělší sporťák. Cena max. do 15 tis.
@Marcela28 Spíš bych šla do City Mini GT, nemá síťku ve stříšce a má lepší odpružení. Jestli jde o kila, tak i klidně jenom City Mini 4. Ale obecně bych se nevzdávala polohovacích nožiček. Dětem, co nesedí moc jistě, dost pomůže, když mají delší sedací plochu. Jukni třeba na B-Smart nebo na City Versa.
Příspěvek upraven 11.01.14 v 18:08
Holky nevíte kde sehnat levněji kočárek britax b-motion než za 7,000kč? děkuji
@Adel.ko aktuální kolekce 2014 bude všude za 6990,–, tato cena je nejnižší možná co dovoluje výrobce
@steeve píše:
@Adel.ko aktuální kolekce 2014 bude všude za 6990,–, tato cena je nejnižší možná co dovoluje výrobce
Já vím právě já max můžu dát 5,000kč
nevíte o někom kdo ho třeba prodává?
![]()
@Adel.ko i starší kol. 2013 se pohybuje cenou někde okolo 6790,–, a vzhledem k tomu, že B-Motion je na trhu od cca května 2013 tak asi moc bazarových nebude
Já mám právě britax b-agile 2013 a minulý rok jsem ho zakoupila za 4490kč nový se zárukou, většinou jsem se dívala že b-motion jsou hned pryč když někdo dá nabídku já to většínou nestihnu
:-/
Vtírnu se s dotazem…jen ze zvědavosti.
Zítra mi přijde B-motion. Jaký je rozdíl mezi kolekcí 2013 a 2014? ![]()